Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Válogattam pár tracket. Eltettem őket egy listába.
De mielőtt bárki is el kezdené hallgatni! Ezek "zakat" zenék. Elég kemény dnb-k. Szóval ha valaki nem elég "befogadó" az inkább hagyja. Nem akarom én senki idegrendszerét kikészíteni, annyit nem ér. Szerintem elég ha választotok egy számot és meghallgatjátok, ha semmi fura nem tűnik fel akkor kész.
Lista: [link]
Most, hogy keresgéltem, támadt egy gondolatom. Mivel leginkább csak az ennyire zúzda zenéknél veszem észre. Nem lehet, hogy itt melóba elfogy egyszerűen az alaplapi hangkártya, olyan mint ha erejét vesztené? Egy másodperces halkulásokra figyeljetek. De mint mondtam, otthon is feltűnt ez a jelenség nekem (Xonar DX hangkari + Hyper X Cloud füles (Takstar belső ugye). Itt melóba próbáltam fiio K1-gyel is, és akkor is. Bár én már nem tudom, lehet placebo.
Annyira nem fontos egyébként.
Ui: Azért megosztom a "normális" listámat, is csak, hogy nehogy az maradjon meg bennetek, hogy milyen beteg zenéket hallgatok.
[link] Nagyon sok mindent szeretek. Nem vagyok stílusokba begyöpösödve. Mondjuk a kecskeáldozós, hörgős metál az nálam nem gyerebe. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest