Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
ja nem is kioktatás akart lenni
csak saját tapasztalatból tudtam, hogy ott ilyen is van.#750erahurka! ne is mondd...szerintem az összes többinél kaki a kereső úgy ahogy van....szüleim használják(használnák) a boxot és már évek óta megy a szenvedés, hogy "nem találnak semmit"....ami egyrészt persze user error is, mivel a tartalom ott van, de iszonyatosan hülyén dobja fel őket valamiért...nem a keresőt használják, csak a különböző kategóriákban lépkednek és sokszor kaptam már meg tőlük, hogy "nincs itt semmi gyakorlatilag..." - ez pedig sokszor jogos, mert szabályszerűen el vannak dugva egyes filmek és csak ugyanazt az 5-6 címet dobja fel a főoldalon. akár úgy is, hogy hosszú hónapok alatt egyre se böktél rá közülük!
pl faterom a múltkor el volt képedve, hogy milyen klasszikus filmek vannak fent HBO-n, mire rávágtam, hogy a kérdéses címek ráadásul már jóideje fent vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Gumi és felni topik
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak saját tapasztalatból tudtam, hogy ott ilyen is van.