Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én tettem arra is, ha már csináltam mindegy volt. Úgy tudom a memóriakezelés onnan kapja a delejt, szóval szerintem oda is drótozva van a CPU pár lába, emiatt spekuláltam arra, hogy ha ott túlmelegszik sem lesz stabil, ha piszkálva van.
Már összeraktam, szét nem szedem fotózni bocs, de amúgy sem mutogatni való. Szemre csináltam kézzel. Volt itthon 1mm vastag réz lemez. A házfelújításkor elszabtunk egy küszöblemezt, az maradt meg. Abból van.
Körberajzoltam a gyári borda alját, picit hagytam futni a lemezen a vágókorongot a filc mentén, hogy könnyebb legyen ott hajlítani, hajlítottam egy hosszú "U" profilt, aztán jött a hűtőfelület, ami egy 1,4cm széles csík, lényegében ezt az egyet mértem. Felhajtottam a két végét rá az U profil és körbe összeforrasztottam egy 75W-os pákával, utána flex csiszolókorong síkba és feketére leködöltem flakonból. Ja a csonkokat is forrasztottam, csak egy lyukat fúrtam nekik, semmi menet. Ilyen Ordasi féle cucc lett, de teljesen jól adja a gyári gap paddal, annyi fokos a lap, amennyi a lötty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest