Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Samsung SWA-8500S-t keresek. Lehet még kapni valahol? Akár jó állapotú használt is megfelelne.
-
pomk
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
-
dsk976
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam a 100/140W-os Videoton hangfalaimat és minden régi "hifi" cuccomat, hogy valami kompakt megoldásra cseréljem. A régi hifinél nekem túl sok volt a mély, ami a beszéd illetve énekhangoknál volt kifejezetten zavaró akár zene hallgatás akár film nézés közben. Van a konyhában egy Xiaomi Smart Network Speakerünk, aminek a hangjával nagyon meg vagyok elégedve, a de a nappaliba már határesetnek érzem. Annál alább semmiképp sem szeretném adni és nem tudom, hogy a lent felsoroltak hozzák-e vajon legalább ezt a szintet? Max. 50e Ft-ig gondolkodom, így jött be a képbe az LG SJ4 (nem tetszik, hogy van hozzá mélyláda, és olvastam, hogy hadilábon áll a magas hangokkal) vagy az olcsóbbak közül a Blitzwolf BW-SDB1 esetleg a Xiaomi soundbar (erről meg azt írják, hogy túltolja a mélyeket). Igazából csak egy set-top-box-hoz lenne kötve analog vagy optikai kábelen, de leggyakrabban a bluetooth kapcsolatot használnánk telóról vagy notebookról (film nézéshez). Viszont ebben a kategóriában egyik se tud aptX-et.
Aztán most bejött a képbe a GGMM M3, ami itt már lehet, hogy offtopic, de hátha valakinek van vele tapasztalata. Szóval jelenleg ott tartok, hogy veszek egy M3-at olcsóbban, mint az LG SJ4, majd ha beválik, akkor néhány hónap múlva veszek neki egy párt, hogy kihozhassam belőlük a maximumot, és akkor a következő 20 évre el van intézve a nappaliban a hangrendszer. Ja, és a GGMM M3 már az aptX-et is támogatja. OK, nincs neki számtalan bemenete, de nem is nagyon akarok mást rákötni, csak a set-top-boxot (ez analog kábelen lenne megoldható) és bluetooth-os hangforrásokat. A két fontos szempont a hangminőség és az ár, más nem számít. Ha meg később nagyon kell, akkor bluetooth+aptX-et egy harmadik eszközzel bármiből lehet csinálni.
Mi a véleményetek, érdemes a GGMM M3-ra beruházni, vagy maradjak az olcsóbb megoldásoknál?
-
kkp900
senior tag
válasz Gaben92 #5991 üzenetére
Megvettem a héten a Infuse Prot de lehet elbasztam mert jön a 6-os.És állítólag abban benne lesz az Atmos is majd.Arra kíváncsi leszek ,hogy majd mennyiért frissíthetünk rá esetleg.Csak magyarul tudo pld HBO GOt nézek ezekből a streamesekből.Azon nincs Atmos.Meg a filmeket amiket letöltök.Azokon se hinném,hogy lenne Atmos jelenleg.Csak azt hittem ,hogy pld kialakít egy vietuális Atmost vagy ilyesmi.. Magyarán akkor hiába veszek Atmosos Soundbart nem fogom tudni majd kicsikarni belőle az Atmos hangzást ha jól értelmezem??Mondjuk azt nem értem ha nem tudja az APTV a hd hangot se akkor az InfuseProval lejátszott filmnél ,hogy tudom a DTS hangzást lejátszani ez érdekes nem?
-
Gaben92
őstag
Nekem is ATV 4k van itthon Atmos soundbarra kötve (Sony HT-ZF9), ami megy rá egy Sony 55XF9005-re. (Soundbar-on van 2 HDMI input).
Az ATV 4k támogat(gat) Atmos-t de kicsit trükkösen. Netflix, Amazon Prime és a többi streamer szolgáltató veszteséges AC3-at használ, ott van rendes Atmos támogatás. Lokál média már kicsit trükkösebb, mert ha TRUEHD Atmos-ról beszélünk azt bizony konvertálni kell. ATV 4k ugye alapból nem támogatja a HD hangokat, így például a TRUEHD Atmos-t szépen átkonvertálja lokálisan (szóval nincs szerver oldali transzkódolás ami megeszi a gépet/NAS-t) 7 csatornás LPCM-be, viszont ehhez Infuse 5 Pro kell, az ingyenes verzió nem jó. Az eredmény kb ugyanaz, de az Atmos metaadatai ilyenkor elbesznek, viszont Atmos soundbar esetén ebből semmit sem fogsz észrevenni. Másik topikba írta egy fórumtárs, hogy MrMC új verziójával menni fog az Atmos rendesen eAC3 átkódolással, szóval nem tartom kizártnak, hogy Infuse-baj is lesz hamarosan teljes Atmos támogatás.
Attól meg, hogy Atmos soundbart veszel ha a hangsávban nincs Atmos akkor azt a soundbar sem oldja meg.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!
Egy Sonos Beam Soundbar vételét fontolgatom.Adott egy APTV4K plusz egy Q9FN Samsung tv.Mellesleg csak Almás termékek vannak itthon.Laptop plusz kettő teló.Ezért is lenne jó a Sonos terméke.De a teljesítménye hogy egy 20 nm-es szobába elegendő-e?Mivel nincsen külön subja.Plusz ,hogy tudnám a 4K filmeket nézni ,és a hangot élvezni,mikor csak egy HDMI-je van.Akkor így max a tvbe tudom csak bedugni.Akkor meg alma tv marad ki.... Plusz az lenne még a kérdésem,hogy akkor tudja e az ATV4K az Atmost vagy nem?Pld ha veszek hozzá egy Atmosos LG Soundbart akkor ha lejátszok egy 4K filmet (Azokon nincs elvileg Atmos hangzás) akkor lesz Atmos vagy sem?Mert elvileg tudná a Soundbar is meg az Alma tv is..De lehet ,hogy rosszul látom az egészet légyszives segítsetek kibogózni a szálakat. Sajnos a Samsung tv nem tudja a DTS de ahogy elnézem az Alma TV meg simán tudja a lejátszott filmnél.Ha valakinek van jobb ötlete Soundbarra ,hogy mi passzolna nekem kb 130 körül azt szivesen veszem természetesen..Másik jelentkező az a Polk Magnifi Mini volt gondolom ez jobban is szólna mint a Sonos mivel van külön Subja is.De Ő meg csak a Dolby Digitalt támogatja .És neki is csak egy HDMI je van .[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
válasz tangiers #5984 üzenetére
Ha jól tudom egy esetben lehet hangot kinyerni a TV-ből ilyenkor, ha veszel egy ilyen scart csatlakozót és out állásba összekötöd az RCA audio-t a JBL analóg jack bemenetével. Ezzel a móddal a TV adások hangja csalható csak ki! A TV-hez csatlakoztatott eszközöké nem, azokat a Bar-ba kell dugni.
-
Alex91
félisten
-
tangiers
tag
Sziasztok, egy gyors segítségre volna szükségem, aki vágja legyen kedves megoldani a rejtélyt. Vásároltam egy JBL 2.0 soundbart és nem tudom hangra bírni az LG 43 LF 5400 TV-vel, ami tavalyi model. Mit csinálok rosszul? Van olyan TV készülék amivel nem lehet összekötni a hangprojektort? Köszi mindenkinek a választ.
-
user01
aktív tag
válasz CharlieDrop #5982 üzenetére
Nem baj! Az ARC csak arra való, hogy a tv azon küldi a hangot a hdmi-n. A soundbar-on az ARC hdmi egyben a video kimenet is. Azt a tv-n bármelyik hdmi bemenetre dughatod, azon küldi a képet a soundbar.
-
-
user01
aktív tag
válasz CharlieDrop #5980 üzenetére
Igen, az a kimenet (video). Ha a tv-n nincs ARC, akkor a sima hdmi-be dugd, ekkor a tv hangját optikai kábellel juttathatod a soundbar-ra.
-
wierra
senior tag
válasz CharlieDrop #5978 üzenetére
ARC-t kötöd a TV-re (amennyiben a TV-n is van ARC-s HDMI).
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
CharlieDrop
veterán
Lenne egy láma kérdésem ezzel a Polkkal kapcsolatban, azt olvasom, hogy 4 hdmi bemenete van 3 normál egy ARC-s, akkor ez az ARC-s port a kimenete is, vagy hogy van ez?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak! 30%-os kupont kaptam a a sonycenterbe - házimozi és audio berendezés kategóriában. Ez 2019.04.14-ig váltható. Én a 290-es 2.1-es projecrort szemeltem ki, de megvállok ettől ha érdekel valakit. Hali
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
ftt
tag
válasz daniel2121 #5975 üzenetére
az elődje, a K népszerű volt
-
daniel2121
senior tag
Samsung HWM 450-et ismeri valaki? Mennyire ajánlott ebben az ár kategóriában?
-
Alex91
félisten
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
peti85
senior tag
Igen, tisztában vagyok a vám és ÁFA terhekkel. Én nem újat rendeltem, hanem 3 külön egységként, használtat. Külön mélyláda, külön a soundbar és külön egy aukcióban a kiegészítők (távirányító, adapterek, kábelek). 80e-ből meglesz mindennel együtt. Igen, van benne rizikó hogy mi van ha mégsem működik valamelyik, de az eBay és PayPal Buyer's protection-el nagyon jó tapasztalataim vannak. Sajnos volt már rá szükség és mindig mellém álltak, mert ha gond volt mindig tudtam bizonyítani hogy valami nem úgy van ahogy ígérték. Most is csak olyat vettem, amihez oda van írva, hogy "Tested, fully functional". Csak a postázás irtó lassú, mert hajóval hozzák konténerben, mivel Magyarországra nem szállítottak az eladók (vagy horror drágán), ezért a Hungarian Transatlantic Shipping cég segítségét vettem igénybe. Ők intézik a vámot és a szállítást is. Majd beszámolok a tapasztalatokról ha érdekel valakit.
Ja és arra figyeltem, hogy 230V-on is működik az amerikai verzió is, csak a kábelt kell EU dugósra cserélnem, de az már filléres tétel. De van olyan soundbar, amiből csak 110V-on megy az USA verzió!
[ Szerkesztve ]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
krisi08
tag
válasz forguet #5958 üzenetére
Volt pár nézeteltérésem az amazonnal úgymond ezek kompenzálásaként pl ingyen postával küldték illetve volt gift cardom is plusz alapból akciós volt. Így 137ben állt meg.
Ezért mondtam, hogy ennyiért szerintem ezt kellett választanom de nem bántam meg.
Már csak vagy a TV falikonzoljához vagy a falra kellene fogatnom. Ti hogyan oldottátok meg?
[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
válasz CharlieDrop #5961 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi gondot vele...pedig gondolom nekem már a friss van fent, mert online van folyamatosan.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
peti85
senior tag
válasz CharlieDrop #5963 üzenetére
Még úton van, de igen, Magnifi Max lesz. eBay-en vettem USA-ból, így még egy kis időbe beletelik.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz CharlieDrop #5961 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, mert kerestem, de nem találtam erről semmit hogy megváltozott a hangja fw frissítés után. Olyat viszont igen hogy pattog valakinek a surround hangszóró, de én a nélkülit vettem
-
forguet
senior tag
válasz CharlieDrop #5959 üzenetére
Nincsenek gondok a Polkkal btw. Nagyon fasza, leviszi a hajad es jo a connectivity is.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata Klipsch-sel?
Egy RSB-11-et néztem miután látom, hogy a Polkkal vannak gondok.
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
L.L.
senior tag
Nem mondom, mert lehet neked az jobban tetszene. Amikor megvettem 4 napig használtam a frissítés előtt, és nagyon tetszett. A frissítés után a mélyeket sokkal jobban visszaveszi, eltűnik a dinamikusabb "mozis" hang, és magasabba hajló lett. Ezután próbáltam megoldást találni, és akkor találkoztam vele, hogy sokaknak ugyanez a problémája vele a frissítés után. Bár biztos van, akinek az tetszik jobban. Ez mondjuk 4 hónapja volt, azóta nem tudom adtak e ki újabb firmwaret. Netre csatlakozva egyébként automatikusan frissíti magát.
[ Szerkesztve ]
-
Qlux
tag
Nekem is Polk magnifi sr-em van. Pont most agyaltam rajta, h lefrissítem, de akkor azt modjátok hagyjam? Nekem bejövős a hangkép, van benne erő böcsülettel
-
peti85
senior tag
Melyik a jó firmware verzió? Ha a régin akarok maradni, akkor nem is használhatom Chromecast hangszóróként, mert akkor netre megy és frissíti is magát automatikusan? Vagy a frissítést mindig engedélyezni kell?
-
L.L.
senior tag
válasz krisi08 #5946 üzenetére
Csak ne frissítsd szerintem, ha most meg vagy elégedve vele, mert teljesen megváltozik a hang karaktere, és nem biztos hogy tetszeni fog. Én is, és utánaolvasva még nagyon sokan így jártunk vele. Miután beszéltem a Polk ügyfélszolgálattal, és megerősítettek, hogy nincs downgrade lehetőség, mert netre csatlakozás után újra lefrissíti magát, vissza is küldtem a boltba, pedig a vásárláskor rajta lévő firmware nagyon jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz daniel2121 #5945 üzenetére
Nem tudom, de az sj2-nel azert valoszinuleg jobb...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
peti85
senior tag
-
krisi08
tag
Na végül polk magnifi max sr lett. De csak mert nagyon jó áron kaptam. Viszont egyáltalán nem bántam meg. Fantasztikus minden tekintetben.
-
ftt
tag
válasz kovacsroli #5942 üzenetére
a semminél több, a valaminél kevesebb
nem inkább SJ4 ?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egyáltalán nincs tapasztalatom hangprojektorokkal, de eszembe jutott, hogy szeretném kicsit jobbá tenni a hangzást. Elég bot fülem van, meg nem is vagyok rá nagyon kihegyezve, a cél az lenne, hogy a tv hangszóróinál érdemben jobb legyen.
Egy LG UHD tv-m van, ezért az LG termékei között néztem szét elsősorban. Ezek közül is az LG SJ2 2.1 hangprojektor szimpatikus elsőre.
Gondolom ez az abszolőt belépő szint, viszont nekem csak egy kb. 20nm-es szobában lesz használva, ahol a kanapé kb 3 méterre van a tv-től.
Elképzelésem szerint egy optikai kábellel, bedugom a tv-be és annyi.Szeretnék kérni tőletek egy megerősítést, hogy elegendő ez a tehnika ilyen feltételekkel, vagy totál el vagyok tévedve.
Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
seadrone
őstag
üdv
2.1-es cuccot hogy érdemes elhelyezni?
a bar-t a tv alá, és a mélynomót hova? azt is oda alá érdemes? vagy az mehet a hátam mögé? vagy az butaság?
mi az optimális?
azert kérdem, mert egy falon van a tv kb masfel méter magasan, alatta puci a fel, és olyan furán nézne ki a mélynyomó ott. bár megoldanám
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Peter.Kalasz
tag
Sziasztok, segítséget kérek! Ezt néztem ki,az LG tévémhez: LG SK 5 hangprojektor Mi a véleményetek róla? Köszönöm a válaszokat!
-
jocoka75
tag
Üdv!
Én a Jbl bar 2.1 és Yamaha yas-207 között választanék, de inkább a Jbl felé hajlanék.
A különbség a Yamaha és a Jbl között a watt és a dts hangzás .
A Yamaha tudja a dts-t a Jbl nem ,viszont a Jbl mélye szuper, ez pénztárca függő is ,hogy mennyit szánsz rá.
A többi készülék számomra kilőve.
Bármelyiket is választod a kattö közül ebben az árkategóriában biztosan nem fogod megbánni . -
krisi08
tag
Üdv!
Elég sokat utána olvastam mégsem tudok választani. Meghallgatni sajnos nincs lehetőségem őket de ti melyiket valasztanátok? Ezeken az árakon tudok hozzájutni. Fő vonal a film/TV lenne, néha zene. Mondjuk 80/20 arányban. Egy 16nm-es hálóban.
Yamaha YAS-207 86000
Sony HT-RT4 85000
JBL Bar 2.1 83000
JBL SB-350 68000
LG SK6 66000
Samsung N450 61000
Sony HT-RT3 57000
LG SK5 47000Köszönöm!
-
seadrone
őstag
sziasztok!
használtam 30e ft körül mit ajánlotok egy 80centis lg tv-hez(ha ez számít ?
semmi extra nincs rajta.egy 25m-2es szobába szeretném, film és zene megy zajta általában.
köszömöm előre is
-
RomiJosy
aktív tag
Ha tesztelni akarjátok a basszust, találtam egy filmet aminek az első filmkockáiban egy tank jön és olyan mélyeket hallani amit eddig sehol sem hallottam. A film címe Amerikai mesterlövész.
-
bandi20
aktív tag
Na végét ért a teszt időszak! Ügy van az össze állítás, hdmi 1 telekom STB, hdmi 2 xbox os , hdmi 3 pedig az apple tv, arcon kapcsolódik ah xbox a tvhez, azt használom a legkevésbé illetve ezzel nem volt gond az arc os kapcsolódással, az ATV iszonyat érzékeny a kábelekre is , nekem ami volt és már linkeltem itt ővele pl nem volt hajlandó rendesen működni, az xbox gyári kábelével megy most, illetve ami a bekötésnél meg jól jön, az apple tv csak alvó módba -kéról ezért a sound bart össze össze zavarta ezért lassan reagált a bemenet váltásokra. Illetve én kikapcsolgattam azokat a funkciókat, hogy ha kikapcsolok egy eszközt kikapcsol az egész hobeleban , engem egyszerűen idegesített az hogy kikapcsolom az -boxot mert befejeztem a játékot és tvt néznek és kapcsolhatóm be a tvt újra ezt az apple tv is eljátszotta. Most gyorsan vált a eb is , mert az xbox ne alvó módba van, remélem segített
bandi
-
pomk
őstag
válasz Creative997 #5923 üzenetére
-
dussy
őstag
válasz pauliboy23 #5921 üzenetére
Engem nem győzött meg a mély, érdemes meghallgatni.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Creative997
őstag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok a témában és nem találtam megoldást a neten, hátha valaki itt tud segíteni.
Szóval nemrég vettünk egy Harman Kardon SB20 soundbart és minden pöpecül megy. Párom kapott egy új telefont és nem tudta párosítani bluetoothon keresztül, szóval leválasztottam én is és nem tudok újracsatlakozni, nem látjuk a készüléket semelyik telefonról.
Már minden alap dolgot kipróbáltam, minden újra lett indítva, de semmi. A soundbaron is megfelelően villog a bluetooth gomb. Mondjuk arra nem sikerült rájönni, hogyan lehet resetelni (ha lehet).Remélem tudtok segíteni, nagyon idegesítő. Különben marad a hivatalos email a cégnek.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
kory24
őstag
válasz pauliboy23 #5921 üzenetére
Köszi.
A 2.1 verzió megéri dupláját? Jobb annyival? (50e - 100e)
-
forguet
senior tag
válasz shift+ő #5914 üzenetére
Nekem google home nélkül nem találta meg a Spoti a soundbart.
Összességében nagyon-nagyon elégedett vagyok a Magnifi Max-szal. Nem ért meglepetés, rendelés előtt meghallgattam egy boltban de ismét beigazolva láttam a döntésem.
Eredetileg házimozit akartam venni de örülök hogy nem baxtam el 4-500 ezret rá, mert valójában arra amire nekem kell ez is tökéletesen elég...@Peti85, sztem jó döntést hoztál/hoztunk, nem hinném hogy csalódás fog érni.
-
bandi20
aktív tag
Na meglett az ATV , igen faxa kis cucc az x96 nak kb a 3szorosa mind magasságban mint súlyban. Összeraktam a rendszert és minden klappol, minden úgy működik ahogy kell , most megvettem azt az infuse nevű appot 1 hétre próbálni, és franko kis cucc . Az lg magic remote távjával vezérlem az apple tvt is . Ajánlott vétel szinten
bandi
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget?
A média lejátszó össze van kötve a soundbarral optikai kábellel ,a tv boxom digitalis koaxial rca kábellel van összekötve /HDMI/sajnos nincs a baron .Az a próblémám ,ha a tv boxon nézem a tv adást akkor szól a soundbar is ,de ha átváltok médialejátszóra úgy hogy a tv boxot kikapcsolom, a soundbar nem szólal meg csak úgy hogyha a soundbarból kihúzoma rca kábelt és a optikai marad benne akkor szól a soundbar ezt hogyan tudnám orvosolni,hogy nekeljen húzgálni a kábelt?
Elöre is köszönöm a segítségeteket😀 -
shift+ő
senior tag
válasz forguet #5911 üzenetére
Google home sem kell, ha egy hálózaton van, akkor a spotify már látja hangeszközként.
A goggle home-al, akár hanggal is tudod vezérelni. Nekem egy philipsem van ami chromecast képes, reggel szólók a ébredéskr egy "hey google good morning" és szépen bekapcsolja a rádiót, pontosabnban streameli a Tune-in-t. De TV-s, közben akár elég szólnom, hogy növeld a hangerőt, és megteszi.
,
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok.
JBL BAR STUDIO SOUNDBAR
Érdemes ilyet venni?
Philips 50pus6162 tv-re lenbe kötve.
Annak hangjától jobb lenne?
-
peti85
senior tag
-
peti85
senior tag
válasz forguet #5909 üzenetére
Én kíváncsi vagyok, mert az enyém csak február végére ér ide. (USA import)
A beépített Chromecast csak hangot tud, vagy teljes értékű, videót is átvisz?[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
Tegnap megjott vegre a joaras Polk Magnifi Max a uk amazontol. Kulon orom h uk es eu power cord is volt benne Nem volt idom nagyon tesztelgetni meg, de halistennek mukodik tv vel es chromecasttal spotify premium is, a hangja pedig a hajamat levitte...majd meg irok ha alkalmam lesz tesztelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
bandi20
aktív tag
Jól gondolod , ez lenne a terv amit az amlogic nem tudott kivitelezni, valami megzavarta a rendszert, csak akkor szolt a báron a tv adás hangja amikor be volt kapcsolva a média player , a média playerek hol volt kép hol nem a távvezérlés akadozott , a hangot hol átengedte kódolatlanul hol nem tiszta talány volt rendszer .de mind ezt akkor produkálta ha az egyetlen kimenetre rácáfoltam a playert amíg az xbox és a t-home stb volt rajta minden úgy klappolt ahogy kell . Na a megnézzük ezt az apple tvt ! Köszi az infókat
[ Szerkesztve ]
bandi
-
pomk
őstag
válasz bandi20 #5898 üzenetére
Ahogy az előttem szólok mondták, az ATV megfelelő lejátszó alkalmazással hiba nélkül kezeli a borítókat, feliratokat, stb. Én is Syno NAS-t használok, ATV-n pedig MrMc-t. Teljesen elégedett vagyok, megérte azt a pár ezet ft-ot amiért vettem.
Én a filmek lejátszására NAS - ATV - TV kombón úgy fogom, hogy HDMI ATV-ből soundbarba, onnan tovább HDMI TV-be. Így a hang "marad" a soundbaron, a képet pedig tovább engedi TV-re. Ill. ha így TV adást szeretnénk hallgatni a soundbaron, akkor az is visszajön HDMI-n. Jól gondoltam, ugye?
Zene lejátszásra pedig Spotify - BT-val soundbaron.
-
bandi20
aktív tag
válasz moti1991 #5903 üzenetére
Ez egy nagyon jó kerdes , a minőségi kabel gyártok váltig állítják van különbség, de mivel digitális ezért nincs különbség a szár kábellel nem lesz se kép se hang a jóval meg igen, nekem [link] ilyen van átviszi a hdr 4k t és az arcot is támogatja. Megfelelően árnyékolt. Árra figyelj hogy 18 Gb/s sebességet tudjon a kabel és akkor nem lesz gond
bandi
-
moti1991
csendes tag
Kapok valami különbséget ha minöségi HDMi kábellel kötöm össze a JBL 5.1et a Qled Samsung TV-vel? Ha igen mit ajánlanátok?
-
Gaben92
őstag
Kb 2500Ft egy evre az Infuse Pro azt hiszem. Abban mi a "nem olcso"?
bandi20: Nalam NAS-on fut a PLEX szerver (Igaz QNAP TS251+, nem Synology de egyre megy), Apple TV-n Infuse Pro es semmivel sem volt problemam eddig, (pedig kapja a legkulonbözöbb 4k HDR tartalmakat, mindet felirattal), de elvileg nem is lehet. Atmos es TrueHD amit ugye nem kezel az Apple TV, de azokat meg KLIENS(!!!) oldalon transzkoldja LPCM-be, szoval attol sem kell tartani, hogy a transzkodolas megfekteti a NAS-t, mert szerver oldalon sosincs. Azt meg, hogy lesz TrueHD es Atmos nem tartom kizartnak...
Nalam a PLEX tölti le a boritokat mert az Anime-kbe az Infuse viszont kepes belezavarodni, de a Plex pluginja nagyon szepen megoldja a dolgot. Az Infuse-ban pedig be van allitva, hogy ne töltse le magatol, hanem hasznalja amit a Plex töltött le.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
Egy Sony HT-CT290/HT-CT291 2.1 hangpojektor tulajdonosa lettem. Egy LG 43UF778V TV-vel van összekötve a gyári optikai kábelen keresztül. Az szeretném kérdezni, hogy van-e valami előnye annak, ha az optikai kábelt HDMI kábelre cserélem? A kábel 1m lenne maximum, bár még annyi sem kellene, elég lenne 50cm. Valahol olvastam, hogy optikai kábelen keresztül a hangkiegyenlítés nem működik. Talán a HDMI-n keresztül működne? A TV és a hangprojektor is HDMI-ARC kompatibilis.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest