Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dellfanboy
    őstag

A meghaladja a 100 MB-ot nem arra vonatkozik véletlenül, hogy nem pörgette ki (fetch) az összes eredménysort? Ilyet szokott nálam is pampogni, de ha teljesen kipörgetem, akkor engedi az exportot. És nem 100 megás Excel-fájlod lesz, hanem töredéke.

Egyébként akkor kapsz ilyen 100 megás üzit, ha a sok rekord baromi sok mezőből áll. Ha csak a legfontosabb mezőket hagyod a lekérdezésedben, akkor sztem még az üzenet sem fog megjelenni.

igen nem pörgeti ki az összes eredményt hanem megáll 100mb-nél
    amúgy jó hogy képbe jött ez a kérdés szakmai szemmel mi a profibb megoldás? írok egy selectet megvan az eredmény a plsql behoz kb 20 sort. ekkor szoktam a zöld le nyílra kattintani (ugrás az utolsó oldalra), hogy lehozza a maradékot (és itt néha megakad a 100mb miatt)
    viszont van ugye a query eredmény exportálása viszont itt olyan elbaszott formátumok vannak, html, csv, xl (pl miért nincs xlsx? hogy annyira nem szoktam használni.
    ráadásul a exportálás nálam ált több időbe tart mintha előtte lepörgetem a végére és onnan copy xls...
    köszi
    nemtudom lehet erre vmi tuti makrót írni, hogy xlsx-be exportáljak ki mindent?

Új hozzászólás Aktív témák