- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Néhány hete vettem észre ezt az intelligens véletlen sorrendet, akkor ki is próbáltam, egy olyan lejátszási listában, amiben csak egy előadó volt. Akkor tett is be ettől az előadótól más számokat, valahol írta is, hogy ez az inteligens lejátszási listából származik, szóval látszott, hogy melyik szám nincsen benne a saját műsorlistámban. Utána folytatta az eredeti listát, vagy 5 számonként bedobott egyet. Ez még tetszett is, és pár napja jött, hogy teljesen random számokkal folytatódott, és az eredetihez már nem is tért vissza. Utána hiába kapcsoltam ki ezt, nem javult meg, csak ha manuálisan kitöröltem a számokat. Szóval szerintem ez nem az intelligens játéklista, valami más volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesla topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Netfone
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest