Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
ASUS TUF GAMING B550M-E alaplapon a BIOS flashback működött szépen, aztán szépen el is indult.
Viszont nekem nem kell tuning és boost a Ryzen 5 5600 cpu alá. Alap órajelen vagy fix. órajelen szeretném járatni, és abszolút fogalmam sincs, hogy ehhez pontosan miket kell a BIOS-ban állítani. PBO-t kikapcsoltam, és mintha még rosszabb lett volna, 4 GHz körül ment folyamatosan. Windowsban utána kikapcsoltam a PPM-et regedittel, így fix. 3.49 Ghz-et mutatott a task manager. Igen ám, de a HW monitor szerint így is ugrál 3.5-3.7 GHz körül.
Most komolyan a tuning- boost miatt kapott ez a CPU 21e körüli atlagos pontszámot egyik mérő programnál?
Tehát a biosban szeretném ezt kikapcsolni. Most minden beállítás auto. Eco vagy normál módot nem találtam. Mit kell pontosan állítanom ahhoz, hogy fix. legyen az órajel és normál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest