- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkaroly
csendes tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Cafe Kulminator
Jó hogy írtál erről a helyről, valószínűleg kimaradt volna ha nincs a kedvcsinálód, és az nagy kár lett volna.

Már csak kíváncsiságból is elmentünk ha már antwerpenben voltunk, hogy vajon beegednek-e? Simán bejutottunk, egy perc sem volt az egész, utánunk viszont voltak többen is akiket nem engedett be az öreg. A hely amúgy tényleg egy élmény (méghozzá elég furcsa élmény
), de mindenképp megéri elmenni ha az ember arra jár.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nem gondoltam konkrétan senkire, csak rémlett, hogy van, aki semmibe veszi még a hazai BYM alattiakat is.

Én személy szerint a BYM-t nem is tartom többre a többi top főzdénél. Ittam tőlük akkor zseniálisnak vélt IPA-t (Money Cannon), amit azóta se sikerült újrázni, lehet azt nem is főzik már, meg ittam jó, de a többinél nem jobb APA-t is. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
nonsen5e
üzenetére
X-Y koordinátának is van jelentősége, vagy csak a sorrend?

------------------------------------------------
más:hétvégén elpösszent a szekrényben egy Ugar brewerys sour (konkrétan a teteje lejött, reggel arra keltem) - takaríthattam ki az egész szekrényt. írtam a főzdének egy kedves (tényleg, nem karenkedtem, egy 800 ft-os sör miatt) emailben, hogy tudnának-e küldeni egy pótdarabot belőle. erre visszaírt a ceo(!!) hogy nagyon sajnálják, valószínűleg egyedi eset, és nincs már raktáron az a típus, úgyhogy kárpótlásul küldene egy csomagot

-
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Egyebkent a Mad helyeben en jobban igyekeznek a sorfozes fejleszteseben. A branding es a terjeszkedes nagyon megy, de a sorok valahogy egy helyben totyognak. Persze, csinalnak mar savanyat, hordoznak es mead is van, de a minoseg valahogy nem javul. Kicsit olyan erzesem van, hogy egy magyar Brewdog van itt epuloben. Brand, instagram, agressziv terjeszkedes, a sor masodlagos.
Annak az apropojan fogalmazodott ez bennem, hogy a Mad nagyon erolkodik betorni kulfoldi piacokra. Angliaban is partnerkednek par soros uzlettel, de a vasarlok csalodnak bennuk, ezt elso kezbol tudom. A problema, hogy nagy elannal beharangozzak oket, aztan atlag vagy atlag alatti soroket kapnak, amik gyengebbek a helyi cuccoknal, dragabban. A viszonyitas kedveert - a hordo programjukbol £30 egy uveg, amennyiert kapsz 2 doboz Lervig BA stoutot vagy egy uveg Bruery stoutot (pl Black Tuesday), egy uveg Mad X pedig 3F arban megy. Egy Liquid Cocaine annyi, mint a DEYA es Verdant sorok,. Ezzel a minoseggel, amit most hoznak, ez nem fog mukodni. Lehet a brandinget tolni ezerrel, de az eddigi reakciok a kidobott penz es csalodas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest