Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Spotify beállításokban valahol kell lenni olyasminek hide announcements és akkor nem tolják előadók új zenéjének reklámját. Viszont az legalább zenei bejelentés! Nem podcast. Apple Music-on is gyakran látod soha nem hallgatott pop és hip-hop előadók fejét, néha idegesít is főleg a kereső fülön, mégis legalább zenéről van szó.
A Deezer egyébként érdekel engem, bár még nem vágtam bele az ingyenes próbába se. Körülnéztem a honlapjukon: szimpatikus Apple-hez hasonlóan ők is forintban kérik az 1500 forintot, tehát kicsit olcsóbbra jön ki 5 euró Spotify-nál, van éves lehetőség is 25% kedvezménnyel szóval 13500 forintból kijön egy év. Spotify 5 euró/1800 Ft x 12 hónap = 21600 Ft egy év.
Spotify-nál még nincs hifi, Deezernél havi 2250 Ft akinek ez számít. Web player és Windows-ra is program. Podcast külön fülön, ha nem akarsz nem találkozol vele. Van dalszöveg is.
Én mostanában megtanultam együtt élni az Apple Music ügyes-bajos dolgaival, a Spotify csak free módban 3 hónap 1 áráért ajánlatokkal. Olyankor átköltöztetem a listát felfedezett dalokról. Úgy választottam melyiknek adom a pénzem, hogy éppen melyik húz fel kevésbé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)