- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
Én úgy tudom, hogy CL+-os már minden tv pár éve, szóval mennie kéne - de majd a szakik megerősítik-részletezik-cáfolják. Egyébként nekem upc-s emberke mondta a HX751-re (2012-es modell, hogy menne vele), bár én nem kértem, média boxozok inkább.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Mukk
tag
Sziasztok!
Sony 42W829B CI slotja kompetibilis a UPC kártyájával?
Hívtam őket, de a TV még nincs fenn a hivatalos listájukon, úh nem tudtak biztosat mondani. Sztem jó kell legyen, mert pl a 807A rajta van a listán, de az ugye még tavalyi modell (ha jól tudom). Annyit mondtak, h ha nem, akkor lehet, h pár csatorna nem jön be stb. Lehet más gond?
Thx!Mukk
-
m3gtr
senior tag
-
-
Norbi 72
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a Sony 805B-855B közötti tv-k együtt tudnak-e müködni egy iphone 5-össel router nélkül.Ma az MM-ban 4 sonyval probáltunk kapcsolatot,nem sikerült.. Bár ott gyenge volt a Wifi,és azt mondta az eladó,anélkül nem fog müködni.Az egyik tv (815B)megtalálta a telcsit,és ő is a tv-t.De itt vége volt a müsornak,eddig jutottunk.
Esetleg Apple tv-n keresztül?Gyakorlatilag a telcsi lenne a modem,csak nem tudjuk,hogy ez így müködik-e..
-
enterlaci
senior tag
Vásárlás előtt próbáld ki a tv-t sd adásokkal és akkor inkább ne a csodára várj és előre számíts a negatív élményre. Attól viszont óva intenélek, hogy sd adás megjelenítési képesség alapján válassz tv-t.
Az 55 cm után komoly élményeid lesznek a nagy méret miatt és ha már kicsit megszoktad, ráérsz elgondolkodni a hd adás megrendelésén.
Azt nem mondom, hogy nézhetetlen lesz, de gyengébb lesz mint most 55cm-enAmd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
Nagyon fog hiányozni a HD adás, ezt te magad is fogod tapasztalni. Egyébként sd adások(adók) között is vannak jobbak és rosszabbak, de értsd, hogy a jobb is gyenge lesz 'napjaink tévéin'. A 3 méter távolság persze egy iciri-picirit segít majd
krx21: Én a 2.6 méterről nézek egy 55"-ost mozira és hát széles vásznú filmnél, jöhetne nagyobb is... van azt a pont, aminél már nem szép a tv jelenléte. Inkább kéne egy rejtett házú vászon.
[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
-
humax
senior tag
2 meter rol nem lesz nagy vagy zavaro a 50 lcd?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Renwick
őstag
A Telekomnál május 15-től a KDL42W705 189.870 forint lett (azaz olcsóbb, mint a Sony centerekben), plusz adnak mellé ajándékba egy RMF-ED004-et is. Ha náluk van a tévéelőfizetésed legalább hat hónapja és két év hűséget vállalsz rá, ugyanezt megkapod 12 hónap kamatmentes részletre is.
Szerintem ez most nagyon jó deal, iszonyúan remeg a kezem az ajánlatkérés gomb felett.I see you blaming each other -- And I love you still
-
daniel2121
senior tag
válasz headhunter #3877 üzenetére
Csábító lenne az biztos.
-
enterlaci
senior tag
válasz headhunter #3877 üzenetére
engem is érdekelnek akkor az idei modellek
-
headhunter
addikt
válasz daniel2121 #3876 üzenetére
Holland - Magyar, minden bekapott gól után 10% visszajár...
-
m3gtr
senior tag
Angliában most olyan akció van egyes Sony tévékre hogy minden Angol gól után 10 font vagy minden Brazil gól után 5 font visszajár a VB végén az árból.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
pzstm
titán
válasz nightshadow #3872 üzenetére
+1
3és fél éve mikor költöztem olyat vettem (keret sem volt rá több, mert új lakást berendezni épp elég volt meg azt hittem elég lesz)
Most meg úgymond "menekülök" 50"-ra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lukirobi
tag
válasz nightshadow #3872 üzenetére
Hát ha monitornak akarja használni 1 méterről, akkor tökéletes választás
Sony 55w805+ps4+xone
-
nightshadow
veterán
válasz viharkabat #3871 üzenetére
A 32"-est azt nagyon megfogod bánni.
-
viharkabat
aktív tag
válasz nightshadow #3869 üzenetére
Felületben 10%.
Csak hát az elején 37-ről indultam, aztán hamar rájöttem, hogy ilyen tévé gyakorlatilag már nincs. Utána körbenéztem a 39-eseket, ott sem nagy a kínálat, amiket láttam nem győztek meg.
Gondoltam ez a 40-es még belefér, ezért bosszant, hogy ilyen hülyeségek bezavarnak. Valóban 42-ben már van kínálat, bár már arra is gondoltam ki kéne egyezni egy 32-essel.Egyébként vsz nem halva született dolog ám ez a 40-es méret, szerintem a Samsung bucira keresi magát ebben a szegmensben (más kérdés, hogy a Samsungok képvilága nekem nem jön be) Na mindegy, leszállok a témáról
[ Szerkesztve ]
-
lukirobi
tag
válasz viharkabat #3867 üzenetére
Nekem az sd adások is abszolúte elfogadhatóak, bár asszony lesi inkább, és ő is inkább a hd csatornákat, már azokból is rengeteg van elérhető, és ott már tényleg csodás a kép..
4-5 év múlva egy 85" full hd-t tervezek, na az már "moziterem" effektus lesz, ahogy Te is írtad, ez inkább csak "átlagos" jelenleg..Sony 55w805+ps4+xone
-
nightshadow
veterán
A 40"-42" között magasságban kb. 2,5 cm, szélességben kb. 5 cm a diffi: [link]. Szerintem nyugodtan megveheted a 42"-est, mert ez a minimális különbség nem oszt, nem szoroz.
[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
Én a full hd filmek miatt vettem ilyen tévét. Az hogy az adás milyen minőség különösebben nem hat meg.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3863 üzenetére
40" vagy 42" ebböl a szempontból olyan mindegy, nem lesz rosszabb a HI8 a nagyobbikon sem, legfeljebb messzebb ülsz egy picit... Ez inkább már kákán is csomót esete..
-
m3gtr
senior tag
válasz viharkabat #3864 üzenetére
Ami belefér a bukszába
-
viharkabat
aktív tag
válasz lukirobi #3860 üzenetére
Korábban elhoztam egy 42-es plazmát, de végül élve a 8 napos elállással visszavittem, más miatt (vibrálás, zúgás). De a méretét a 8. napon ugyanúgy nagynak éreztem, mint az elsőn.
Másik ok: van egy csomó privát felvételem, analóg forrásból (Hi8). Ez tizenvalahány év termése, ezeket nem tudom megvenni BD-n jobb minőségben. Tapasztalatom, hogy a nagyobb méret a hibákat is jobban megmutatja, de hasonló példának hozhatnám az SD tévéadókat is.
[ Szerkesztve ]
-
lukirobi
tag
válasz viharkabat #3859 üzenetére
Hidd el, nincs olyan, hogy túl "nagy" tv
Én az 55"-ös sonymat 2.5m-ről lesem, de van, amikor azon kapom magam egy egy nagyobb fifa meccs közben, hogy kb 1.5 méterről lesem márSony 55w805+ps4+xone
-
viharkabat
aktív tag
válasz nismoka #3858 üzenetére
Persze, kicsit régebben meg fél köbméteres doboz volt minden tévé.
A 650-est már rég megvettem volna, ha van belőle 40-es.Szerintem egy szobának van egy mérete meg van egy nézési távolság, amihez nem feltétlenül a nagyobb az ideális. Az a gondom, hogy a Sony minőségi kérdést csinál a méretből vagy nem tudom, de teljesen idiótán rakja össze a termékpalettát. Tavaly is volt a legegyszerűbb modell 40-ben, meg volt a 905-ös 350ezerért. Most meg ez.
Nekem pont a méret lenne a kiindulás, és nem fogyasztói sznobságból venném a 605-öst, csak azért mert az újabb, hanem mert az 40-es. Sajnos a csillogó keret tényleg zavart. -
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3857 üzenetére
Nem is olyan régen szinte minden gyártó a felső kategóriákat is lakk fekete kerettel csinálta mégsem zavar igazán senkit otthoni körülmények között, többek közt engem sem zavart maximum a karcolódása.
Az hogy vastagabb, hát nem oldalról kell nézni egy tv-t.. De szerintem jobban jársz egy W650-el amig van belőle 150ezerért ráadásul nagyobb is. -
viharkabat
aktív tag
válasz viharkabat #3852 üzenetére
Megnéztem ilyen szemmel is, és el is ment a kedvem a vásárlástól. Ugye a 605-öt néztem ki, mivel nálam a 39-40-es képméret a megfelelő. A 650-es, valamint a mostani 705-ös is nagyon jó formaterv de ezekből 42-es méret van.
Előbbiekhez képest a 605 megjelenése mindenben gyengébb. Már írtam legutóbb is, hogy a mélysége meglepő, jobban megnézve ennyire bumfurdi vastagságú tévét egyik gyártótól se láttam.
Másrészt most jobban megnéztem szemmagasságból is (az MM-ban alacsony szigeten vannak kitéve), és baromi zavaró, hogy fényes lakkos kerettel van körbevéve. Az összes többi Sony modell vékony matt kerettel van, erre az egyre rácsűrtek egy tükröződő vastagabb keretet. Egyszerűen zavarta a képet. Érthetetlen. Mindenesetre el is ment a kedvem tőle
Közben azon mérgelődöm, hogy mindez vajon milyen koncepció eredménye? Gondolom a Sony marketing részlege szerint 40-es tévét az igénytelenebbek vesznek. Viszont annyival meg nem olcsóbb, de felőlem lehetne a 7-esnek nevezett sorozatból is egy megfelelően árazott 40 zollos darab, de olyan meg nincs. Ehhh...[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Sziasztok!
Van nekünk otthon egy Sony KDL 42W65 tévénk. Megoldható hogy azon nézzük az HBO GO-t? Apukám elmondása szerint az eladó azt mondta hogy "fel lehet rá tenni" a GO-t, csak éppen nekünk még nem sikerült.
Köszi,
RobiWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Z(o)zz
tag
válasz Faresz29 #3849 üzenetére
Mint írtam a HD dolgok (legyen az film vagy játék) nagyon szépek rajta. Persze itt be kell állítani a tévét a megfelelő alkalmazáshoz. PS4-en Killzone SF-t és Infamous SS-t próbáltam. Gyönyörű éles a kép, színes, és a feketével is meg voltam elégedve (szemből!)
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3852 üzenetére
Kb ugyan az, a panel szintén VA panel csak direkt led-el, a W650 edge led. Nagyon korrekt képe van amúgy. Amit észrevettem gyári alap beállításon hogy pld tenisznél a salak kicsit más árnyalatú a két tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Köszi!
Említetted, hogy PS4-et is kötöttél hozzá.
Milyenek a színek, milyen a kép minősége játékok alatt?Én is vettem egy PS4-et, de sajnos a régi Samsung LCD nagyon gyenge minőséget produkál!!
Még a világos jeleneteknél elmegy, de sötétebb helyeken pl. az Outlast-nál, mozgás közben teljesen homályosodik a kép, mintha után húzás is lenne! Szóval már nagyon nem az igazi... -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek egy idei modellt vásárolni KDL50W829B.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet a TV-t falra rögzíteni? Van valakinek tapasztalata ilyen téren?Köszi.
-
nightshadow
veterán
Veszteséges a Sony, és idén is az marad [link]
-
BossBoss
őstag
Srácok! A PVR funkció működik a Sony tv-el UPC media kártyaval? Valamiért az rémlik, hogy csak a szabadon fogható (T-s tuner) csatornákat tud felvenni. Valakinek tapasztalat?
-
mufi
senior tag
SONY KDL-32W706B LED vásárlásán gondolkodom. Mit szóltok hozzá? Max 32"-es Tv jöhet szóba, kb ilyen árfekvésben. Van ennyiért esetleg jobb TV?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
nightshadow
veterán
Sony reportedly dropping OLED TVs to focus on 4K LCD [link]
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3839 üzenetére
Test in progress..
Tudja a mappába rendezést, options gomb, mappanézet kiválasztása, ennyi. Amatőr volt aki mutatta neked...[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
150e most a MM-ban a KDL42W650/655, rohanjak megvenni?
-
m3gtr
senior tag
válasz viharkabat #3833 üzenetére
Akkor miért nem veszel egy média lejátszót ami mindent lejátszik. A tévébe épített lejátszok amúgy sem jók sok mindenre. Amit le tud játszani ahhoz meg nem kell ilyen tévé mert attól még nem lesz jó minőség és ez nem a tévé hibája.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3833 üzenetére
Holnap kivesézem neked és beszámolok.
-
viharkabat
aktív tag
válasz nismoka #3832 üzenetére
Ok, én elhittem neked is Igazán ha egy teszt meg egy forgalmazói termékleírás között kéne választanom, az utóbbit gondolnám hitelesebbnek. mert elvileg csak átveszi a gyári specifikációt.
De jobban érdekel a médialejátszó, mert ha annyit tud amit láttam, akkor azon nálam elbukik.
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3830 üzenetére
Bizonyíték, nem igéret! [Teszt]
''Turning our attention to the 40W605B’s picture features, it uses a full HD panel illuminated by a direct LED lighting system.'' -
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3830 üzenetére
Rosszul irják.
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3828 üzenetére
Nem a széleken van a LED (edge led) hanem az LCD panel mögött van pár LED csík. Képminöségben nem sokat zavar, mert a sony edge led-esben is foltmentesebb mint pld a samu.
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #3825 üzenetére
Holnap megnézem jobban a W605-öt hogy tudja-e a mappába rendezést, a W705-töl felfele tudják azt már néztem. azért vastagabb a 605 mert direkt ledes.
[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
Úgy látom a Sony elkezdte az elfogadható felé terelni az idei árakat és 20-30ezreket csökkentett az indulókhoz képest. Korábban már nézegettem a 40w605-öst, most megint ránéztem a MM-ban ha már arra jártam.
Két dolog tűnt fel:
Egyik, hogy "lapostévéhez" mérten szokatlanul vaskos és ormótlan oldalról. Pláne, hogy a többi Sony modell tényleg szép vékony. Ezt nem értem, de ezzel még el lehet lenni.
A másik rosszabb: kipróbáltam a nálam lévő pendrivevot, vajon milyen a lejátszója. Hát, ömlesztve tölt be mindent (többszáz jpeg volt, persze nálam mappákba rendezve) ész nélkül, semmi mappastruktúra. Hiába keresgéltem, az eladó se tudott segíteni. Ha valaki tud erre megoldást, írja le, mert ez így roppant gáz, gyakorlatilag hasznavehetetlen ez a funkció. A mellette kiállított tavaliy w805-ös ugyanazzal a pendrive-val simán a mappáknál kezdte, lehetett lépegetni, szóval normálisan, ahogy azt az ember elképzeli. Remélem csak véletlenül ment félre valami. -
Z(o)zz
tag
Kicsit ugyan megkésve, de megírom az újonnan vásárolt SONY 50W805B tévével kapcsolatos első tapasztalataimat:
Először is, SONY szalonban vettem 309.000Ft-ért és vettem rá 15.000-ért + 3év SONY jótállást így 5évig "nyugodt" lehetek, de ha mégis hamarabb eladnám így könnyebb lesz elpasszolni
A tévé nagyon könnyű, dobozzal+minden tartozékkal együtt is ~ 20Kg, egyedül vittem fel negyedikre. Maga a készülék jól be van csomagolva, sarka védve vastag/erős bubis fóliával. Tartozékok kipakolása után a talpat könnyen fel lehet helyezni (egyedül is) és nekem speciel nagyon tetszik egy a kicsi, keskeny fém talp. Ugyan ebből lehet egyébként megcsinálni a fali tartót is mivel a hátulja a tévének nem sík, de ezt majd meglátja mindenki aki mégis falra tenné. Tetszett a külső táp is és, hogy ilyen vékony kábel megy a tévéhez, olyan mint egy laptopé. Első bekapcsolás után a szokás kalibrálási feladatok jöttek (nyelv, dátum, wifi, stb... értelemszerű) Én plazmát használtam már vagy 8éve folyamatosan így egyből feltűnt a hagyományos tévéadás (T-home) gyengébb minősége ugyanis ez plazmán kevésbé volt feltűnő. A LED-en jobban látszott az, hogy pl. nem HD adás, szemcsésebb volt a kép és kissé zavaró főleg a mozgásoknál . Némi állítgatás után jobb lett a helyzet (kép üzemmód / kontraszt, stb...) de azért a plazmán jobb volt a kép hagyományos tévéadásnál. Amivel még meg kell majd barátkoznom az a látószög. 180° az meg van ami azt jelenti még nagyon oldalról is látni a képet viszont nem olyan minőségbe mint ha szemből nézném (halványabb a kép, fakóbbak színek, stb ezt látni kell nem tudom leírni) ebbe tisztába is voltam, csak sokszor számítógép székből pillantok a tévére és az oldalt van, de ez legyen egyéni szoc. probléma.
Következő próba a PS4 volt. Megfelelő beállítás mellett(játék mód + kis állítás) gyönyörű / színes / tűéles kép van. Itt mutatkozott meg leginkább, hogy miért is jó ez a tévé. HD anyagoknál, legyen az játék vagy film szép kép van. Filmeket az előre programozott "Mozi" üzemmódba használtam (szintén kis állítás után) ami megint nagyon meggyőző volt.
A 3D-t a hozzá adott (2db) szemüveggel próbáltam ki. Egyébkén a 3 kapható modell közül ez a legolcsóbb és egyben a legpuritánabb is, majd lehet beszerzek pár jobb modellt. Magával a 3D képpel meg voltam elégedve, hasonló mint amit eddig plazmán tapasztaltam. Egyébként a Samsung kajadobálós promóját futtattam, akinek van 3D-je az nézze meg nagyon jó és ezzel demonstrálni is jól lehet a 3D-t a vendégeknek
Letisztult, átlátható menürendszere van, könnyedén lehet Wifi kapcsolattal telefontról youtube videót vagy saját képet nézni, esetleg netezni. Dizájnos alul a kis led fény ami világít a tévén alul, és különböző üzemmódok esetén változtatja a színét. A keret körbe szálra csiszolt sötétszürke alumínium ami szintén gyönyörű és minőségi hatást kelt. A távirányító is jó minőségű, gombok kézre állnak, átlátható.Hirtelen ennyi. Összességében elégedett vagyok a tévével és azzal a szolgáltatással valamint minőséggel amit nyújt. Filmnézéshez és játékhoz (PS / XBOX) szerintem jó választás.
[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
Faresz29
aktív tag
Érdekes az ára az 50W805B-nek...
Hivatalos Sony 309 e. máshol 289 e.!!!
A viszonteladóknál nem ugyanaz a garancia mint a hivatalos Sonynál? -
Faresz29
aktív tag
Nekem új modell kellene nem IPS!
-
Faresz29
aktív tag
válasz nightshadow #3811 üzenetére
Köszi!
Az ára jónak tűnik...
Ez már idei modell?
PA paneles? Passziv 3D-t látok, lehet, hogy jobb lenne az aktiv...
Ez hány Hz-es?Köszi!
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik idei 50"-os típus /kb.:300 000-ig/
alkalmas az alábbi felhasználásra:- PS4
- Bluray filmek
- 3D Bluray filmekEsetleg a 42 és 50" között, nincs egy köztes méret ami elfogadható árkategória lehet?
Köszönöm!
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
A KDL42W650/655 modellről mit gondoltok?
Most 150 rugóért lehet kapni a MM-ban.Kb. ennyit szánnék rá, méretben ideális, extra elvárásaim nincsenek, 3D és smart funkciók sem érdekelnek, én csak filmeket néznék rajta, meg Forma 1-et.
-
nightshadow
veterán
válasz viharkabat #3802 üzenetére
vsz nem vennék tévét, ami csak a rajta lévő négy betű miatt drága
Ha összehasonlítod az idei Sony modellek árait a 2014-es Samsung tévék áraival, akkor sok esetben a Sony olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
m3gtr
senior tag
Nem kell osztani semmit az a Hz nem a valós csak a motion flow-ra vonatkozik ami rajt van világosan a dobozon is, és ha egy kicsit utána néz az ember ott van a neten a leírásban is.
Pl- MotionFlow XR200,400,800[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz luciferc #3774 üzenetére
Nézd ha nem érted nem is akarod érteni szerintem. Világos mint a vakablak hogy a tv gyártók olyan szolgáltatást kell hogy nyújtsanak médialejátszás címén ami mellé a másik általuk gyártott terméket is értékesíteni tudják, mint komolyabb médialejátszók, vagy blu ray lejászó. Ezért nem támogatnak pl. ISO-t, illetve azért nem updatelik egy idő után a tv-ket (és így a video codecet sem) hogy ezzel is ösztönözzenek az új típus megvásárlására.
Egy célchip meg arra szolgál többek között hogy software oldalon sokkal kevesebb dolgot kelljen bűvészkedni. A milyen asztali médialejátszót topikban egyébként a hozzá értőbbek biztos elmondják technikai oldalát. A külön chip, külön áramkör, jelzavarok nélkül, stabil és folyamatosan karbantartott software, széleskörű formátumtámogatás már funkcionálisan is olyan többletet mutat fel számomra, hogy tényleg érdektelen a kérdéskörbe való komolyabb belemélyedés. De ott olyan szakik vannak akik két típus között is megmondják a differenciát
A panelban sokszor igazad van sajnos, én is ezért kérdeztem hogy sonynál mennyivel kell osztani a marketing szöveget a hz tekintetében, nem válaszoltak de ahogy nézem legalább kettővel.
-
viharkabat
aktív tag
Ez nagyjából logikus. Ha egy valag pénzzel támogatnám a VB-t, akkor azt nem azért tenném, hogy közben akciós áron adjak el tévét, hanem azért, hogy drágáért is el tudjam adni.
Csak, hogy lássuk az érme másik oldalát is: mivel általában leszarom, hogy ki mit és hogy reklámoz, ezért vsz nem vennék tévét, ami csak a rajta lévő négy betű miatt drága Kurvára mindegy, hogy mit seftel a Fifával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest