Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, az 1600 az durva
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet. 7. jogos, én is selejtezek néha, pl. kezdek rájönni(ezt nem is kérdeztem külön), hogy egy-egy kedvenc előadós listán nem nagyon érdemes csinálni, mert ott van mindre a Spoti saját "This Is" listája, amiben benne vannak a nagyobb slágerek. Ja, meg van amikor elkezdek egy listát, ami jó ötletnek tűnik, de aztán behal. Bár én főleg a nem saját listákról iratkozok le, ha már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet.