- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a Must Kuld tenyleg remek darab.
itt a heten jot egy szallitmany Lost Abbey, rendeltem vegul harom uveggel (imperial stout nem jott, viszont ilyen 12-16 euro/uvegen ismeretlen gyarto soreivel annyira nem akartam kiserletezni... foleg nem pl APAkkal amik ha fel eve palackoztak oket akkor mar elvesztettek a frissesseguket). a 10 commandments erdekes lesz a hire alapjan.
meg osz van, ilyenkor szoktak a belgak / hollandok / olaszok palackozni. Rodenbach Caractére Rouge, Oud Beersel 135, Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw (ez az egyik kedvenc apatsagi belgam), Baladin Nazionale es vegul Founder DKML jon valamikor majd a rendelesbol.
amit probaltam az a Schlenkerla Rauchbier Urbock volt, ez szokas szerint remek volt. a Founders Green Zebra oke, igazabol semmi extra de az araert ez picit keves. az Evil Twin / Omnipollo Pink Lemonade lesz meg erdekes, de ha a sima lemonadehez kepest nem csinaltak vilagmegvaltast akkor hivatalosan is ez lesz a legrosszabb ar/ertek aranyu ipam amit valaha ittam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- LED világítás a lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Black Myth: Wukong
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest