Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Asus, Giga, MSI, igen értem és tudom ők megbízható alaplap gyártok, ez saját tapasztalatom.
A lényeget is értem hogy a nem megfelelően elvégzett BIOS frissítés mit is okoz, hogyan is bizonyítsa is be a felhasználó hogy mindent a kézikönyvben leírtaknak megfelelően csinált és még is el is szált az alaplapja.
Egy példát had mondjak ismerősöm nem kezdőfelhasználó, vett egy x alaplapot és cpu miatt BIOS frissítést csinált és ezután el is szált az alaplapja.
Az alaplapot visszavitte gariba a boltba és két hét bevizsgálás után azt mondták hogy ő a hibás, további részletekbe nem is bocsátkoznék.Köszönöm a türelmet: István László
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! 16gb ddr5 laptop ram
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest