Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi, az 1600 az durva
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet. 7. jogos, én is selejtezek néha, pl. kezdek rájönni(ezt nem is kérdeztem külön), hogy egy-egy kedvenc előadós listán nem nagyon érdemes csinálni, mert ott van mindre a Spoti saját "This Is" listája, amiben benne vannak a nagyobb slágerek. Ja, meg van amikor elkezdek egy listát, ami jó ötletnek tűnik, de aztán behal. Bár én főleg a nem saját listákról iratkozok le, ha már nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet.