- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kandi88
tag
-
chooky
tag
Valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahonnan a gyári driverCD-n lévő dolgokat (driver+programok) le lehet tölteni ehhez a kártyához: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro 7.1
Vagy ha valakinek megvan és elküldené email-ben azt is megköszönném, esetleg még honorálni is tudnám.
-
fer
őstag
Sziasztok! Tudom már 1000X le lett írva, de meg tudná mondani nekem valaki, hogy az Extreme Music-on optikai, vagy koaxiális kimenet van? Előre is köszi!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional 7.1-hez létezik-e 5,25-ös beépíthező vezérlőpanel, vagy esetleg másfajta X-Fi kártyához való is jó hozzá?
Köszi a választ.
-
kandi88
tag
válasz
Satan_Claus #8190 üzenetére
Ha az előlapra szeretnéd kivezetni a hangot akkor egy X-fi Front kábelt kell beszerezni, amit árulnak a hardveraprón.
Tehát erről lenne szó: X-Fi kártyára Front Panel kábel -
Satan_Claus
őstag
válasz
Oliverda #8189 üzenetére
Koszi, kicsit lealltam a projekttel, meg nem probaltam feltelepiteni. Azon filozok, hogy ki lehet-e vezetni az elolapi panelre, mert az nekem kell mindenkepp (ennek meg nem neztem utana
). Vagy majd veszek egy hangfalat, amin van a fulesnek meg a mikrofonnak hely (Genius 1255A). Na majd akkor latok neki
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
Oliverda
félisten
válasz
Satan_Claus #8182 üzenetére
Én ezt ajánlanám hozzá.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
F e Z o
veterán
Nemrég cseréltem alaplapot, s kaptam hozzá egy X-FI Extreme Audio PCI-E-s hangkarit. Olyan kérdésem lenne, hogy hol találom a mikrofon erősitést, mert a felvétel jelszintjénél nem található, igy pedig elég halk minden programban.
H2O über alles!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Satan_Claus #8184 üzenetére
Persze aval kellett volna kezdeni, valamint letiltani a biosban.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Satan_Claus #8182 üzenetére
A nevem alatti blogra kattintva megtalálod a szüksége leírást.
[ Szerkesztve ]
-
Satan_Claus
őstag
Udv, szert tettem egy Music-ra, de sehogy nem birom mukodesre birni win7 x64 alatt. Segitseg
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
Rusher
őstag
válasz
Recon666 #8178 üzenetére
Próbáltam másik PCI slotban is, de semmi....igazából nincs tippem mi baja lehet. Nem tudom pontosan melyik verzió volt kb. 1.5 hónappal ezelőtt amikor szintén ezt csinálta....az az érdekes, hogy azóta meg működött megint aztán gondol egyet és ez van......nem igazán értem.....2-3-4 havonta egyszer eljátssza ezt, de hogy miért azt nem tudom...
Az előbb kb. fél óráig megint szólt, zenét hallgattam egyfolytában aztán már kezdtem örülni, hogy visszatért és egyszercsak csend megint....szerintem repülni fog....meguntam a sz@rakodást...
A testvérem gépében egyébként Xonar van és hibátlanul működik a szoftverrel sincs semmi gond -
Rusher
őstag
Üdv.!
Van egy X-Fi Xtreme Music kártyám már egy ideje és működik is rendben.....néha viszont rájön az öt perc és nincs hang, de egyáltalán....a bejelentkező hangot a feléig lejátssza aztán hirtelen megszűnik a hang és egyáltalán nincs, újraindítás (akár 10x is) után semmi.....driver lepucol újra fel semmi, kártya ki-be semmi, driver újra semmi aztán egyszer csak visszajön és megy rendesen
Alapból olyan, hogy amióta win7-et használok az első bekapcsolásnál sosincs hang(piros x van a hangerő ikonon) mindig újra indítom egyszer és utána kész tökéletesen megy(nem tudom miért van ez, de nem tudok mit csinálni vele....). Xp és Vista alatt ilyen nincs tehát a win7-nél lehet valami hiba hiába írja a support, hogy kompatibilis....tehát, ha átdobom a másik gépbe pl. azon Vista van driver fel tökéletesen működik egyfolytában semmi gond nincs tehát a kártya nem rossz.....viszont most tegnap este óta nem megy egyáltalán.....kétszer is visszaraktam a Vista-s gépbe és hibátlanul megy a win7-es gép meg sem nyikkan vagy csak annyit, hogy a bejelentkező hang feléig aztán kakukk.....volt már ilyen és megjavult valahogy magától, de most nem akar, tegnap óta nincs hang....
Pax drivert próbáltam....ugyanez, újrahúztam a win7-et is volt hang kb. 2 percig egy zeneszám épphogy lement és ugyanaz....semmi.....utána néztem neten másnál is felmerül ilyen probléma ezzel a káryával, de semmi megoldást nem találtam rá...(van ahol azt mondják, hogy a 4gb ram miatt van, ha kevesebbet rakok a gépbe jó lesz...na hát én nem fogok ilyenekkel b**iskodni, de kivettem egy modult poénból és jééé semmi nem történt ugyanaz.......)van valami megoldás esetleg tapasztalat akinek ilyen kártyája van?
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Ez [link] megér 12k-t még 1,5 garival együtt használtan? Mennyivel gyengébb ez a kártya, mint a Xonar DX?
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Maksifül
senior tag
Mindezidáig hibátlanul működő Soundblaster Audigy 2 hangkártya, Genius 5.1 HT hangfalrendszer megbolondult. Win7 64bit alatt.
A mélynyomó helyett a center akarja a mélyet is produkálni, noha a beállításokban minden úgy van, ahogy régen, semmit nem állítottam rajta soha. Próbáltam ki-be kapcsolgatni, aztán új drivert telepíteni, de az egész vége az lett, hogy teljesen használhatatlanná vált a driver, és a hangkártya. Megnémult.
Sehogy sem tudtam teljesen eltávolítani az illesztőprogramokat a hangkártyához a Programok eltávolításán keresztül.
Tud valaki tanácsot adni, hogy mitévő legyek? Hogy lehet teljesen lepucolni minden összetevőjét a hangkártyának, hogy előröl kezdhessem a telepítést? Nem akarom, hogy bármi sallang maradjon rajta.
Rendszer-visszaállító pont segítségével most ismét működik a hangkártya, de a mélyet ugyanúgy a center küldi, nem a mélynyomó...Köszönöm a segítséget!
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
pityaa23
senior tag
Nekem már azzal is volt... Arra gondolok, hogy lehet valami codec packot nem kellene feltenni. Xp-vel semmi gondom nem volt. Majd próbálkozok mindennel, mert eléggé idegesítő tud lenni, hogy játék közben kell alt+tab-al ki be lépkedni meg ts3at újraindítani. Sőt van amikor nem is ismeri fel a hangeszközt, ilyenkor ki kell lépnem a játékból is és utána jó.
[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
válasz
pityaa23 #8160 üzenetére
Szia!
Ez a probléma nálam is előszokott fordulni,de én általába csak 1 embert nem hallok,olyankor ő indítja újra a Ts-t,és akkor jó.Érdekes probléma,én eddig abban a hitben éltem,hogy a béta Ts miatt van,de lehet,hogy az X-fi miatt?Anno Win7-Ts2-vel nem voltak ilyen gondok.Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
hc-hefi
csendes tag
válasz
Recon666 #8164 üzenetére
Itt azt írják, hogy
24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources at 96kHz to analog 7.1 speaker outputGondolom ezt azt jelentheti, hogy a digitális bementről képes akár 7.1-es analóg kimenetére is kiküldeni rendesen a jelet.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
-
hc-hefi
csendes tag
válasz
Recon666 #8162 üzenetére
Most lehet, h én nem vagyok képben
Ez nem úgy működik, hogy bejön a digitális jel a digitális bemeneten, azt a hangkártya vagy a szoftver feldolgozza (dekódolja) és utána kimenettől függően kiküldi a jelet?A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
-
hc-hefi
csendes tag
Sziasztok,
Következő kérdésem lenne.
Ha veszek egy Creative x-fi titanium hangkártyát, melynek van optikai bemenete, akkor azt meg lehet-e csinálni, hogy a bemenetére rákötök mondjuk egy ilyet és azt a kártya kiküldi az analóg kimenetein keresztül 5.1-re (3 jack-el)? Ha igen, akkor például ha ilyen furcsa rövidítésekjönnének az optikai kábelen, mint Dolby Digital AC3, Dolby Digital Plus, DTS Dolby Digital, akkor ezeket is szépen le tudná keverni analóg 5.1-re (ha hardveresen nem is, de legalább szoftveresen)?
Előre is köszi a válaszokat.
A számítógép nem hülye! Csak azt csinálja, amit parancsolnak neki.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
nem olvastam vissza, de másnál nincs ilyen probléma win7 alatt, hogy teamspek3-on beszélgetek játék közben és egyszer csak én már nem hallom mit mondanak a többiek, de ők értenek engem. Ilyenkor ki kell lépnem teamspeak kibekapcs és megint jó. Teamspeaket rendszergazdagént indítom. Xtreme music a karim. Leszedem Pax-ot amit itt beszéltek hátha az segít.
-
törölt tag
válasz
Recon666 #8155 üzenetére
AA Szia, kosz a gyors valaszt.
Hat osszesen 4 db kimenet van a hangkarin, ebbol egy digitalis, gondolom az kiesik.
a masik 3 pedig 5.1-hez van kotve. valami olyasmire emlekszem, hogy ezen kimenetek dinamikusak, tehat ha mikrofont kotsz akkor bemenet, de ebben az esetben nincs 5.1...nem csak az a baj h hajolgatni kell, amugy az asztalon fexik a gep
hanem konfiguralgatnom kellene allandoan. szerintem...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
#48613632 #8154 üzenetére
Igen én voltam. Használni lehet 2db hangkártyát csak nem egyszerre, váltani lehet köztük, annyit tudsz csinálni, hogy a használt kimenetekbe jack hosszabbítót dugsz, és nem kell állandóan hajolgatnod, ha cserélni akarsz. Amugy hogy,hogy foglalat a mikrofon kimeneted, ha van rá mikrofon kötve az is jó.
-
törölt tag
válasz
Recon666 #8151 üzenetére
Szeva .. Te voltal a buci feju vago istvan avatarral ugye?
(nyugi, enyem sem kulonb) csak egy kerdesem lenne meg... ha van ram egy kis idod.
mikrofont szeretnek kotni a kamu X-Fimhez. De mind3 kimenet foglalt ...
illetve van meg egy digitalis.
- Meg tudom ugy oldani, hogy ne kelljen ki-be huzkodnom a drotokat?
- esetleg erre igenybevenni az alaplapi karit (ekkor mind2 kari aktiv kell h legyen?)
- profibb hangkartyak eseten van erre megoldas? (mivel gondolom az elozo pontokban felvazolt lehetosegek nem jarhatok)
- esetleg vegyek masik webkamerat, ami a hangot is USB-n tolja? (lehet ilyen eszkoz)ha tudnal ezekre valaszolni, megkoszonnem ...
pite
-
Recon666
Közösségépítő
-
anti22
tag
válasz
Recon666 #8151 üzenetére
Hello.Na rászántam magam és jóáron sikerült vennem egy x-fi titanium-ot.De sajnos nem boldogulok vele.Feltelepités után elég negativan állok a dologhoz.Most még azt merem mondani hogy szarabbul szól mint az alaplapi realtek hd.Tudom ezek még beállitási hiányosságok de aki keni vágja a dolgot segitsen.Első bajom hogy nem tudom mi az amit feltétlenül muszály feltelepitenem és mi az amit nem.Felesleges demo progikat és olyasmit amit sosem fogok használni nem akarok.kodoló és felvevő programok stb.Minek szemeteljem tele a rendszert.Gondolom a legfontosabb a driver.Valaki sorolja már fel mi az amit letöltsek a creative oldaláról és mi az amit nem kell.Második hogy nem magyar a kezelőfelület.Ha van magyaritás a progikhoz honnan lehet leszedni? Segitsetek lécci a beállitásban.esetleg msn-en.
Üdv:Anti
-
törölt tag
...kozben letelt a szerk idom
tehat felraktam megint, igaz csak frissitettem, tehat nem volt uninstall elotte, de ez biza nem kerdezett tolem semmit, illetve nem kellett kipipalnom semmit sem.
a kitomoritett mappa gyokerkonyvtaraban levo setup-pal inditottam a telepitest.bocs a lamasagokert, nem igazan vok kepben a hangkeltoket illetoen az utobbi majd 10 evben csak alaplapra integralt hangarijaim voltak. utoljara egy ref nyakos aureal A3D-m volt - best of - sajna felvasarolta oket anno a creative, pedig de jo kis cucc volt.
hat en azota nem koltok hangkarira, merthogy elvbol nem nagyon szeretem a creative-t, mas meg ugye nincs, illetve a studiokartyak vannak amennyire en tudom, de az nem kell.
most viszont kellene valami kemenyebb kari ha mar osszemokoltam egy faja kis hazimozitmost feltelepitettem CSAK A DRIVERT A DRIVER MAPPABOL es lass csodat, majdnem megallt a szivem a win7 bejelentkezesekor
ugye mert osszevissza tekergettem mindentmegyek tesztelni, kosz a valaszokat. azert ha tudsz valami altalanos hangeroszabalyzot, vagy ami kepes hajtani az alaplapi integraltamat, jelezd mar itt legyszi.
kosz mindent
peter[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Recon666 #8148 üzenetére
valszeg jo helyre dugtam a szinkodok alapjan ... hat ez sem tokeletes mondjuk mert a fekete jack az szurke aljzatba ment, a narancssarga is mutat elterest. de kiprobaltam stereo modban is szvsz egyik kimenet se ad ki semmit 5.1/7.1 eseten sem es a zold dugot probaltam vegig benne.
feltelepitem megegyszer de sztem a driver be volt pipalva mert megjelenik a kari az eszkozkezeloben es hiba nelkul fut minden kisalkalmazas ie hangeroszabalyzo es tsai.
amugy meg ha tudsz esetleg valamit amivel az alaplapi integraltammal tudok hangerot szabalyozni csatornankent? tul halk a centerem az ejjeli mozizashoz, ordittatni kell szinte h halljam a dialogokat 5.1 eseten.
sztereoban, vagy 2x2-ben azert elvezheto
a hangfalszettem sajna csak balance-t es fader-t tuddrivert nem hasznalaok, csak amit a win7 alapbol felpakol
kosz az ertekes segitsegeket
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
udv megint, csak egy kerdes ... hatha
felraktam ezt az al-xfi karit a javasolt driverekkel, fel is ment hiba nelkul, minden latszik mindenhol, csak epp nincs hang.ha igy volna otlet elso blikkre, megkoszonnem, sztem a kari lesz hibas mondjuk.
kosz
-
kandi88
tag
az új Pax driver
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
PAX PCIe Titanium ALL OS Driver V3.10: [link]
Supported cards:
Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty® Champion Series
Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series
Sound Blaster X-Fi Titanium Professional Audio
Sound Blaster X-Fi TitaniumSupported OS:
XP, Vista, Win7
32 and 64BitBased on:
SBXF_PCDRV_LB_2_17_0008_1
+ updated Tweaks as of 8 31 10
+ Fix Installer setup everything works!PAX PCI XFI All-OS-Driver V3.00: [link]
Supported cards:
New Support Sound Blaster X-Fi OEM Elite Pro
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty® Professional Series
Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
Sound Blaster X-Fi XtremeMusic
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
Sound Blaster X-Fi Platinum
Sound Blaster X-Fi Fatal1ty
Sound Blaster X-Fi Elite Pro
Sound Blaster X-Fi
Soundblaster X-Fi OEM Cards: Dell, HP and Gateway
Setup should work with any XFI Card now!
UHAA FULL Support now.Supported OS:
Fully working Driver for XP, Vista, Win7
32 and 64BitBased on:
SBXF_PCDRV_LB_2_18_0015_5
+ Updated tweak settings
+ New revamp installer base on creative installer.
+ UHAA Full Support.
+ New Support Sound Blaster X-Fi OEM Elite Pro -
D@ni88
addikt
Van egy X-Fi Xtreme Gamer hangkártyám és egy Genius 2000A 2.0-m.
És az lenne vele a gondom hogy akármiylen drivert pakolok fel rá, akkor is alacsony hangerőn csak a jobb oldali szól kb 10-15%ig amin pl este szoktam hallgatni zenét.
Ha feljebb tekerem akkor bekapcsolódik a baloldali is, és hozza azt a hangerőt amit a jobboldali.Tehát a legfrissebb driver, a hangfal jó, mert másik hangkarival rendesen szólt.
várom az 5leteket -
törölt tag
válasz
Recon666 #8134 üzenetére
angol font
epp most 350 jo magyarert kapok kb 1-et
70 x 350 = 24500
160 x 350 = 56000kicsit sok, foleg h a VGA-mat ennel joval olcsobban vettem
koszonom a valaszaid, most kiprobalom az altalad ajanlott driverrel, ha nem kekhalalozik mar ugrik is fel ebayre
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
en 20 GBP-ert vettem maganszemelytol.
A 3 lehetseges variacio kozul melyiket ajanlod?- ez az al-xfi
- integralt (7.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio with Content Protection, supports DAC with 110dB dynamic range (ALC890 Audio Codec))
- SB Audigy model SB0090szerk lejart : koszi a segitseget, hotfile-ra van is accom pont
szoval akkor ez a kari egy X-Fi Xtreme Audio? Es ha jol latom ajanlanad heleyette a Titaniumot.
Hat ezzel csak az ara a gaz70 es 160 GBP kozott lehet kapni, van meztelen es burkolt valtozat. Esetleg ha lehet vele hosszu tavon gondolkodni, mondjuk 5 evben ....
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
#48613632 #8131 üzenetére
Sajnos ez van ,ezen kivül az összes Creative kártya jó, de azok drágábbak jóval, már ha nem használtat akarsz venni, akkor a fórumon találsz titaniumot 13k (újonnan 20k) körül ami egész jó ár. Vagy ujonnan Asus Xonar DS 10-11k. A kártyádat meg annyiért tudod eladni, amenyiért megveszik, ami nem lesz több 6k-nál, de még a 6k se biztos.
-
törölt tag
válasz
Recon666 #8129 üzenetére
hat akkor rohaggyon meg
egyelore marad az alaplapi integralt ... mennyiert tudnam elpasszolni szerinted?
koszonom a valaszokat
es mit javasoltok vasarlasra ez helyett? konfigom a nevem alatt, a hangrendszerem Creative 5.1, meg ne kerdezd melyik, eleg regi.
Jatszani par eves jatekokkal szoktam, filmeket szinte kizarolag divx-ben vag mkv-ban nezek. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
#48613632 #8128 üzenetére
Szerk: Ha segítség kell, a nevem alatt lévő blogra rákattintasz és részletesen le van írva a telepítési folyamat.
TCR: igen a Coaxiál-t bedugod a kártyába és az erősítőbe, és elvileg az 5.1- is megy rajta, de ahhoz meg kell venned a Dolby licenszet a creativ-tól. Ezért mondtam a Titaniumot, már ha nem akarod megvenni a licenszet, mert ahhoz nem kell megvenni gyárilag jár hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Ha eladod, vegyél titaniumot azon alapból van Dolby Digital Live és DTS, valamint van optikai ki és bemenet is.
pitepeti71: Ezért a kártyáért kár volt pénzt adni, egy butított creatriative ak ártya , ami a nevén kívül semmiben nem hasonlít az X-fi-re. Driver:[link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
vettem egy SB X-Fi karit, am a gyari driver CD-vel kekhalalozik a W7
Sajnos a Creative honlapjan elegge nehezen beazonosithato, illetve a pillanatnyilag is supportalt termekek kozott nincs.
Elkezdtem letolteni 2 drivert hozza, kb 1 oraja jon, eleg lassu a Creative servere.
Meg tudnatok mondani pontosan melyik drivert toltsem le hozza, illetve ennek megallapitasara milyen infok kellenek?
A karin van egy SB0790 iras es csinaltam egy fotot is:nagyobb kep [itt]
Van e valami akarmilyen nemzetisegu oldal, ahonnan relative gyorsan le lehet tolteni a drivert es lehetoleg ne ajanlgasson kulonbozo driver varazslokat.
Kosz
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
Utánanéztem külföldi fórumokon, ez a kártya digitáisan csak 2.0-t visz át, asszem inkább eladom.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Van egy X-Fi Extreme Music hangkártyám, és most szeretnék venni egy Onkyo HT-S3305
házimozirendszert.Össze tudom kötni a hangkártyával úgy, hogy digitális 5.1 menjen kifelé?
Ha igen, akkor hogyan?A leendő erősítőm hátulja:
[Katt ide][ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
mestery
csendes tag
(Creative-Labs Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio )
Visszavittem a boltba ,elküldték szervízbe kíváncsi leszek mire jutnak. Megszűnik e a pattogás
Szerintem most belefutottam a hangkártyát ide oda viszem ,küldöm történetbe. S nem lesz eredménye
ASUS M2N-E, AMD 5200+, Asus 8800ultra , 4x1G DDR2(800)
-
AMDFan
addikt
válasz
huskydog17 #8117 üzenetére
A második részével nem igazán értek egyet...
-
-
AMDFan
addikt
válasz
huskydog17 #8109 üzenetére
"Crystalizer a legtöbb MP3-nál szépen javítja a dinamikát, így szebben is szól az adott muzsika"
Dinamikát javít? Kifejtenéd mit értesz dinamika alatt? Mert lehet, hogy nem ugyanarra gondolunk.
-
-
kandi88
tag
Hát attól is függ kinek mik az igényei
Valaki beéri a sima alappal, de aki tehetősebb az venni fog egy jobbat a jobb hangzás érdekében. De ha úgy vesszük akkor egy hangkártyát is egyszer kell megvenni és az évekig jó mert nem olyan sűrűn dobnak piacra újabbnál újabbakat mint mondjuk egy videokártya esetében. -
PuMbA
titán
Nem kérdés, hogy jobb, én is fogok venni valamikor a jövőben egy Xonar-t vagy X-Fi-t, de sok esetben felesleges ~10k-t kiadni azért, hogy kicsivel jobb legyen a hangzás egy 40k-s hangfalon. Ár/érték arányban hihetetlenül jók a Realtek ALC889A szintű integráltak.
-
huskydog17
addikt
Azt azért nem mondanám, hogy semmi értelme, mert nagyon is hasznosak, na persze Audio CD minőségnél persze, hogy nincs rájuk szükség, azonban filmeknél, MP3-nál aranyat érnek. Filmek alatt az SVM egy áldás, a Crystalizer a legtöbb MP3-nál szépen javítja a dinamikát, így szebben is szól az adott muzsika. A CMSS-3D is bizonyított már játékok terén.
A másik dolog pedig: professzionális hangkártyát ne hasonlítsunk már egy konzumer hangkártyához!
Equalizert pedig sosem használok![ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Recon666
Közösségépítő
Én, semmi effektet nem használok, és mégis szebben szól az alaplapinál. Igaz, hogy kell mellé egy jobb fejhallgató vagy erősítő, hogy értelme legyen. Semmi pénzért nem váltanék alaplapira. Studió hangkártyák meg megint másra van kitalálva, de ez az X-Fi hangján nem változtat, akkor is jobb mint az alaplapi, ez nem kérdés. Csak azt is vedd figyelembe hogy az Esi studió (keverésre) hangkártyákat gyárt nem multimédiára valókat ennyi erővel írhattad volna az EMU-t, nem az X-fi vel kell összehasonlítani az Esi-t hanem az EMU-val. Az X-fi-t a Xonar-al (DS, D1/DX, D2/D2X) lehet összehasonlítani.
-
PuMbA
titán
válasz
kandi88 #8103 üzenetére
Ezeknek semmi értelme komolyabb hangrendszer esetén. Studiócuccokban és professzionális hangkártyáknál (pl. ESI Juli@) sincsenek ilyen bénaságok, hogy Crystalizer. Normális zenehallgatásnál alap, hogy EQ OFF, mindenféle opció ami a hangzáshoz hozzányúl OFF. Szóval ez nem előny az X-Fi-nek.
[ Szerkesztve ]
-
-
anti22
tag
-
kandi88
tag
válasz
huskydog17 #8100 üzenetére
Látom ebben teljesen egyetértünk
Ja és még kifelejtettem azt is, hogy egy hangkártyán sokkal több hangzás beállítási lehetőség van (X-fi-nél: CMSS 3D, Bass, Crystalizer stb...) mint egy alaplapi Realtek-nél! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest