Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
ASUS TUF GAMING B550M-E alaplapon a BIOS flashback működött szépen, aztán szépen el is indult.
Viszont nekem nem kell tuning és boost a Ryzen 5 5600 cpu alá. Alap órajelen vagy fix. órajelen szeretném járatni, és abszolút fogalmam sincs, hogy ehhez pontosan miket kell a BIOS-ban állítani. PBO-t kikapcsoltam, és mintha még rosszabb lett volna, 4 GHz körül ment folyamatosan. Windowsban utána kikapcsoltam a PPM-et regedittel, így fix. 3.49 Ghz-et mutatott a task manager. Igen ám, de a HW monitor szerint így is ugrál 3.5-3.7 GHz körül.
Most komolyan a tuning- boost miatt kapott ez a CPU 21e körüli atlagos pontszámot egyik mérő programnál?
Tehát a biosban szeretném ezt kikapcsolni. Most minden beállítás auto. Eco vagy normál módot nem találtam. Mit kell pontosan állítanom ahhoz, hogy fix. legyen az órajel és normál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest