Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mr K #5981 üzenetére

Spotify beállításokban valahol kell lenni olyasminek hide announcements és akkor nem tolják előadók új zenéjének reklámját. Viszont az legalább zenei bejelentés! Nem podcast. Apple Music-on is gyakran látod soha nem hallgatott pop és hip-hop előadók fejét, néha idegesít is főleg a kereső fülön, mégis legalább zenéről van szó.

A Deezer egyébként érdekel engem, bár még nem vágtam bele az ingyenes próbába se. Körülnéztem a honlapjukon: szimpatikus Apple-hez hasonlóan ők is forintban kérik az 1500 forintot, tehát kicsit olcsóbbra jön ki 5 euró Spotify-nál, van éves lehetőség is 25% kedvezménnyel szóval 13500 forintból kijön egy év. Spotify 5 euró/1800 Ft x 12 hónap = 21600 Ft egy év.
    Spotify-nál még nincs hifi, Deezernél havi 2250 Ft akinek ez számít. Web player és Windows-ra is program. Podcast külön fülön, ha nem akarsz nem találkozol vele. Van dalszöveg is.
    Én mostanában megtanultam együtt élni az Apple Music ügyes-bajos dolgaival, a Spotify csak free módban 3 hónap 1 áráért ajánlatokkal. Olyankor átköltöztetem a listát felfedezett dalokról. Úgy választottam melyiknek adom a pénzem, hogy éppen melyik húz fel kevésbé. ;]

Új hozzászólás Aktív témák