- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Spotify fiókba csatolt playstation ID-ről van infó az adatkezelésen belül lekérhető pakkban?
(Egyik emailfiókomban, egy másiknak az archivumát megtaláltam, abban egy harmadik készültét..., amit el is felejtettem [csak úgy mint a jelszavát... 11 éve, fél órával készülte után]. Az még bele volt csatolva a másodikba, így helyre tudtam állítani (a harmadikat). Így láttam, hogy egy emberke valahog belebújt (globálisan második emailcímem volt, szóval csak jelszó védte), és csinált egyebek mellett egy spotify fiókot, amihez most csatolva van egy PS-ID.... Talán tudok tovább menni majd!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest