- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát én csak azt szoktam látni sok eladó és lézengő vásárlók, egyes üzletekben
Cegléden bementem én voltam csak vevő, és volt vagy 4 eladó
Én úgy látom hogy az eladóknak nem kell megszakítani magukat, klimatizált üzletbenDe ugye bárhol bármelyik cégnél lehet rossz munkakörnyezet, egyes helyeken, részlegeknek
Unokatestvérem egyszer egy jól teljesítő irodában dolgozott, de olyan rossz volt a hangulat hogy állandóan lelki beteg volt, kolléganők azt figyelték hogy ki mennyiszer megy ki toalettre, és jelentették is
Amúgy simán lehet érezni egy üzletben hogy az ott dolgozók hogy jönnek ki egymással, egy egy szó ahogy egymáshoz szólnak, pillantások
Volt idő hogy a Berettyóújfalusi Penny-be nagyon mufurc volt a hangulat, nem is nagyon volt érdemes kérdezni semmit az eladóktól[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- Windows 11
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Napelem
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- TP-LINK Wireless Adapter PCI-Express N-es 150Mbps, TL-WN781ND
- Eladó Logitech G515 Lightspeed TKL Wireless - ajándékba kapott, használva nem volt.
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Xiaomi 13T újszerű, zöld, független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest