- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Laca1212 #38372 üzenetére
Nem kell rá 3 év gari. Minek? A legtöbb normális kisgép szerelő alapból nyújt saját jótállást, még ha csak pár hónapot is. Egy megvigyázott+ szervizelt aluházas briggs motoros sabo-n mi menne tönkre? Vagy viking gépen? Ezekre a "még vo't benne anyag" felkiáltás az igaz.
-
Laca1212
őstag
válasz
PainKiller13 #38374 üzenetére
Ki beszélt itt újról?
"Én inkább vennék egy kisgépszervizestől használtan " -
-
Laca1212
őstag
válasz
Stylewars_kp #38343 üzenetére
Ja igen..használt üzleti.😁 Azokra is biztosan van 3 év gari... Hagyjuk már!
-
válasz
Így van, fűnyíróból csakis "használtizületit"
-
-
attiati
veterán
Lidl Formil Color mosószer megszűnt?
Tudtok helyette valami jó alternatívát?
Aldi Tandil? -
Ciccuka
veterán
válasz
Nálunk vett valaki egy drága duplaakkust Alko-tól, de egy ipari hulladék az egész. Régifajta tartós, jófajta fűnyírókat már nem lehet kapni újan sehol.
-
Ciccuka
veterán
válasz
pictigjis #38339 üzenetére
Egyébként máshol a motor ennyi, 3 év gari van az egészre. Ennyiért máshol nemigen kapsz.
Árukeresőn -
válasz
Peterhappy #38350 üzenetére
hasonló Soehnle-nk van (61509), bemegy a kijelző alá a liszt, és soha nem szeded ki onnan
-
Peterhappy
őstag
válasz
pietrrr #38349 üzenetére
Tizesgrammokhoz valamilyen kavemerleget vennek.
Nekunk eleg volt a grammos pontossag, csak az tenyleg az legyen. En ilyet vettem most: [link]
Volt (van) belole olcsobb valtozat is, nekem kellett nagy felulet es nagy meresi tartomany. Picit olcsobban lottem, de vannak a markanak olcsobb keszulekei is.Lidls mellett a 3 ev gari szol. Ar/ertek aranyban jok a cuccaik (aldinak is), ez spec epp csalodas volt, pont helyette erkezett a Soehnle.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Peterhappy #38347 üzenetére
És pontosabbat tudtok ajánlani? Vagy azok már csak az isten pénzéért vannak?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Beni2360 #38344 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik!
Délután elnézek lidlbe, s ha ott nem találok, lehet berendelem ezt.
Pontosan még kis mennyiségeket is?
A mostanival elő-előfordul, hogy mikor a fűszereket mérem a tálba, akkor nem moccan meg a számláló, pedig benne van már legalább 3-4g az adott fűszerből -
Beni2360
félisten
válasz
pietrrr #38342 üzenetére
Én ezt vettem fizikai pattogós hangú gombokkal.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Laca1212 #38341 üzenetére
Éljen a fogyasztói társadalom!
Én inkább vennék egy kisgépszervizestől használtan Wolf Garten, sabo, viking stb szervízelt nem leharcolt példányt 70-80 ezerért ami lényegesen tovább fogja bírni, mint a lidl csodafegyvere. De ha úgy gondolkozol, hogy gari lejárta előtt becseréled mindig egy újra az is megoldás lehet...
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Soulfly842 #38332 üzenetére
Nem tudjátok, van most valami konyhai mérleg (ami nem érintős, hanem fizikai gombos) elérhető a lidlben?
-
Laca1212
őstag
válasz
Nincs vele semmi baj. Én ugyanis nem csak a szórólapban láttam ilyet, hanem használtam is. ( Nem tudom, #38338 Ciccuka is tapasztalatból véleményez e?! ) Amennyibe kerül, azon a szinten kell kezelni és elvárásokat támasztani. Füvet lenyírja. Ha ennyi pénzért a 3 év gari után eldobós, akkor is megérte.
Érdemes nyitásra menni érte, mert pikk-pakk elhordják.
-
Top cat
addikt
válasz
Kérdezz rá a fűnyíró topikban.
A Lidesnél olcsóbban, benzinest nemigen kapsz. Már ha lesz egyáltalán.
-
Ciccuka
veterán
-
fradi81
veterán
A pennys zsírszalonna bőr nélküli lehet?
-
-
Soulfly842
addikt
Ezt néztétek egyébként? ha az ott maradt akciózott gépekre is érvényes, akkor ez nem rossz.
-
Beni2360
félisten
válasz
W.Wilson #38326 üzenetére
Nagyon dúlyos gerinc beteg volt megboldogult édesanyám 1980-ban. Egy idős professzor aki Kínában tanulta az akupunktúra alkalmazást, szabadította meg a fájdalmaktól. És élt még 2017-ig. Akkor még nem voltak a mostani gerinc műtétek " futószallagon" 2015-ben nekem már mütlttel orvosolták a gondokat.
-
pictigjis
őstag
milyen az a benzines funyiro, ami szerdan 50e lesz a lidl-ben?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Keef_Lee #38327 üzenetére
Dehogyisnem...
Csak egyrészt arról nem születik itt fórumbejegyzés ha mondjuk kevesebb darabszámot üt be vmiből, másrészt van tévedés, ahol eleve kizárt, h a bolt járjon rosszabbul (mint pl. az akciós ár, ami vagy rákerül vagy nem)
De azt teljesen értelmetlen már feltételezni is, h szándékosan tévesztene ilyet, nem az ő zsebére megy (max a KP visszajáró) -
rushty
őstag
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
He? Nem vonalkódot ragasztanak rá, csak egy ilyen régifajta "nyomkodós szalagos" árcetlit, amin csak az ára van, ilyent e...:
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #38319 üzenetére
Nem tudom, hogy csak nálunk divat-e de többször előfordult, hogy nem az a címke van a féláras húson, mint ami valójában. Például sima szeletelt combra rárakták valami drága steak címkéjét, normál hurkára valami prémium hurka címkéjét. Aztán ha kisebb az adott termék súlya, mint a címkén lévő akkor még az önkiszolgáló kassza sem szól csak többet fizetsz. Ha nehezebb akkor persze rögtön szól.
Amúgy érdemes megnézni mindig a kijelzőn, mert jártam már úgy, hogy hiába a piros QR kód mégis teli áron hozta. Kasszás persze segített miután szóltam. -
Soulfly842
addikt
Ez olyan, mint a lidl-be automatikus kassznál. Ha a sima vonalkódot húzod le, akkor teli ár, de az új piros címkéken már van QR kód is, ha azt húzod be akkor már a kedvezményezett ár jön fel egyből (legalább már ott csináltak jó megoldást is).
-
zoltan6
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38317 üzenetére
Jártam már úgy hogy magamat vertem át ilyennel. Sparos sárgacimkés 50%-ost az automata kasszánál az eredeti vonalkódót olvastam be.
-
Timeola
aktív tag
Erről megoszlanak a vélemények, de nekem meg ez nem jött be Kinley Purple pedig szeretem a tonikot.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #38266 üzenetére
pedig van ilyen, a korábbi spar-os szörpös üvegeget is csak a spar-nál található gép vette vissza. coop-os sörösüveget se vette vissza és a tesco-s Vöslauer ásványvizet se az a gép, ami máshol volt.
a másik kedvencem, amikor az akciós címkéket a vonalkódra ragasztják.
-
8
senior tag
válasz
Beni2360 #38303 üzenetére
elég retro, Vienetta koppintás az aldiban most akciós
aki azt szereti, ez is ízleni fogMUCCI Réteges jégkrémtorta vaníliás 650ml
https://shop.aldi.hu/termekek/dobozos-jegkrem/mucci-reteges-jegkremtorta-vanilias-650-ml
699Ft
1075Ft/liter -
Beni2360
félisten
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Május végéig, tudom
-
Top cat
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38301 üzenetére
Mindegyiket csak x ideig lehet aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest