- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-15 12:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernusz
csendes tag
-
SipiBcs
őstag
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
ennél jobban érdekli aki ma venne készüléket :, és hasznos infó.. pl. hogy ,,melyik,, biztosítás mennyit ér ha gond van, gyári megvásárolt Sony gari ( amit csak központi szalonokban lehet venni ez kb. 56 ezer volt a 3+2 évre) illetve ugyanez a 75Bravia9 MMarkt 160(!) ezer, Emag 140 ezer stb. ( ez csak gari hosszabítás a balaseti biztosítás nagyobb összeg) pl.Allianz, Gruppama stb..
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
-
daniel2121
őstag
-
daniel2121
őstag
-
venom8888
őstag
-
venom8888
őstag
-
Bazs1981
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Szerintem Android TV alatt nincs timeshift.
Legalábbis, amikor én utoljára néztem, sajnos nem volt.
Az újabb modelleket, amin már Google TV van, azt nem tudom, habár az is droid tv, csak újabb verzió, újabb néven.
Ezt én úgy szoktam áthidalni, hogy elindítom a rögzítést, majd pár mp. múlva bemegyek a rögzítés listába, és onnan elindítom a lejátszást.
Szépen működik együtt a lejátszás, miközben ugyanazt veszi fel folyamatosan.
Bele lehet pörgetni előre, hátra, megállítani, stb... -
Joshi
titán
-
zonusz
aktív tag
-
modflow
veterán
-
Quqesz
nagyúr
Ami nekem van ott pl a kép kezdett el villogni. Mikor átkapcsoltál egy másik csatornára vagy nagy különbség volt két képkocka között, akkor korrigált a szoftver a fényerőnés ebből kifolyólag egyfajta villogás alakult ki. 2 frissítés kellett ahhoz, hogy rendbetegyék(meg egy android verziófrissítés). Én is elküldtem a hibát a Sony-nak.
Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet! -
Quqesz
nagyúr
-
CharlieDrop
veterán
Én nem nagyon vagyok megelégedve a frissítésekkel, AirPlay előtt mindig újra kell indítanom, a windowsos gépem hamarabb bebootol, mint a TV (aka döglassú).
Én mondjuk TV-zni appból szoktam, azzal nincs baj, de minden egyes frissítés után tovább lassul
(KD-65x85J)Nem használok AD-blockert a PH! oldalain! -
SonyBoi69
újonc
-
stemplar07
őstag
x-hát akkor írj a supportnak,
viszont a legutóbbi frissítés óta a Skyshowtime eddig levehetetlen felirat, most végre levehető lett..
- a Netflix kalibrált (DoVi)képverziója nagyon jó minőség
- az alap képbeállításoknál az általam leginkább kedvelt módja HDR/DoVi az ,,Imax,, ahol néha max a fényerővel kell játszani..
- a Bravia Core appon lévő filmek minősége majdnem azonos, egy DuneHd Premier4kpro 80-90 gb- 4K BD-n láthatóval.. (80-120 mbit) -
stemplar07
őstag
-
pjen
félisten
-
No.01
addikt
-
Infernusz
csendes tag
-
stemplar07
őstag
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Gitáros topic
- Házi erősítő építése
- Milyen egeret válasszak?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest