- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
A telefonon lévő zenéket nem játssza le. Saját dalokat talán lehet importálni pc-ről, próbáltam korábban, de nem vált be igazán. (Bizonytalanul értem el pl. mobilról - de lehet, hogy csak én bénáztam.)
Összeállítasz listát, vagy keresel olyat ami tetszik, és hallgatod. Tényleg nem fogyaszt sokat, sőt az egyes szolgáltatóknál van olyan lehetőség, hogy nem számolja az így fogyasztott adatot (pl. telekom magentánál külön díj nélkül így van). De a listákat le is töltheted, és akkor offline zenelejátszóként működik. Ami nincs fenn, azt nem tudod hallgatni.
Az első 3 hónap ingyen van most, ha jól láttam, utána 4,99 euró havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első 3 hónap ingyen van most, ha jól láttam, utána 4,99 euró havonta.