Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mondjuk Microsoft vonalon maradva Visual Studio LightSwitch 2015 (szólok előre, hogy ingyenes). Jobb, mint az Access, mert:
1. bármilyen teljes értékű SQL lehet alatta, mondjuk MS SQL
2. webes kimenetet generál neked, azaz Access el ellentétben bárhol bármikor, akárhány konkurens userrel tudjátok használni.Nem Microsoft vonalon is van egy csomó ehhez hasonló eszköz.
"A táblák megvannak, formok is vannak bevitelhez, egyszerűbb lekérdezésekhez is, csak ez a qrva "excel" nem megy a készlettel."
No ez az, dobd ki az egész eddigit, és írd újra azzal a megközelítéssel, amit fentebb mondtam. Bármilyen eszközzel is fogsz végül nekiállni, amit mondtam mindegyikre igaz lesz. 100%, hogy alapjaiban elhibázott az adat tábla struktúrád, és így nyilván a rájuk épülő formok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest