Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz torma1981 #8910 üzenetére

mennyit szánnál rájuk? újonnan vennéd őket?

az sw-hf árához mérten szól: nekem még anno sw-hf 2500am volt soksok éve, a sub tetűlassú volt, alja és teteje pedig hiányzott. a live! digitalhoz jó volt, az x-fi már túl jó volt. namost, eltellt pár év, de a távirányító ránézésre még mindig nem lesz az igazi.

a z5500nak meg egybe van építve az erősítő a subbal: pár év és leég. tetejében boomos, mint a fene.

optikai kábel jó filmezni, de játéknál az xfik nem tudnak kiküldeni térhatású jelet, tehát ha játszani is akarsz térben, akkor mindenképpen analógon kell átküldeni. optikai előnye, hogy az elektronikus zavarok nem tudnak berondítani a jelbe, de igazán én sok különbséget nem hallottam: lehet van, de az nem 100ks rendszernél fog kijönni.

onkyo ht-s3305 én egy ilyet próbálnék meg, árgép szerint egy árban van a z5500al. viszont van diszkrét erősítője rendes mennyiségű bemenettel, (hdmi 1.4et tud, 3 hdmi bemenettel és egy kimenettel), tud DTSHDt és egyéb nyalánkságokat. ja és mivel az erősítő diszkrét, így garantáltan nem fog leégni pár év múlva. nekem az elődmodellje van, SWHF-2500 után ég és föld volt a különbség. amikor vettem, néztem z5500at is, de végül az onkyo lett.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés