- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
ennél jobban érdekli aki ma venne készüléket :, és hasznos infó.. pl. hogy ,,melyik,, biztosítás mennyit ér ha gond van, gyári megvásárolt Sony gari ( amit csak központi szalonokban lehet venni ez kb. 56 ezer volt a 3+2 évre) illetve ugyanez a 75Bravia9 MMarkt 160(!) ezer, Emag 140 ezer stb. ( ez csak gari hosszabítás a balaseti biztosítás nagyobb összeg) pl.Allianz, Gruppama stb..
-
vlevi
nagyúr
Szerintem Android TV alatt nincs timeshift.
Legalábbis, amikor én utoljára néztem, sajnos nem volt.
Az újabb modelleket, amin már Google TV van, azt nem tudom, habár az is droid tv, csak újabb verzió, újabb néven.
Ezt én úgy szoktam áthidalni, hogy elindítom a rögzítést, majd pár mp. múlva bemegyek a rögzítés listába, és onnan elindítom a lejátszást.
Szépen működik együtt a lejátszás, miközben ugyanazt veszi fel folyamatosan.
Bele lehet pörgetni előre, hátra, megállítani, stb... -
Quqesz
nagyúr
Ami nekem van ott pl a kép kezdett el villogni. Mikor átkapcsoltál egy másik csatornára vagy nagy különbség volt két képkocka között, akkor korrigált a szoftver a fényerőnés ebből kifolyólag egyfajta villogás alakult ki. 2 frissítés kellett ahhoz, hogy rendbetegyék(meg egy android verziófrissítés). Én is elküldtem a hibát a Sony-nak.
-
CharlieDrop
veterán
-
stemplar07
őstag
x-hát akkor írj a supportnak,
viszont a legutóbbi frissítés óta a Skyshowtime eddig levehetetlen felirat, most végre levehető lett..
- a Netflix kalibrált (DoVi)képverziója nagyon jó minőség
- az alap képbeállításoknál az általam leginkább kedvelt módja HDR/DoVi az ,,Imax,, ahol néha max a fényerővel kell játszani..
- a Bravia Core appon lévő filmek minősége majdnem azonos, egy DuneHd Premier4kpro 80-90 gb- 4K BD-n láthatóval.. (80-120 mbit) -
stemplar07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest