Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightwish
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Aha... Na akkor elmondom:
Azért írtam ebbe a fórumba mert azt vártam hogy a jelenlegi körülményekhez kapok valami épkézláb megoldást.Nem te vagy az aki erre válasz tud adni.
Osztod itt nekem az észt hogy ezt kellett volna meg azt kellett volna. Ez van és kész!
Nem vagyok tuning csávó és gondolom hogy az is normális alaplap amit nem lehet húzni, úgyhogy légyszi szálj le a témáról ha értelmeset nem tudsz mondani.
Majd valaki aki nem annyira profi ad valami használható tanácsot.
Ezek után meg hogy mit kezdtem és mikor ahhoz semmi közöd. Maradjunk annyiban hogy én még láttam belülről és szereltem is 286-ost. Csakhogy tudod a számítástechika nem csak a ''Húzzuk a procit meg a memóriát''-ból áll.
Hanyagolj légyszíves.
Üdv,
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest