Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
ASUS TUF GAMING B550M-E alaplapon a BIOS flashback működött szépen, aztán szépen el is indult.
Viszont nekem nem kell tuning és boost a Ryzen 5 5600 cpu alá. Alap órajelen vagy fix. órajelen szeretném járatni, és abszolút fogalmam sincs, hogy ehhez pontosan miket kell a BIOS-ban állítani. PBO-t kikapcsoltam, és mintha még rosszabb lett volna, 4 GHz körül ment folyamatosan. Windowsban utána kikapcsoltam a PPM-et regedittel, így fix. 3.49 Ghz-et mutatott a task manager. Igen ám, de a HW monitor szerint így is ugrál 3.5-3.7 GHz körül.
Most komolyan a tuning- boost miatt kapott ez a CPU 21e körüli atlagos pontszámot egyik mérő programnál?
Tehát a biosban szeretném ezt kikapcsolni. Most minden beállítás auto. Eco vagy normál módot nem találtam. Mit kell pontosan állítanom ahhoz, hogy fix. legyen az órajel és normál?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest