- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
#902. 4 modullal amúgy is extra rizikós általában.
#921 Ez nem az AMD "vonal" hibája, hanem a 4 ram modulodé. Gyanítom Intel lapban sem fog együtt menni a 4, vagy ha igen, ott is csak alacsony frekvencián
ez most meglepett picit.
Világ életemben én azon voltam hogy inkább 4x4GB pl 2x8 helyett, hogy ha már ennyi foglalat van, legyen kihasználva.
Phenom II korszakban Ebay-os DDR2 800MHZ, 4x4GB(!!!) modulokkal töltöttem fel, aminek nem 8 chip volt 1 oldalon hanem 16, és a másik oldalon is. Nagyon furcsa, noname kínai ramok voltak, de a hivatalos DDR2 csúcsán, 800MHz-en vígan mentek
Most FX 8350-em van, és kínai KingBox márka, DDR3 4x8GB, és 1866-on megy, bárminemű fesz emelés nélkül.
Nem lehet hogy az úriembernél valami HW baki van?
Vagy csak én voltam egész eddig rohadt mázlista a dzsunka kínaiakkalNem vagyok szakavatott a témában, ezért nem is válaszolom meg a kérdést, csak felvetem az ötletet, az eddigi tapasztalatommal megtoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs