- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Köszi a válaszokat!
A 230000 forint azért eléggé a teteje a rászánt összegnek.A 8096, illetve 8396 jobb annyival, amennyivel drágább? Vagy inkább a 9005 az előrelépés? A 230000 forint azért eléggé a teteje a rászánt összegnek.
Amitől egy kicsit tartok hogy a 9005-nél, főleg az 55-ös méretben már elképzelhető, hogy túl széles a talp. Asztalon lesz a tévé, nem a falra szerelve. Sajnos nem mértem meg pontosan, de a kisebbek biztosan elférnek rajta, azoknak nem a legszélén van a talpa.
A másik, hogy most a győri MM-ben voltam, viszont a TV-t Budapesten fogom használni. Ha ez a 9005 tényleg egy utolsó darab, akkor nem valószinű hogy BP-n is találok belőle ilyen áron. A szállitás meg a győri üzletből macerás lenne BP-re, azt mondta az eladó. Mindenesetre holnap visszamegyek, és megnézem még egyszer, bár lehet hogy addigra el is viszik
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
Sziasztok!
TV-t keresek a lakásba, részben márkahűség miatt elsősorban Sony-t. 49"-es méret lenne kb ideális. Elmentem MM-be körülnézni. Az alábbi versenyzők szerepelnek, de persze egyéb javaslatokat is szivesen fogadok:KD-49XG7096 135k
KD-49XG8096 170k
KD-49XG8396 190k: ez a honlapon nincs fent. Utolsó darab lenne?
KD-49XG9005 230k: ez sincs fent a honlaponSzámitógépre kötve használnám filmezésre, úgyhogy a képminőség az elsődleges szempont. Játékokat a monitoron játszom, és konzol vásárlását sem tervezem. Az okos funkciók is másodlagosak. Az áruházban csak az ottani reklámfilmet néztem rajta, de az avatatlan szememmel nem is láttam túl nagy különbséget, mindegyiknek szép volt a képe.
Mit gondoltok, van értelme a drágábbat vennem, vagy jó lesz az olcsóbb 7096?
Hangkeltésre egy Yamaha YAS-207-et tervezek beszerezni.
-
jr1994
addikt
Köszönöm annak aki itt ajánlotta a Serviio programot! Tényleg király. Először akadozott a lejátszás elég durván de miután apukám tanácsára lehoztam a tévé mellé a gépet a szobámból (lol, kb 10 méter és 2-3 fal volt csak köztük), már a 1080p filmek sem akadoztak. Ugyan ezt csak gyorsan teszteltem, de jónak tűnt így elsőre. Feliratot is viszi úgyhogy királyság
-
jr1994
addikt
Sziasztok!
Van nekünk otthon egy Sony KDL 42W65 tévénk. Megoldható hogy azon nézzük az HBO GO-t? Apukám elmondása szerint az eladó azt mondta hogy "fel lehet rá tenni" a GO-t, csak éppen nekünk még nem sikerült.
Köszi,
RobiWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik