Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Már egy ideje használom a Spotify ingyenes szekcióját, nekem bejön, amire kell, tökéletes ez is. Viszont tudom, hogy ez sem fog örökké tartani, vagy legalább is lesznek több/nagyobb szankciók. Olvastam a minap, hogy az előadók majd be fogják tudni állítani, hogy csak Premium felhasználók hallgathassák a zenéjüket vagy hozzáférhetnek az ingyenessel is. Kérdésem az lenne, hogy az előadók azért nem kapnak pénzt, hogy meghallgatják a zenét? Vagy csak a kiadóktól kapnak pénzt? Ez a része nem világos.
Én úgy tudom, hogy az ingyenes is jó nekik, mert ha rákattintanak a zenéjükre, abból is jön pénz. Meg jelenleg több ingyenes felhasználó van, mint Premium.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én úgy tudom, hogy az ingyenes is jó nekik, mert ha rákattintanak a zenéjükre, abból is jön pénz. Meg jelenleg több ingyenes felhasználó van, mint Premium.