Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Én most játszok a játékkal, már elég régen vártam, hogy megjelenjen. A játék alapötlete nagyon tetszik és tetszett is eddig is( már amit hallottam az előzetesekből, stb.). Most tartok a Törzsi fázisnál, én személy szerint annak is örülök, hogy magyarul van a játék, (annak ellenére, hogy jól tudok angolul) emiatt nagyon jó hangulata van. Mikor még csak sejt vagy aztán szép lassan "értelmes" lény lesz az egysejtű vízben úszkáló valamiből. Nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz a véleményem, most még csak az elsőkről beszélek. Ez a játék merőben új, ezért szerintem érdemes mindenkinek egyszer azért kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs