-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haja
tag
Sziasztok!
A KD-50X85J típus mennyire ajánlott? Van róla tapasztalat? Azt néztem, hogy ez első 100hz-es TV a kínálatban.
Üdv!
Haja -
Haja
tag
Köszönöm!
Igen, ezekkel tisztában vagyok, volt mindkét típusból. És bár abszolút képminőség szempontjából kétségtelenül jobb a VA, de nekem személy szerint tetszik az IPS, ha az egy jó IPS. Szóval a kérdés inkább talán az, hogy mondjuk a LG SM8200 vagy Nano81 mennyire jó IPS TV?
Bár most szóltak, hogy inkább 55-ö méretet vennének, szóval megnézem, hogy abban a méretben mi van a piacon , lehet, hogy módosul a típus lista.Üdv!
Haja -
Haja
tag
-
Haja
tag
Kössz, de a W8 sajnos már elhalálozott pár éve egy levegőben kallódó játék által . Amúgy azt én se cserélgetném.
Egy régi, eléggé lerobbant Pana plazmát cserélnének, és az 49XG83 a mai piacon elérhető TV-khez képest érdekelne, hogy ajánlható-e. A 49-es az VA paneles már, nem?
Samsungot nem szeretem, LG-ből meg OLED érné meg, de az meg nagy (50 a max méret). Bár nincs bajom az IPS-sel, nekünk most az van, egy jó IPS bőven vállalható kompromisszum szerintem a jobb betekintési szögért (a W8-ban azt utáltam). Csak jó példányt kell kifogni a bevilágítás miatt.
HDR nem érdekel, Local dimming nem érdekel. Illetve annyira, hogy lehessen kikapcsolniHaja
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
Sziasztok!
Megkértek, hogy segítsek TV választásban, de egy ideje nem követem a piacot. 49-50-es méretben keresnek TV-t, és megakadt a szemem az XG83-as sorozaton. Részben a 100Hz panel miatt. Ajánlható a típus? W8-as volt nekünk régen, szerettük, ahhoz képest milyen? Stabilabb lett az okos rendszerük? (nincs bajom az Androiddal, a Phillips TV-nken is az van, viszont emlékeim szerint a Sony-n döcögősebb volt).
Tudom, hogy a 90-es széria jobb lenne, de az XG-t nem nagyon lehet kapni megbízható helyről, az XH meg drága.
Ha az XG83 nem, akkor helyette mi ajánlható?Előre is kössz!
Haja -
Haja
tag
Sziasztok!
Bár most nem aktuális a tv pótlása, de jól látom, hogy a Sonynak nincsen 55" alatti 100 hz-es TV-je*? És a legelső ami ezt tudja az a 85-ös széria? És 350e Ft? Mi a fészkes fene van a TV piaccal? (ahogy nézem a többi gyártónál is ez van kb.) Évekkel ezelőtt még a 7-es széria is vígan 100 hz-es volt, most meg...
Ennek tükrében nem is az bosszant a legjobban abban, hogy elszállt a tv, hogy elég nagy értéket sikerült leamortizálni viszonylag rövid idő alatt, hanem hogy egyáltalán mit fogunk tudni helyette venni? 200e körül? Mert amiket láttam, arra sajnálnám a 200-220e Ft-t.H
(* bocsánat, de van, a 9-es szériában, de az még az 55"-os 85-nél is drágább)
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
válasz Piftuka #35637 üzenetére
Hali!
Úgy néz ki nem fog kiderülni, hogy mennyibe kerülne a javítás, mert azt mondták a szervizben, hogy nem javítják. Mert nem lehet cserélni a panelt. Mert annyiba kerülne, mint a TV. He? Akkor mégis, hogy a fészkes fenében jön össze a bolti ár? Max a TV-t cserélnék, új árban. Hát azért khm, nehogy már. Tudom, hogy ez ellen nem lehet tenni semmit, de elmehetnek a pékbe. Nem szerviz persze, hanem a TV gyártók.
Üdv!
H(#35687) TCr : igen köszi, erről volt szó
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
válasz Piftuka #35637 üzenetére
és (#35636) TA68
Pff, nagyon biztató. Holnap felhívom a helyi szervizt, remélem ki tudnak jönni és megnézik. De akkor sok jóra nem számíthatok. Azért bízom benne, hogy legalább 100 alatti ajánlatot kapok.
Aztán ha nem javítható, akkor viszont nagy bajban leszek (már persze azon kívül, hogy viszonylag gyorsan sikerült leírni egy nekem elég drága TV-t és nincs kedvem kiadni pénzt most egy másikért), mert ahogy ránéztem gyorsan a TV-kre, elég gyalázatos a kínálat. Talán még rosszabb a piac, mint 1,5-2 éve volt. Konkrétan 200 körül nincs hasonló képességű TV a piacon. A FHD-k már alsóbb kategóriásak, normális 4K (amire semmi szükségünk nincs) meg jóval feljebb kezdődik... -
Haja
tag
válasz PrinceHerceg #35633 üzenetére
Az lesz, csak gondoltam felkészítem magam, hogy kb. mégis mire számítsak
-
Haja
tag
Sziasztok!
Hétvégén [erre] kapcsoltam be a TV-t. Mennyibe kerül szerintetek a javíttatás? Gondolom teljes panel csere. A típus 50-es W755C. Sajnos biztosítás nincs rajta, verem is a fejem a falba emiatt, de ez van.
Nem tudom, hogyan történt, emlékeink szerint két bekapcsolás között semmi se repült a TV irányába, bár sajnos minden jel erre utal. Vagy ha igen, akkor a gyerkőcök csendben csinálták. Kívülről semmi se látszik.Üdv!
H[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
válasz blakey #26294 üzenetére
Nem egyformák a panelok.
Ez "sajnos" így van, ezzel nem tudunk mit kezdeni maximum a szerencsében bízunk.Azért ez is óriási röhej! Hogy a fenében működhet egy iparág - aminek a legfontosabb feladata a kép megjelenítése - így. Hogy a megjelenítés legfontosabb eleme egy szérián belül ilyen szinten eltér. Sőt akár teljesen más panel van benne (pl. LG, de ezek szerint itt is). Hogy a fenében engedhetik ezt meg a gyártók maguknak?! Hasonló példával élve ez olyan, mintha egy fényképezőgép gyártó az aktuális típusába eltérő lapkákat tenne, anélkül, hogy a felhasználók tudnának róla. Az egyik jó ISO 6400-es képet készít , a másik meg ISO 3200-nél is szenved. Iszonyat balhé lenne belőle, mosakodhatna a gyártó egy darabig. És itt most nem minták közötti különbségről van szó, mert az hogy nálad nem fakulnak a színek, míg másoknál igen, az inkább más panelre utal. De egyébként is botrányosnak tartom, hogy egy TV panelének típusát úgy kell lenyomozni (ki gyártja, milyen típusú a panel, stb.) és nincs benne legalább a sajtóanyagban. Szerintem ez lenne a minimum.
-
Haja
tag
válasz blakey #26281 üzenetére
Hát, ha fekete képernyőt nézegetnék, akkor lehet, hogy zavarna , de nem ez helyzet. Ha ténylegesen van is valami a képernyőn, akkor az IPS glow nem jön különösebben elő (normál, nem tök sötét képet feltételezve). A VA panelen viszont elég hamar lesznek nagyon fura színűek emberek, mert a színek olyan mértékben torzulnak. Amihez még hozzájön a kontrasztvesztés is.
Biztos van ilyen szempontból jó VA panel, de nem ennyiért. Talán eddig egy olyan tesztet olvastam, ahol jónak volt tekinthető a VA panel.
Viszont, amit tthom is írt, azt sose fogom megérteni. Ha egyszer már képesek voltak a gyártók jobb betekintési tulajdonságokkal rendelkező panelt gyártani, akkor mi a fenének kell visszafelé lépdelni. -
Haja
tag
válasz PrinceHerceg #26277 üzenetére
Mondjuk én ezzel nem értek egyet, szerintem elég vacak a betekintési szög.
A fórumon is reklamáltam ezért anno Lényegében csak szemben ülve ad tökéletes képet, ha kb. 1 méterrel oldalra megyek (kanapé széle) akkor már egyértelműen látszik a kontrasztvesztés (3,5-4 méterre a TV-től - betekintési szög kb. 16-17 fok). Bár a színek itt még nem torzulnak. De 30 fok körül már a színek se jók. Ha meg kicsit felülről (állva) és ráadásul kicsit oldalról nézed, akkor még rosszabb a helyzet.
Lehet, hogy csak én vagyok érzékenyebb erre, de ilyen szempontból véletlenül se említeném egy lapon a VA és az IPS panelt. Legalábbis azt a VA-t, ami a 755C-ben van. -
Haja
tag
válasz BirkMan #22805 üzenetére
Ezt a kört én is megfutottam
Nem ment elsőre az átállítás után se. Ki kellett lépni az accountból, töröltem az adatokat illetve a cahce-t a Google Play-ben illetve valami Google Keretrendszer-ben aztán újraindítottam az egészet. Viszont utána végre elsőre bevette google account-t, ez már jó jel volt -
-
Haja
tag
válasz blakey #22762 üzenetére
Ez biztos? Mindenesetre a sima UPC rendszer visszaállítás nem segített. Amúgy mi a különbség az IPv4 és 6 között? Mi az, ami miatt mehet a 4-el, de nem jó a 6-al?
Ezt valaki meg tudja nézni?
"Akinek megy a progi, meg tudja nézni, hogy milyen verziója van a Google Play-ből? Nekem 5.10.32 leanback ha jól rémlik..."Üdv!
-
Haja
tag
válasz blakey #22754 üzenetére
UPC.
Tegnap este még nézegettem a net beállításokat. A Network Connection Details-ben mind az IPv4, mind az IPv6 connectivity-ra van internet kapcsolat.
A TV-n is van egy olyan beállítás, hogy IPv6 engedélyezése. Alapból nincs engedélyezve, a hálózat diagnosztika szépen kiadja, hogy hálózat/internet: OK/OK. Ha engedélyezem az IPv6-t, és után futtatom a diagnosztikát akkor külön megmutatja IPv4-t és IPv6-t, és mindkettőre OK/OK-t ír.
Net az van a TV-n, pl. youtube, Opera Store mennek, csak a Play Store-ba nem tudok belépni.
"Hiba történt az információk szerverről való lekérdezése során. [RH-01]"Amúgy másnak nem jött elő ilyen hiba? Akinek megy a progi, meg tudja nézni, hogy milyen verziója van a Google Play-ből? Nekem 5.10.32 leanback ha jól rémlik, de biztos nem a 6-os.
Gyári visszaállítást hogyan lehet csinálni?
Üdv!
Haja -
Haja
tag
válasz K Norbi #22737 üzenetére
Ennyire nem szeretnék drasztikus lenni, de közel állok hozzá...
(#22735) Frisi: eddig ez járt a legközelebb Mikor átállítottam hálózati alapú időre, akkor legalább gondolkodott egy ideig. Aztán ugyanaz.
(#22739) Joshi: kipróbáltam, de nem sikerült. Próbáltam kábellel is, úgy se megy. Próbáltam a hosszú kikapcsolással is.
Már visszamentem a kezdeti beállításokhoz is, de utána se jó. Igazándiból az a furcsa, hogy az elején már próbál csatlakozni a google-hoz, de csak pörög a Csatlakozás google-hoz felirat és ennyi. Az újraindítást megpróbáltam kábellel is, de ott is ugyanaz, ott ráadásul tovább se tudok lépni ebből a csatlakozás állapotból. Wifinél legalább ki lehet hagyni a lépést. Mondjuk a google fiók-ot is nagyon nehezen veszi be, 5-6-szor neki kell futni, mire beenged.
Találtam még egy [ilyet] is, de nem tudom, hogy meg merjem-e csinálni. -
Haja
tag
Sziasztok!
Na, megjött a harmadik példány. Eddig ez legjobb. Gyors ellenőrzés alapján dead pixel nincsen, talán egy subpixel hiba, de este még megnézem jobban. A bevilágítás megmaradt sajnos (jobb, mint az első, kicsit rosszabb, mint a második példány), ugyanott alul a három pötty. Valaki már említette korábban, de bekapcsolás után nem látszik, egy kis használat után jön csak elő. Ugyanakkor a képernyő homogénebbnek tűnik kicsivel. Viszont ami meglepett, hogy érzésre betekintés szög szempontjából eddig ez tűnik a legjobbnak. Elképzelhető, hogy több fajta panelt használ a Sony? Nincs erről infóm, de gyanús.
Ami viszont gond, és nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Ha be akarok lépni a Google Play-be mindig ezt az üzenetet kapom:
"Hiba az adatok szerverről való lekérése során RH 01."
A net megy, youtube videók szépen futnak, google fiókban benn vagyok, nem tudom, hogy mi lehet a baja. Az első TV-nél simán ment a dolog, a másodiknál ugyanez volt a hiba. Hogyan lehet megoldani?Üdv!
Haja[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
Sziasztok!
Na, megjött a cserekészülék. Sajnos nem lett jobb a helyzet, sőt. Most van 3 dead pixelem, meg a bevilágítás is rosszabb lett. Ami fura, hogy a bal oldal rosszabb, ezért a betekintési szög is rosszabb lett jobbról nézve. De ez már csak hab a tortán. Úgyhogy ez is mehet vissza a feladóhoz.
Plusz egy új elem, hogy képtelen vagyok elérni a Google Play-t, folyamatosan hibát dob. Volt már hard reset, Google fiókból való kilépés, minden, de mindig az RH01 hibát írja. Egyébként net van, mert a többi megy szépen. De ez már csak az eper a tetejénRemélem a harmadik jó lesz. Ha nem, akkor keresek valami mást azt hiszem. Bár nem tudom, hogy mi jöhetne szóba helyette.
- Pana CS630 bár jó, de kiesett a fő lakberendező nappaliban hogyan néz ki tesztjén...
- Samsung idén elfelejtett hivatalosan behozni normális FHD típust, a 6400-ast meg én nem teszem ki azokkal a csirkelábakkal
- LG 630/650 széria
Hát, viszonylag szűk a választék.Üdv!
Haja[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
Sziasztok!
Beszéltem a Mediamarkt-tal a pixel hiba és bevilágítás miatt, korrektek voltak, cserélik a készüléket. Bár nem kapkodják el dolgot, eltelt már azóta egy kis idő. Azért remélem lesz készülék (50w755c), mert lassan kifutnak a piacról. Addig is írok egy rövid tapasztalat összefoglalót, eltekintve persze a dead pixel és a bevilágítás problémájától.
Ami tetszik vagy kellemes meglepetés:
- ha minden adott (ld. lenn) akkor a képminőség rendben van nagyon. Még SD adásnál is teljesen elmegy, bár SD és SD között is óriási különbség van (UPC box). FHD meg tényleg gyönyörű. Egy régi, elég alap Pana plasmával van összehasonlítási alapom, annál jobban tetszik. Illetve egy IPS monitorral néztem össze, jobb a kontraszt és szebben jeleníti meg a sötét részeket, de nem éreztem óriásinak a különbséget. Igaz a monitor csak 24-es, szóval lehet, hogy 50-ben más lenne a helyzet.- maga a készülék kifejezetten szép, ahogy néztem az idei darabok kevésbé mutatósak
- a rendszer egy-két kivételtől eltekintve szerintem elég gyors, sokkal rosszabbra számítottam. És meglepően stabil, összeomlást nem nagyon csinált még. A felépítése lehetne azért logikusabb kicsit, de megszokható.
- a médialejátszási képességei is jobbak a vártnál
- a hang se annyira borzasztó szerintem. Ok, nem zenehallgatásra való, mélyeket nem kell várni, de TV-t nézni, illetve (nem a látványra, hangzásra kihegyezett) filmet nézni bőven elég. Persze filmnézéshez jól fog majd jönni egy hangrendszer, de TV-hez nem érzem szükségét.
- és nincs pattogó hang
Ami nem tetszik:
- betekintési szög. Szemből gyönyörű a kép, viszont nagyon kicsi mozgást enged. Sötétben, ha már a káva szélével ülök szemben, csökken a kontraszt, bár ez még nem vészes A kanapé szélén (a középvonaltól kicsit több mint egy méterre, ez kb. 16-17 fokot jelent) már komolyabban veszít a minőségéből. Az egy dolog, hogy a kontraszt csökken, ez még valahol elviselhető lenne, de a színek is torzulnak, és az emberi bőrszín (ami egyébként is határeset) elég hamar kezd nagyon rosszul kinézni, szép kis hullaszínű szereplőket generálva. 20 fok fölött nagyon rossz a kép. Alapvetően nagyon gyalázatosnak tartom, hogy itt tart ma a TV piac. Vagy IPS, ami rossz kontrasztban, vagy VA, ami meg ilyen. Nem is értem. Nappal a betekintési szög kevésbé okoz gondot, de egy újabb dolog, ami nem igazán lehet boltban rendesen megnézni.Tán ez az egyetlen komolyabb csalódás, de ez nagy. Ezért kár volt kukázni a TN film panelokat, szemből azok is jók voltak. És most szívesen belekezdenék a miért kellett a plazmát kinyírni mantrába. Persze jön majd az OLED, de nem tudom, hogy az valaha leereszkedik-e az 50-es méretkategóriába.- bár a sebességgel nincs gond alapvetően, de néha megakad az egész. Megáll egy menüpontnál és akkor egy darabig se előre se hátra. Kis idő után életre kel, de zavaró.
- a mozgásmegjelenítéssel nem vagyok teljesen kibékülve, de valószínű, hogy ezt be lehet lőni jobban is. A BFI-s megoldás viszont alig használható, az egyes állásban még elmegy, de a fölött már nagyon nagy a fényerő veszteség, már este is túl sötét.
- fényerő nappal nem fogja kiégetni az ember szemét, az biztos. Estére elegendő, de nappalra nagyon neccesen elég. Néha jól jönne, ha feljebb tudnám tolni.
- Ez mondjuk nem csak a Sony-ra igaz, de miért nem képesek a gyártók matt kijelzőket készíteni? Ebből a szempontból a Sony még nem is olyan rossz, de összevetve egy nagyon sok éves Dell monitorral elég siralmas a helyzet.
- nincsen olyan képarány, hogy eredeti? Fura.
- a beépített óra használhatatlan, rengeteget késik. Nem a TV-t használjuk műsor felvételhez, de nem tudom, hogy mennyire lenne használható ez így egyáltalán. Van erre valami megoldás?
- nincs kézikönyv. A fenének van kedve a netről töltögetni a szükséges oldalakat.
- csatlakozók elhelyezése nem túl felhasználóbarát. Mindössze egy USB és egy HDMI van oldalt, de azok is majdnem a TV közepén, nehezen hozzáférhető helyen. Lényegében minden más gyártó jobban oldja ezt meg. Ehhez kapcsolódó furcsaság. Hogyha használom az USB-t a TV-n, majd visszateszem a PC-be, akkor az mindig kiírja, hogy valami nem stimmel a stick-kel, futtassak ellenőrzést/javítást. Nem tudom, hogy mit csinál vele a TV, de nem tetszik.
Persze az "ami zavar" lista kicsit hosszabb, de azért összességében ennyire nem rossz a helyzet alapvetően jó TV, és gondolom a többi VA panel se jobb.
Üdv!
Haja[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
válasz medvegy #22243 üzenetére
Hát ez nagyon biztató. Igen, a pixelhiba miatt mindenképpen menni fog, a másik meg ezek szerint elég nagy lutri. De a foltot nem teszteléskor vettem észre, szóval az is zavaró önmagában is.
Azért valahol ez hihetetlen, hogy egy nem éppen belépő kategória ezt hozza.Na, ilyet se csináltam még. Kíváncsi leszek mi történik. Egyébként mi az elvárható ilyenkor? Hívom a MM-t és hoznak egy másik TV-t? Mert ezt én nem fogom tudni sehova se elvinni, nincs ekkora járművem
(#22244) Coyot: ez nem max fényerőn van. Ha jól rémlik 30-on volt a TV.
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
válasz B-L-A-C-K #22239 üzenetére
Igen, szabad szemmel tűnt fel a dolog, derengett alul egy kicsit, és utána teszteltem le külön. Az első Ron Hovard-os kép nagyjából visszaadja, nem durván, de ott van két fehér folt.
Netes rendelést simán visszavihetem helyi boltba? Nem tudom, hogy zajlik ez.Illetve, az normális, hogy csak ez a gari papírom van?
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a TV (50w755c), és hát bíztam benne, hogy nem kell majd ide írnom (az éljenzésen kívül ), de sajnos nem jött össze.
A TV szép, szép képe van, a menü gyors, bár nem túl logikus, hang se annyira borzasztó, összességében tetszik. Ami zavar egyelőre az a méret (ugye megszokja az ember , kicsit uralja a szobát), illetve a betekintési szög rosszabb, mint amire számítottam. De most nem ez a lényeg, hanem szerintem elég csúnyán bevilágít. Nem akartam tesztelni, mert ha tetszik, akkor tetszik, de alul láttam két kis fehér foltot. Először azt hittem, hogy a Sony logó világít be, de miután lekapcsoltam azt, utána is ott maradt. A képeket nézegetve már a felhősödés is előjött. Lásd a lenti a képeket. Különböző záridős képeket is csináltam, de a sötét verzióban is kijön.Hívjam őket (MM) három napon belül, hogy ez így nem jó, cseréljék? Az már csak hab a tortán, hogy a teszteléskor kiderült, hogy van egy dead pixelem is (piroson, kéken, sárgán jön ki), de ez kevésbé zavaró.
A másik, hogy milyen garanciapapírt kellett volna kapnom? Mert csak egy Sony European Guarantee Information Documentet találtam, ami lepecsételtek. De ezen nincsen se széria szám, semmi. Mást meg nem találtam.Üdv!
Haja -
Haja
tag
Köszönöm!
Igen, azt gondolom, hogy a SMART rész nem lesz teljes értékű kijelentkezve (ha használható egyáltalán), de ez annyira nem zavar. Az valamivel jobban, hogy folyamatosan bejelentkezve legyek az android fiókbaA betekintési szöggel kapcsolatban mi a tapasztalat? Honnan élvezhető még a kép? Illetve alulról nézve (földön fekve) sokkal rosszabb? (tudom, hülye igények )
[ Szerkesztve ]
-
Haja
tag
Sziasztok!
Nézegettem a TV-ket és az egyik esélyes a 75/80c széria. Egyszer sikerült megnézni üzletben, alapvetően tetszett, de lenne néhány kérdésem:
- betekintési szög mennyire kritikus? Oldalról illetve alulról.
Tudom VA panel, de nincs VA paneles készülékem otthon Nappaliba lesz, azért nem megoldható, hogy mindig szemben üljünk, több embernél ez meg ugye nem is kivitelezhető. Mondjuk reálisan 35 fok a max. Ezt bolti körülmények között nem nagyon tudtam megnézni.- világos helységben mennyire állja meg a helyét? Nem érné közvetlen napfény, de nappal azért világos van
- néztem a lejátszó részét, bár a boltban csak a gyárit tudtam kipróbálni. Az itteni tesztcsomag nagy részét nem játszotta le, ez orvosolható más lejátszókkal? Idővel lesz majd valami külső is, de jó lenne, ha a készülékkel is el tudnék boldogulni.
- A felirat karakterkészletét lehet változtatni? Mert szép krikszkrakszokat rajzolt az ékezetek helyett (a szomszédos Pana ezt jól kezelte).
- nagyon fura volt, hogy nem adott ki egy központi medialejátszót, hanem mindenre külön kell indítani valamit. Kérdés, hogy valahogy személyre lehet szabni, hogy a gyakran használt dolgok előre kerüljenek?
- az androidba gondolom be kell jelentkezni, kell valami regisztráció, ha bármit is szeretnék letölteni. Viszont kérdés, hogy működik anélkül is a TV? Ki tudok jelentkezni az android fiókból? Ide kapcsolódik, hogy a WiFi-t ki lehet kapcsolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vírusirtó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest