- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Durrogtass
- 10 érdekes tény rólam, amit tudnod kell
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ha jól látom, a készülékedhez elérhető legfrissebb firmware mellett működik a televíziód.
Nem tudom, azt mikor telepítetted, de a frissítés okozhatja bizonyos beállítások elvesztését, alapállapotba visszaállítását, stb.
Ahogyan valamelyik telepített applikáció is (amennyiben van ilyen).
Emellett szimplán okozhatta valami bug az Android OS-ben is.
Mindenesetre örülök, hogy megoldódott!"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
Rákerestél a "HOME" gomb --> "Appok" --> "Telepített alkalmazások" között is? (Középen kell látnod sok ikont, köztük a "? Help" menüt is.
Esetleg a "Beállítások" menü --> "Alkalmazások" --> "Összes alkalmazás megjelenítése" --> "Rendszeralkalmazások" --> "? Súgó"?
- Azon belül "Megnyitás", vagy "Kényszerített leállítás", majd a készülék újraindítása, esetleg az "Adatok törlése" & "Gyorsítótár törlése".
- Valamint nézd meg, hogy a letiltott alkalmazások között van-e!? (Ha ott van, akkor engedélyezd ismét!)[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
kissdani
senior tag
-
kissdani
senior tag
"Improves general performance of the TV" - Ez szerintem azt is kijavíthatja. Legalább is bízom benne..
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Buckey
őstag
Ez már pár éves téma, ezek ilyenek. Nem képesek, vagy nem akarják megoldani ezt a problémát.
Én is kézzel kapcsolgatom a KDL-50W808c készülékemnél az erősítőt, pedig csak megjelenítőnek használom. Internetre sem csatlakozik, frissítések kikapcsolva mindenhol, antennakábel sincs beledugva, és mégis csinálja a hülyeségét. Hiába szép, szebb a képe, ha ez a része használhatatlan!
Következő TV nem valószínű, hogy Sony lesz![ Szerkesztve ]
-
Ger_man
senior tag
Átérzem. XH95 TV + Sony STR-DN1080-as erősítővel ugyanez a random be és kikapcsolás
Szerintem a google/android tv rendszer miatt lehet, h kb sosincs kikapcsolva a tv. Plusz nálam be van kapcsolva a "ok google" hangfigyelés, szóval kb állandóan figyel a tv. Én még nem találtam rá megoldást sajnos. -
-
mrThomi
addikt
Attól melegedni jobban nem fog. Ha magán a panelon van vagy az egesz hatulján azt le kell venni, de LCD Sonykon azt hiszem nincs teljes képernyő fólia, csak az oldalakon ami belelog valamelyest a kepernyőbe, amit nem tudok hova tenni mert nyomot hagy ami engem zavar. Én leszedtem mindenhonnan, már csak az érzékelők miatt is, azt hiszem pont a Sony logónál vannak
-
kissdani
senior tag
Media lejátszónál nekem sem igazad van, de úgy rémlik pc-nél kiírja de azt most nem tudom kipróbálni.
Az hogy mitől függ hogy kiírja vagy sem nemtudom.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
-
Vhiktor
veterán
Semmit ne állíts utána, a színhőmérsékletet ellenőrizd le, hogy profin legyen.
Illetve úgy ahogy kolosszus87 írta.
Ha a gammát 0-ra teszed azzal kapsz 2.2 gamma görbét ami világosban filmezéshez optimálisabb lehet.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
kolosszus87
senior tag
Képmód: egyéni legyen! Fényerőt sötét szobában való nézéshez vedd le nyugodtan 7-8as értékre, kontraszt 90, gamma sötét szobában: -2 (én a -1et preferálom), világos nappaliban 0 legyen, HDR tartalomnal pedig mindenképpen 0-ára tedd. Fekete szint maradjon 50. Az egyéb képjavítókat érdemes kikapcsolni. Színt szintén hagyd 50-en, a legpontosabb színhőméréklet beállítást pedig a profi1 mód adja. Ezek adják gyárilag a legszínhelyesebb, legtartalomhűbb képet! Mozgás beállítások megint csak egyéni preferencia kérdése, én a simaság csúszkát 1-esen hasznlom, a tisztaság min. van.
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Vhiktor
veterán
Tedd át egyéni képmódba
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest