Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
-
_ak_
addikt
válasz proci985 #3981 üzenetére
Valószínű összefüggésben vana whql aláírással, amiért fizetni kell, csak míg 32 biten megoldható lenne e nélkül is a probléma, addig 64bites rendszeren csak olyan drivert lehet betölteni bootba mi alá van írva (és most ne térjünk ki arra, h vannak kis kapuk, mert a többségéért buherálni kell a rendszert és azok is csak az sp1ig működnek) vagy ha az aláírást nem is szerzik meg, de (más soft gyártók) legalább felajánlják a lehetőséget, h induljon egyszerre a rendszerrel, még ha meg is kérdezi tőlünk a vista, minden indításnál, h engedélyezzük-e..
Én sem számítok arra, h csak nekem adnak egy olyat ami menni gof, de szvsz sírne kell nekik, h ez meg ez hiányzik, így ha sokan nyavajognak esélyesebb, h előállnak vmivel. Amúgy megvagyok nélküle is, hisz a vista beépített hangerőszabályzója is kibővült pár hasznos dologgal (pl lehet úgy cod2öt telepíteni, h közbe lehalkítom a telepítő zenéjét és nyugodtan hallgassam tovább a winampot ), ezekre valszeg nem lenne képes a console launcher.. csak amíg nem oldódik meg a basszusos problémám, addig nem kéne mindig elindítani, jut eszembe akkor is el kell külön indítanom, amikor játszok, hisz akkor fülesről tolom.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz proci985 #3992 üzenetére
Az a beépített hangerőszabályzó ua, ami az XP-ben is van, csak most már külön választja a hangerőt az összes alkalmazáshoz, így nyílik lehetőség arra, h az összeset külön-külön tudd állítani.
A basszusos problémát meg följebb tárgyalom (igazából már herótom van attól, h még 1 szer le kéne írnom, bár segítőkész volt a creativos gyerek csak beletelt egy kis időbe mire részleteiben is elmagyaráztam mi a probléma, hol én fogalmaztam félreérthetően, hol ő nem akarta megérteni mit mondok )
Ha előbb tudok minden következményt lehet én is vártam volna még vele egy kicsit..
Free979: Adj légyszíves egy linket, ahonnan leszedted a cuccokat, vagyisa console launchert.
-
_ak_
addikt
válasz proci985 #4002 üzenetére
Sok sikert!
Engem felvesznek az adatbázisba..szal sztem eddig tartott a support, de az is lehet, h kiküldenek egy Vistás cd-t , elégé olyan infókat kérnek:-----
Thanks for contacting Creative Technical Support.With regard to your reply, it seem that this issue have been going on
for quite some time and we have been a lot of communication between
issue but the issue is not resolved. I would need you to advise me the
following for me to create a database of you.- Previous CRS number or RMA No. if you have done a replacement before
- Your full name
- Your daytime delivery address. (No P.O. Boxes please):
- Street:
- City:
- State/Province:
- ZIP/Postal code:
- A contact phone number
- The date of purchase as appears on the proof of purchase (eg
DD-MM-YYYY)
- Brief problem description:Once you have provide me the information above, I will create a CRS
number for you. I will then inform you what is the next step of action
in my next email.
------Szóval én itt tartok, azért mert restartonként elmegy a basszus...
-
-
-
MrTwister
őstag
-
Morden24
nagyúr
válasz proci985 #4310 üzenetére
Köszi.
Reménykedtem benne, hogy az LG honlapjáról letölthető valami manual (pdf-ben gyakran fent szokott lenni ilyesmi), de nem igazán volt. Próbálok keríteni vagy egy rajzot, vagy egy fotót a hátsójáról, és akkor kiderül. Az tuti, hogy az erősítő a dvd-lejátszóba van integrálva.
Egyébként a honlap azt írja, hogy Line in (analog): aux, scart / Line in (digital): 1
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
csizzah
aktív tag
válasz proci985 #4329 üzenetére
HI,
Sztereo jack nem jó csak mono, és nem mindegy milyen az rca kábel sem , csak 75 ohmos koax jó, történetesen a videokábelek pont ilyenek, u hogy szerencsédre belenyúltál.
DE fel nem foghatom hogy ilyen alaplapi mellett miért vesz valaki hangkártyát hogy aztán digit kimenetet használjon, a lapodon ha jól tudom ALC889A van, ami ráadásul dts connect kompatibilis.Üdv.
-
Rebel007
csendes tag
válasz proci985 #8903 üzenetére
Közben felmerült bennem még egy kérdés. Van egy erősítőm is és van rajta optikai bemenet. Mondjuk egy olyan kábellel aminek az egyik vége ez a toslink vagy mi a másik pedig egy jack vagy esetleg átalakítóval azzá teszem szerinted működne, hogy a PC hangja az erősítőn keresztül menjen, csak azért kérdem mert akkor elvileg az 5.1 is működhet. Ugye?
-
Rebel007
csendes tag
válasz proci985 #8907 üzenetére
Köszi szépen kipróbáltam amit írtál és úgy néz ki jó lesz. Mondjuk mono jack-rca csatim nincs itthon de a sima alaplapi SPDIF rca volt és rca-rca kábellel kipróbáltam és teljes a siker, bár azt hiszem ez nem volt 5.1 csak stereo. Viszont a hozzászólásod második részét ami az 5.1-re vonatkozik nem igazán értem, hogy hogyan lehetne 5.1-et kicsikarni a gépből.
-
JaniACE
tag
válasz proci985 #8911 üzenetére
de játéknál az xfik nem tudnak kiküldeni térhatású jelet, tehát ha játszani is akarsz térben, akkor mindenképpen analógon kell átküldeni.
Ne terjeszd ezt a lejárt lemezt, régóta létezik a pci buszos x-fikhez DDL/DTS encoder, kb 900 Ft-ért megvehető a creative honlapján Dolby Digital Live and DTS Connect Pack néven. A pci-e verziójú kártyákhoz meg már alapból jár ez a fícsör.Analóg átvitellel szemben az még az előnye, hogy nem (minimum) 3 sztereó kábellel kell szüttyögni, hanem csak eggyel. Viszont mivel veszteséges tömörítésű az átvitt formátum, így extrém esetben amit nyersz a réven, elveszted a vámon (pl az AC3 szabványos maximális sávszélessége 640kb/s, abból hivatalosan használnak 448-at, ki lehet számolni, mennyi jut a sztereó jel átvitelére 5.1 módban). Ha kihallod egy audiocd -> mp3 (160kb/s cbr) konverzió különbségét az eredetihez képest, akkor így jártál...
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz proci985 #9289 üzenetére
Megfejtettem közben a hibát, fülessel meghallgattam a kártya kimenetet és volt center/sub is. Center kábele volt egy helyen megtörve és eddig ez nem tűnt fel, mert nem volt mozgatva. Most, hogy új kártya lett, ki lett iktatva egy régi dolby dekóder és valószínű, hogy hozzáértem. Viszont amit továbbra sem értek, hogy ha váltok 3 mód között akkor miért nincs normális mély hangom. De ez már nem kábelezés, mert filmnél/játéknál van. Zenénél 0. Hiába tolom rá a profilokban a bass redirectet, egyszerűen nem történik semmi. Ha váltogatom egy darabig akkor beadja egyszer csak, de ha elváltok másik módra megint lőttek neki. :S Láttatok már ilyet?
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz proci985 #9292 üzenetére
Nálam úgy van, hogy előszőr "Enable Bass Redirection" alatta csúszka Hz-ben, az 80-on van nálam, mikor még szólt és beállítottam itt volt a legszebb hangja. Alatta Subwoofer Gain (+15db) Pipálva van, alatta Subwoofer Level 100% -on van. Viszont ha bass redirection nincs pipálva az egészet elveszi. CMSS-3D on, Crystalizer on 85%, SVM off, bass 71%, treble 81%. Ezek vannak beállítva Entertainment módban és nincs mélyhangom youtube zenénél. VLC mp3-nál sincs. Viszont mkv 5.1 -es filmen leviszi a fejem olyat szólt, illetve Crysis 2 -ben is durva mélye van. Zenénél semmi :S
[ Szerkesztve ]
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz proci985 #9294 üzenetére
Hát a youtube forrás valszeg stereo, de van, hogy jó van hogy nem és ugyanannál a zenénél! CMSS 3D engedélyezve van megnéztem azt is Azon gondolkozom, hogy régebbi drivert teszek fel. Most a PAX 5.0 release van fent, lehet az előtte lévőt kellett volna rádobni. Most néztem, hogy az még csak 1-2 hetes. Neked mi van fent?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz proci985 #9296 üzenetére
Sziasztok !
Pár napot nem voltam, de ez hátha műkszik: [link]
Ne ilyedj meg, ez a komplett ~ 512MB-os PAX driver összeállítás. Előszőr is minden eddigi Creative alkalmazást szedj le a gépedről, és ezt told fel a helyébe, és nagy valószínűséggel megoldódik a helyzet, Nekem Win 7 32-bitene ez a császár, semmi hibát nem tapasztaltam ezzel a verzióval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest