Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Spotify fiókba csatolt playstation ID-ről van infó az adatkezelésen belül lekérhető pakkban?
(Egyik emailfiókomban, egy másiknak az archivumát megtaláltam, abban egy harmadik készültét..., amit el is felejtettem [csak úgy mint a jelszavát... 11 éve, fél órával készülte után]. Az még bele volt csatolva a másodikba, így helyre tudtam állítani (a harmadikat). Így láttam, hogy egy emberke valahog belebújt (globálisan második emailcímem volt, szóval csak jelszó védte), és csinált egyebek mellett egy spotify fiókot, amihez most csatolva van egy PS-ID.... Talán tudok tovább menni majd!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PH! Darts
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest