- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
"Van egy csomó album amit újra és újra kiadnak, ez is bekavarhat."
Valószínűleg erről lehet szó. Sok albumnál nem stimmeltek az évszámok, aztán egy részénél kiderült, hogy én még a bakelites időkből emlékeztem a lemezre, és furcsállottam, hogy sokkal későbbi az évszám. Persze nyilván valamelyik CD-kiadás évszáma lehetett az. Például a Muzsikásnak ez az albuma 1986-os eredetileg, itt pedig 2014 szerepel. Mondjuk elég zavaró ez így, hogy van ahol az eredeti, első kiadás dátumát tüntetik fel, pl. Bergendy aranyalbum 1981, van ahol meg a ki tudja hányadik cd-kiadás évét.
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz.