Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, tudom, régi motoros vagyok, de egyvalamire eddig még nem jöttem rá.

Hogy tudom átvenni az egyik eszközön játszott playlistet egy másik eszközre (később folytatni, nem azonnal)?A szitu: otthon, PC-n elkezdek valamit, majd mennem kell, tartok X lista Y trackjénél. Mire a garázsban beszállok az autóba, már elfelejtettem, hol tartottam.
Ezt eddig úgy hidaltam át, hogy ha nem felejtettem el, akkor még játszás közben átvettem a telefonomon a kontrollt, majd pause, leslattyogtam a kocsiig, kiálltam a mélygarázsból és telefonon (az autó BT-jén át) play.
Na de ezt 10-ből 7x elfelejtem és hirtelen valami tök mást indítok el bosszankodva
mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).