- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A nagy életmódváltás.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz enterlaci #6137 üzenetére
És a telefonod alkalmas rá? Nekem az lg optimus g és a 42w828b szépen működött, amíg 4.2 droid volt rajta. Mióta frissült kitkatra, "látja" a tv-t a teló, csak éppen nem igazán sikerül kapcsolódnia a tv-hez. De ugyanez a helyzet a sony bluray játékossal is.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
nismoka
addikt
válasz enterlaci #1212 üzenetére
Az Optikai szabvány nem visz Multi Ch LPCM-et, csak sztereo-t. Optikai csak bitstream-ben visz Multi-Ch formátumot pld DD, DTS. Viszont a TV-re HDMI-vel érkező BITSTREAM multi ch jelet az optikain kifelé csak sztereoban adja ki, de előfordulhat hogy kimegy multiban (DD, DTS) is ez tv tipus függő, próba szerencse...
-
Mankó
veterán
válasz enterlaci #1170 üzenetére
Elutaltam a pénzt, eredetileg holnap jön a tv.
Nincs erősítő csak egy bögreszett, aminek ugye csak egy optikaija van. Arra gondoltam, hogy van itthon egy Genius 5.1-em, meg egy 5.1-es DAC-om valahol. A DAC-nak van egy optikai és egy digitális koax bemenete. Nekem eredetileg 2 optikai kell, vagy 3 (xbox, média lejátszó, tv). Van ötletetek, hogy kössem rá mind a 3-at a DAC-ra? Kábelek megvannak. Esetleg működhet egy optikai elosztó?
Vagy arra gondoltam, hogy a média playert bekötném 1:1-be a DAC optikai bemenetére, a koax részére meg egy átalakítóval menne vagy a tv, vagy a box. Vagy esetleg akkor minek átalakító, és megoldható egy optikai elosztóval? Csak azt meg kapcsolgatni kell. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Ha igen, esetleg eszközt is ajánlhatna hozzá! -
krx21
nagyúr
válasz enterlaci #1085 üzenetére
Nálam nem szaggat a 60Hz-en futtatott 24p-s anyag, sőt még folyamatosabb is... Ez lejátszó és TV kérdése, milyen módszerrel kerül a sebesség konvertálása 24Hz-ről 60Hz-re... Több fajta módszer is van...
Azt kell használni ami neked jobban tetszik... Ami a lényeg egyébként, ha nem 24Hz-en futtatod, akkor biztos, hogy van valamilyen bűvészkedés, ami nem az eredeti megjelenítés... A legtöbb TV azért már jól kell hogy kezelje a 24p-s képeket valós sebbésségel. A Sony például: 24p True Cinema technológiának hívja...Mirman:
Ha megvetted már a W650-et akkor viszont már ne foglalkozz az 50Hz-es témával, viszont ha nem, akkor én biztos meg tudnám neked mutatni a különbséget, mert azért igen nagy...
Én az 50Hz miatt vettem inkább az F6400-et... Nem birok 50Hz-es mozgásmegjelenítést nézni...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz enterlaci #1079 üzenetére
Ne kavarjuk! LCD TV-n minden bemeneti jel 60Hz vagy esetleg 50Hz... Számítógépes monitorokból van olyan amelyik LCD ugyan, de megbirkózik a 100 sőt most már a 120 de a 144Hz-el is... (asus)
Minden multimédia eszköz 50-60Hz-es szabványos kimeneti jellel rendelkezik...(még..) -
krx21
nagyúr
válasz enterlaci #1076 üzenetére
A 100Hz-nek szintén lehet jelentősége számítógép vagy konzol esetén, ugyanis a például a 25-30fps-es mozgást 50-60fps-re növeli... Hátránya a megnövekedett input lag... A bemeneti 60Hz-nek nem sok köze van ehhez... Nekem kifejezetten tetszett a konzolos 25-30fps-hez ez a 100Hz-es mozgásjavítás, nélküle szaggat az egész...
-
krx21
nagyúr
válasz enterlaci #820 üzenetére
Hát ennyi pénzért, így nem merném bevállalni... Konkrétan nem vagyok meggyőzve még arról, hogy ez a színképzés összességében az előnyére vált e a TV-nek... Lehet hasonló cipő ez mint a Sharp rgby-ja...
A gyártó szerint jó, de kalibrálhatatlan... Bár erről a TV-ről már született egy jó teszt, de a saját tapasztalatomnak azért jobba hiszek! A színek túlzásai helyett, inkább arra feküdnének rá, hogy legyen egy THX vagy hasonló pontos gyári beállítás... Ilyen TV-knél ez lenne az alap... -
djxp01
senior tag
válasz enterlaci #780 üzenetére
Köszi! A káva miatt most kicsit megnyugodtam
Amúgy tesztek szerint eddig a legjobb lejátszó nálam a Splash Player, mert GPU-t is használ a lejátszáshoz, és szinte folyik a kép, olyan folyamatos. (GTX670+i7 920 @ 4ghz)
Power DVD tönkre tett idegileg, úgyhogy azt most hagytam
regisztrált: 2005-07-05
-
enterlaci
senior tag
válasz enterlaci #776 üzenetére
Erre valaki?
"Ti hogy használjátok 3D film közben a TV kép beállításait? Automatikus jelenetválasztás vagy ezt kikapcsolva valami más üzemmódban és esetleg a Motionflow mehet ilyenkor? Kíváncsi lennék, hogy kinek mi jön be jobban, mi a tapasztalata."
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Warck
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite: Dangerous
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Kutya topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest