- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Eljutottam oda, h a laptopon latszik az osszes album es szam. Csinaltam hozza egy lejatszasi listat. Ez a telefonon meg is jelenik a lista neve, de az albumokat, szamokat mar nem tudom betallozni a telefonra. Kihagyok esetleg v.mi lepest vagy...? (a telefonon a helyi halozatok opciot termeszetesen engedelyeztem es ugyanazon wifihez csatlakozom ennek ellenere a telefonrol nem tudom bongeszni a listat)
Egy jo 20 perce csinlatam (azt hittem csak ido kell neki) de meg mindig csak a lista neve szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs