Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz soldi3r #26594 üzenetére
A vízkő gondokat okoz és ennek több következménye van
Hamarabb lekapcsol a fűtés mert a hő könnyebben eljut a szabályzóig így hamarabb lekapcsol
Minél több a vízkő a fűtőszálból egyre kevesebb érintkezik közvetlenül a vízzel annál több idő és energia kell a víz felmelegítésre
Hogy meglegyen a kívánt hőfok feljebb is kel tekerni a bojlert a fenti kettős miattEgy bizonyos pont után deformálódik a fűtőszál, feszíti a vízkő, akár annyira hogy el is törhet
Amúgy minél jobban zenél fűtés közben a bojler annál több a vízkő benne
Ma is állítottam rajta mert csak 2fokot csökkent a vízhőfok elsőre, 58.4-et mértem, olyan 55-56-ra akarom belőni
(#26590) Sungoo
És még a üzemanyag költséget nem is adtam hozzá mert 10Km kellene autózni az új szabályozódó megvételéért
....
Én azt kiszámoltam hogy hogy nem éri meg jelenleg lecserélni a 30éves fagyasztót, mert a jelenlegi villany árak mellet az a 100e Ft befektetés olyan 15év alatt térülne meg
Egy én már sehol nem leszek 15év múlva(nem fogom én megélni a 59éves kort), kettő ki tudja egy új fagyasztó bírja e 15évig javítás nélkül[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PuffyDog
tag
válasz soldi3r #30037 üzenetére
Dolgoztam kereskedelemben. Rengeteg olyan alkalom volt, hogy újságos, akciós termék egyszerűen nem érkezett vagy a vezetőség elvitte. Kiraktak néhány figyelmeztetést, hogy szánják bánják, logisztikai probléma volt. Persze mindig volt alternatíva sokkal drágábban. Bírságot sose kaptak.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
mephi666
nagyúr
válasz soldi3r #30049 üzenetére
ideje lenne meglépni, hogy legyen 1-2 tucat univerzális újracímkézhető/újratölthető palack/flakon és minden gyártó ezek használatára legyen kötelezett... néhány anyagtípus és fix űrtartalmak, majd betétdíj mindenre italok, tisztálkodási szerek, tisztítószerek más-más formájú kiszerelésben, hogy ne lehessen összekeverni, de pl mosószernél minden cég ugyanazt a pl 1-2-4 literes flakont használja... csak a címke legyen más pl telefontöltőknél meg tudták szüntetni azt a 15-20 évvel ezelőtti agyf*szt, amikor a gyártók nagy része minden egyes típushoz más töltőcsatlakozót álmodott
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz soldi3r #30049 üzenetére
Akkor gondolom, hogy ebben a pillanatban az amerikai spórolós topikban az ottani Donkey Hoote nevű nick azon morfondírozik, hogy vajon ki lehez az, akinek az a munkája, hogy kitalálja, hogy miért jó az, ha egy flakonba 245 köbinch mosószert töltenek
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bul07
nagyúr
válasz soldi3r #30551 üzenetére
Kebab hús = Gyros hús
És nagyon nem mici, mici nincs annyira fűszeres se(az én ízlésemnek)Amúgy Románba beindult a dinnye szezon
Sima csíkos 400Ft/Kg
A mag nélküli(ciramirás) meg 480-520Ft/kgAmúgy Gyros hús
Nálam a csirkemell + Vegeta gyros fűszerkeverék([link]) vált be
Pár órával előtte bepácolni és jól megsütni utána[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz soldi3r #30553 üzenetére
Ki milyen hús
Én az eredeti micit nem enném meg, talán ha jól rémlik abba még kecske hús is kell[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz soldi3r #30551 üzenetére
+bul07
Románia közel van, a Kauflandos tippet köszi...
Ugyanakkor a kebab hús ízéhez az ég világon semmi köze a felsoroltaknak, de még a gyros húsnak sem
Totál más a fűszerezése. Sőt, a kebab-ból (mivel valamiféle sült húst jelent) többféle típus is létezik: van, amit a fordított kúp alakú forgó hústoronyról nyesnek le a gyorsbüfékben, és rakják pitába meg tálra, és van a darált hús szerű állagban nyársra húzott és sütött változat. Mindkettőről írtam az előbbi post-ban.
(Nagyon ritkán jutok el arab országba, de az számomra mindig egy gasztronómiai extázis, szerintem a legjobb konyha a világon, édességeikről nem is beszélve.) -
AIex
tag
válasz soldi3r #30617 üzenetére
Az első hsz.-ben irta, hogy olyan rendszert szeretne a töltéshez, amiben 3 szelep van, 2db zárható, meg egy biztonsági,
Nem tudom, hogy a palackhoz lehet-e venni olyan szelepet, amin nincs manométer, csak nyitás zárásra alkalmas, emlékeim szerint a palackok speciális menettel rendelkeznel, talán whitworth-al,
Ezen felül szerintem sem rossz ötlet, hogyha nem direktben töltögeti a palackot, egy 50-10kg-os CO palackról, főleg, ha még sosem csinált ilyet.
-
balojazz
aktív tag
válasz soldi3r #30703 üzenetére
Nincs 2 féle tudtommal. De logikus is. A CO2 fagyáspontja/forráspontja adott. Ha eredetileg volna is benne szennyeződés, a gázból folyadékba, majd szilárdba váltáskor csak olyan szennyeződés maradhatna benne "oldva", amelynek pont ilyenek a halmazállapot-átmenetei (pont ezeken a hőmérsékleteken vált), viszont ilyen anyag csak egy van, a CO2, és ezek az átmenetek visszafelé is megvannak. Nem hinném, hogy lehetséges volna akár szándékosan is szennyezni, nem maradhat benne.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest