- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Kb egy hónapja kérdeztem, de még mindig nem sikerült megoldani, így a kérdésem újra az lenne, hogy lehet-e valahogyan szinkronizálni a telefonon és pc-n történő beszélgetéseket.
Szóval akármelyik eszközön jelentkezek be lássam a teljes beszélgetést (előzményeket).Másik: úgy vettem észre, hogy csak akkor kézbesíti az üzeneteket ha a másik fél is be van jelentkezve szóval hiába küldök neki valamit csak akkor látja ha én is bejelentkezek, ezt valami régebbi verzióval ki lehet küszöbölni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(win7 64bit és nokia n8 taylorpro v9)
-
ph2012
senior tag
Sziasztok! Hogy kell Skype fiókot törölni? Nem találom ezt funkciót. Köszi!
-
McLaca
őstag
Arra gondolok, hogy bejelentkezve vagy, de választható offline állapot, vagy csak elrejthető vagy. Legalábbis PC-n. Ha ezek megvannak mobilon is (gondolom, android, én viszont más rendszert használok, ezért kérdem), akkor talán segíthetnek. Bár az sem megoldás, hogy ahhoz, hogy kijelentkezettnek lássanak, bejelentkezve kell maradnod
és vagy offline, vagy invisible...
Üdv!
-
degec
senior tag
van ! ki vagyok jelentkezve, telefonon továbbra sincs net adathasználat kikapcsolva, gsm only a telefon, wifi sincs, az is ki van kapcsolva.. gps sincs
ha esetleg azon menne.. továbbra is csak fogom a fejem.. egy gépről jelentkezek be mindig még az sincs hogy máshol...másik gép.. lehet visszarakok valami 5 ös verziót.. röhej..
-
HThomas
őstag
Sziasztok! Szeretném, hogy felvegyen valaki skypeon, megadom neki a skype nevemet, de hozzáadásnál a kereső a pontosan beírt skype névre csomó másik, az enyémmel egyező nevű contactot dob ki. Az adatlapomon nincs megadva semmi különös ismertetőjel, és nem is akarom, hogy legyen. Mi erre a legegyszerűbb mód? Hogy lehet ennyire vacak egy program, hogy egy ismert azonosítójú embert nem lehet felvenni a kontaktok közé?
-
TothViki
újonc
Válaszolna nekem is valaki? Van valami ötletetek? nagyon fontos lenne..Köszönöm
-
_JD
csendes tag
Köszönöm az infókat és tippeket, downgrade-eltem az nvidia driverem és bár első újraindulás után még nem ment közben feltelepítettem az új IE11-et és azóta működik a legfrisebb verzió is.
Nem tudom melyik segített...
-
törölt tag
Én még azért próbálkoznék olyannal, hogy vajon a regedit-ben talál-e skype-os hivatkozást ?
Nem ajánlatos ide-oda törölgetni benne, de lennie kell valaminek, ami miatt nullára fut...
Én a 6.14.73.104-est raktam fel, tényleg jó ötlet megnézni nem-e a verzióval is baj van ?
Esetleg nem cseréltél véletlenül hang-képhardvert-drivert ?
???
-
_JD
csendes tag
válasz
#73959936 #4177 üzenetére
Természetesen rákerestem és elolvastam a hozzászólásod. En nem írtam le rendesen, az alábbiakat csináltam meg:
-Skype eltávolítása
-Registry takarírás (CCleaner)
-Újraindítás
-Felhasználói fiókból minden skypehoz köthető adat törlése
-FAR manager-el megkerestem minden *skype*-szöveget tartalmazó fájl és mappanevet, azokat is töröltem
-Skype telelpítéseUgyanaz mint eddig, teker és nem jelentkezik be. Merpróbálkozom mégegyszer, most újraindítás előtt és után is keresek fájlokat, hátha valamit nem enged törölni.
Gaberking: Köszi az infót, megpróbálkozom ezzel a programmal
-
_JD
csendes tag
válasz
buborekosviz #4174 üzenetére
Igen, a registry takarítás is megvolt CCleaner-el, illetve minden skype-hoz köthető adatot töröltem a felhasználói fiókomból.
-
olivera88
veterán
Azt honnan tudom kideríteni ha valakit törölt vagy letiltott Skypon?
-
TothViki
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt. Kérdésem a következő: kaptam egy tablet 7-et, a skype bejön rajta, de a videóhívás nem megy..egyszerűen ledob, csak üzenetet tudok küldeni. A wifi jel jó..Mi lehet a baj?
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Segítség kellene (kérem szépen) pici,valaki !
Skype portable van fent legújabb, bezárom a programot úgy lépek ki mindig cégnél és is itthon is, de állandóan bejelentkezve marad, és mindenki úgy lát hogy fent vagyok..holott nem..(progi rendesen kilép nincs hibaüzi nem fagy ki sosem, amúgy hang kép tökéletesen okés)
Telóra is telepítettem a programot de ott nem fut mivel net teljesen ki van rajta kapcsolva..(u.a. user-el)
Régebbi verzióknál sosem volt ezzel gond..ha sima telepítőset rakok fel ugyan ez a gondom..
5let valakinek? Köszöntem szépen ! -
thiclyoon
aktív tag
sziasztok,
a gépemen fent van a 6.14(?)-es skype
az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva, ha be lenne kapcsolva, akkor minden indításnál frissítene..
így, hogy ki van kapcsolva (az auto update), amikor elindítom a skype-ot, akkor megkérdez hogy frissítem-e, majd belépés után percekig áll, lefagy, ha épp hívnak (mert bejelentkezettnek jelez engem) akkor annyira nem működik, hogy feladatkezelőből kell kilőnöm
ezenkívül amikor felveszem a hívást (vagy a másik fél veszi fel az enyémet), akkor vagy lefagy, vagy nem (50-50% kb.), majd ha a képernyőt is megosztom, akkor ez a arány még rosszabb
a gépemmel semmi baj (i7, 8gb ram stb.), úgyhogy nem tudom, hogy mi a hiba forrása.. valakinek van ötlete? -
PomPomPom
újonc
Hozzáértő segítségre lenne szükségem! Lecseréltem a gépemet, de nem emlékszem a Skype jelszavamra. A régi gépemen még be tudok jelentkezni, mert elmentettem a jelszavamat, de nem tudok jelszómódosítást kérni, mert az elsődleges jelszavam a régi céges e-mailre megy, de az már almás ...
Hogyan lehet visszafejteni a jelszót, vagy mit kellene csinálnom? -
Sziasztok!
Ezzel mit lehet kezdeni? Nem lehet bejelentkezni, már újratelepítettem kétszer, de nem lett jobb.
-
Kobe
veterán
Vmiert reinstall utan a konferenciabeszelgetesek uzeneteit nem kapom meg, illetve amit beirok azok se latszanak. Az egyeni uzenetvaltas jo, csak a kozosekkel van ilyen. Tableten meg okes....otlet ?
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
haromegesz14 #4155 üzenetére
Ez nekem is így ... volt a régi launcherrel, de most gépresinél újra leszedtem a hivatalos oldalról, és egy más felület fogadott ahol mindenáron ms fiókra mutat a link akkor is ha nem azt választod hanem a "belépés skype névvel" és az alatt az elfelejtettem a jelszót részt.
-
Sotyks94
aktív tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem, mert a support hétvégente nem elérhető, az autómatikus help központ meg egy nagy rakás gőzölgő ***
Újraraktam a gépet, és teszem fel a skypot, de istenért nem enged bejelentkezni... Életemben mindenhova 5 jelszót használtam, 100% hogy ide is az egyiket adtam meg, de egyikkel sem enged be. Feltörés lehetetlen, mert a google fiókomhoz van kapcsolva az meg levan védve ip alapján is, meg ha máshonnan be akarnak lépni a telómra kapott sms-el kell visszaigazolni hogy beengedjen, vagyis még ha meg is szerezték a jelszómat, az emailemhez tuti nem fértek hozzá. És a probléma hogy vissza se tudom állítani a jelszót, mert ha rámegyek a jelszó visszaállítására, azt a tetves microsoft fiókot hozza be, hogy annak állítsam vissza a jelszavát, miközben azt tudom, és nem akarom visszaállítani, de ha a skype honlapján, vagy a launcherben megyek rá hogy skype jelszó visszaállítása akkor is az M$ fiókos szart hozza fel -.-"Már nagyon ideg vagyok hogy ennyire életképtelen a rendszer, valaki tud megoldást? Pl egy linket amivel tényleg a skype jelszavamat állíthatom vissza nem az ms fiókét...?
-
spiritex
veterán
válasz
gyenesmartin #4139 üzenetére
Hívás közben nézd meg a hívás paramétereit, és ha a Relay mellett nem 0-t látsz, akkor talán javítható, ugyanis a 0-nál nagyobb szám azt jelenti, hogy nem közvetlen a kapcsolat köztetek, hanem mindenféle átjátszókon keresztül kavar a jel, mire átmegy. Ezt a router beállításaiban lehet orvosolni úgy, hogy a Skype beállításaiban kiveszed a pipát a portoknál, hogy ne használja a 80-ast asszem és megadsz egy számodra szimpatikus portot (pl. 1500), amit aztán a router portforwarding részénél átirányítasz a géped ip-címére.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet, hogy ha a skypeot elindítom és valakivel először beszélek, akkor kapásból kifagy. Ha újraindítom, majd újrahívom az illetőt, akkor már megy a dolog. Már próbáltam újratelepítést is, de a probléma továbbra is fenn áll. -
válasz
haromegesz14 #4149 üzenetére
Ha csak ketten beszélgettek egymással akkor ingyen is megy. Csoportos beszélgetés esetén kell hozzá Skype Premium.
-
haromegesz14
aktív tag
Desktop sharing csak fizetős account esetén használható? :\
-
balzer
csendes tag
Sziasztok, nekem nincs msn-m nem is hasznaltam sose. Skype van es lenne is ha tudnam egyesiteni valahogy az uj microsoft account-al. A telcsimen WP8 fut ezert kellett egy microsoft-os emailt is krealnom. A skype viszont csak ezzel enged be a regi skype account lehetoseg nincs. Valaki tud segiteni, elore is koszonom.
-
vandor666
újonc
Üdv, szerintetek van rá lehetőség, hogy egyes partnerekkel folytatott üziket mentsen (meló), másokat nem (Kedves)?
Én nem találtam erre vonatkozólag semmit..... -
TiMoN
senior tag
válasz
#73959936 #4142 üzenetére
Erre tessék Itt megtalálsz minden verziót ami kijött.
-
törölt tag
Hát nem tudom miért nincs válasz, de újabb kérdés: van-e valakinek Skype 5.8 elfekvőben, leszedném a mostani 6-ost, szerintem ez nyírja mind a webkamerát,mind pedig a hangot.
Ha van szoftver, feltöltené valaki valahová, ahonnét le tudnám szedni ?
És ide 1 hivatkozást
Köszönöm, ha valaki válaszra méltat
-
törölt tag
Erre valaki ?
-
Agyasima
őstag
Ez a dolog engem is bosszant. Pláne, hogy a dolog jól működött még az 5-ös verzióban. Aztán ez a szemét kérdés nélkül frissítette magát, nem is akárhogy, hanem a Windows frissítésekkel együtt. És most lehet naponta kézzel törlni az előzményeket...
Lehet, vadászok egy 5-ös verziót, és visszateszem azt.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni a skyp-on, hogy nagyobb sávszélességet tudjon kihasználni?
Mert most kb olyan 6kBps-al megy fel és le a kapcsolat, és elég rossz minőségű is. Videóbeszélgetésnél is kb 144p-s 2fps mellett. -
törölt tag
Hát sziasztok ! Sejtelmem sincs hová kell, vagy ide kell-e írnom, de mivel a problémám a skype-al van...
Nos most jutottam el a windows 7 op.rendszerig (Home Premium), hétvégén települt, megy is szépen, de nem új már a vas...
És működik is. Asus p4p800e deluxe alaplap, intel 3ghz proci (dual) 3 giga ram. A webcam: HP HD-3110.
Na mármost: mikor felraktam ez utóbbi driver-ét, akkor ugye nem lehetett csak úgy minden további nélkül 1magában, hanem valami software suite, vagy mit tudom én mi címén települt még különböző kép és videófarigcsáló, feltöltő akármik is....
Ja és KIS 2014, valamint 2,5 Mbit sávszél (ennyi van, nem fogok többet venni, itt ez majd 4 ezer...)
Szóval skype indít, tölt megy...azonban a hangminőség kijelző feketéről sárgára vált zömmel azonnal, ami után azt mondja, hogy nem elég erős a sávszél v.a gép ahhoz h.jó minőségű videót küldjön híváskor....
Hát szóval betölti videóhíváskor a videóképen túl azokat is, amikre nincs szükségem, persze nem akarok változtatni azon, amit látok. De: szentül hiszem, hogy mind a gép, mind a szávszélnek elégnek kell/kellene lennie 1 normál videóhíváshoz, természetesen nem 720-as felbontásra gondolok, csak vga-ra.
Sejtelmem sincs, hogy a KIS 2014-en kell-e bűvészkedni (szabad-e) vagy az op rendszert cseszegetni valahogy h.elég legyen ahhoz, amit szeretnék.
Mielőtt valakiben felmerül a kérdés: win7-es, friss driver-ek vannak fenn, nem azon múlik....
Valami értelmes segítség jól jönne
Talán priviben inkább
-
McLaca
őstag
Droidos kütyü hiányában tesztelgetni (pl. ha elveszi a netet az ember a telótól, akkor offline lesz-e) nem tudom, de azt ki merem jelenteni, hogy a doridos alkalmatosságok használóinak 90%-a nem ura a saját készülékének...
Nem hiszem, hogy lesz rá megoldás. Viszont ha egy ősrégi klienssel lépek be Belle alapú telefonról, ahol nincs MS fiók, csak skype névvel lehet, ott csak azokat mutatja online, akik tényleg azok is. De az nem megoldás, hogy mindig egy régi teló régi klienséről nézem meg, hogy ki az, aki fog is válaszolni, ha írok neki. Koncepciós zsákutca a MS részéről...Üdv!
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok profi skype felhasználók
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valahogyan szinkronizálni a telefonon és pc-n történő beszélgetéseket.
Szóval akármelyik eszközön jelentkezek be lássam a teljes beszélgetést (előzményeket).
Előre is köszönöm a válaszokat.szerk: win7 64bit és nokia n8 taylorpro v9
-
kordasb
tag
hello van valakinek tapasztalata ezzel a hadeverrel kapcsolatban: RTX dualphone 4088 [link]
idösebbekhez lenne net van, hivasninöseg stb ilyenek erdekelnenek. thx
-
McLaca
őstag
válasz
polonic #4130 üzenetére
Ez nem determinálja, hogy online kell lennie akkor is, ha valójában nem az. Meg egyáltalán, nem részletezi, hogy ez alatt mit kell érteni. Az offline üzenetek eddig is léteztek skype-on, csak szarul (és ez a mai napig nincs rendesen megcsinálva pc-pc közt), nem úgy, mint a messengernél, ahol belépve megkaptad az üzeneteket, a Skype-nál csak akkor kapod meg, ha mindketten egyszerre online vagytok, így viszont semmi értelme.
Ha meg arra gondolnak, hogy olyan, mint a viber, hogy egy rezidens szál figyel a háttérben anélkül, hogy a "main" program futna, az meg megint nem indokolja a folyamatos online maradást.Ha kiindulok abból, hogy a skype-ban korábban is milyen megoldások hogyan működtek, hogyan oldották meg, akkor azt tudom kikövetkeztetni, hogy viber-szerűen rezidensen figyel a háttérben, hogy akkor is azonnal értesítsen üzenetről a mobil eszközön, ha maga a skype nem fut, viszont ezt csak úgy tudták megcsinálni, hogy folyamatosan online-nak jelez a folyamatos szerver kapcsolat miatt. Vagy úgy gondolják, ha úgyis azonnal elmegy az üzenet, akkor lehet nyugodtan online-nak jelezni a partnert, mert az is. Vagy nem, mert nincs nála a teló. Vagy alszik. Vagy akármiért, de ez akkor is egy alapvető koncepcionális hiba és rettentően zavaró.
Egyébként az az ismerősöm, aki androidon és ipaden is használja a skype-ot PC mellett, ő szokott offline is lenni. Gondolom, amikor elveszi a netet az eszközöktől. Ez viszont felveti a többi (beragadó) ismerősömnél azt a problémát, hogy 0-24 neten lógatják a mobil eszközeiket... Ami megint nem igaz, mert egy másiknál ez nem áll fent, csak tabletről használja notebook mellett, de az is csak addig van neten, amíg használja. Na most ha a az eszköz nincs neten, nincs semmilyen kapcsolata a skype szerverrel, akkor mégis milyen feature az, hogy ennek ellenére online-nak látszik? Microsoft-logika...Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
polonic #4128 üzenetére
Nettó baromság. Mármint az ötlet. Ha nincs online a kütyü, mi a bánatért mutatja online a skype a partnert? Szerintem ez egy orbitális hiba, nem feature, csak lövésük nincs, hogyan oldják meg.
Mondjuk sok más hibától is hemzseg a skype, de azt már "megszoktuk", de mind közül ez a legidegesítőbb.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
painkillerx #4119 üzenetére
Én is hasonlót tapasztalok, csak én visszafelé: néhány ismerősöm online folyton, 0-24. Írtam is a topicba ezt korábban, de senki nem reagált. Viszont úgy vettem észre, hogy azok az ismerősök ragadnak be, akik belépnek mobileszközről (telefon, tablet) is.
Üdv!
-
Jarod1
veterán
akinek zabálja a CPU ját a skype 6.11 az frissítsen a 6.14 re és megszűnik a gond
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy nálatok minden rendben van a skype mert nálam egy pár napja állandóan meg szakad és mindig ki írja hogy, helyre állítás gyenge a internet kapcsolat, eddig sosem csinálta. köszi
-
csab1
csendes tag
Nekem is állandóan le fagy hívás közben.. 3 hívásból kétszer van valamilyen probléma legalább.
Vagy nem halljuk egymást, vagy le fagy stb... Szerintem nem a gépemmel van a baj. Frissen telepített win7+skype
Hardverileg meg furcsa lenne ha kevés lenne hozzá egy i5 4670k és 8gb ram...
Amióta megvette a microfos azóta van problémám, előtte hibátlan volt... -
Benőke
őstag
Sziasztok.
Amióta az MS szerencsésen átvette és jönnek az új verziók, azóta iszonyat problémás a cucc. Hol megy hol nem, hol van hang hol nincs. Hol Windows gépen van baj hol Linux -on ami eddig tök probléma mentes volt, aztán most már Androidoson ment el a hang, persze kép van. (Nem rég frissült azóta kép sincs) Win alatt nem rég jött egy verzió aztán csak a cset megy. Ráadásul nem mindegy a verzió, ha túl nagy a verzió különbség, akkor nem megy a hívás egyáltalán.
Hatalmas csalódás.
Melóban is használtuk egymás között, de nagy általánosságban inkább nem megy mint igen. Nagy katasztrófa amit az MS művel...
Más is tapasztal problémákat?
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!!!!!!!
Pár hete töröltem a beszélgetéseimet skypról.Mindet.Hogyan tudnám visszaállítani mégis őket ,hogy ismét lássam őket.Egészen 2 évre visszamenőleg megvoltak mert nem volt windows telepítés.Már bánom ,hogy töröltem őket de olyan lassú volt minden, az egész skype.
Előre is köszike! -
painkillerx
tag
Miert vagyok mindig online a skypeon?
Pár napja az ismeroseim azt mondjak hogy mindig online vagyok. Egybol gyanakodtam account lopasra.
Atneztem a gepem par progival, csereltem jelszot, frissitettem skypeot. De meg mindig ott maradok online.Windows 7, és néha androiddal is belogolok, de kijelentkezek úgy ahogy kell.
Olvastam, hogy írta valaki hogy ez uj feature. De hát mire jó ez?
-
Bal0924
senior tag
http://hvg.hu/tudomany/20131005_skype_novekedes
"Egy friss statisztika szerint több mint kétszer annyian használják egyszerre a Skype-ot, mint két éve"
Csak azért mert a MSN-en már nincs!
Ha még lenne akkor nem növekedett volna annyira.
Én még mindig MSN-en lennék ha nem szüntették volna meg. -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Skype programban hol/hogyan tudom ellenőrizni/beállítani a tőlem küldött kép felbontását ?
Valószínűleg kisebbre kéne vennem a felbontást, mert a sávszélességem nem bírja átvinni a nagy felbontású video-t .
Kamera ; Logitech HD Pro Webcam C920 .
Software fenn van, de nem lelem azt a helyet ahol a felbontás beállítható .
Van erre megoldás ?
Üdv.
Astra
-
katalin888
aktív tag
Egy uj fiok letrehozasanal nem enged bejelentkezni a skypebol.
A bongeszobol a profiba pedig beenged. Mi lehet a baj?
Esetleg tobb idot kell varni??? -
olivera88
veterán
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Van olyan oldal ahol a legfrissebb verziót mutatja?
Mert a sz*r szkájp nem képes frissíteni magát, és azt mondja hogy a legfrissebb verzió van feltelepítve...Most melyik a legfrisebb? (6.13 van most nekem)
-
Met
nagyúr
válasz
krealon #4108 üzenetére
Értem hogy miért van így
Azt nem értem hogy ha lehetőség van beállítani a tiltást akkor miért látszik mégis. Mert nyilván azért szeretné valaki tiltani hogy illetéktelen ne tudja visszanézni a beszélgetéseket ha nincs ott a gépnél és valaki odaül "véletlenül".
Más megoldás nincs ilyenre? -
krealon
veterán
Atfogalmazom.
Nalad nem kerul mentesre, viszont a beszelgetopartnerednel igen.
A skype automatikusan megjeleniti es szinkronizalja az elozmenyeket, meg akkor is, ha azok nem nalad vannak mentve. Tehat amig a beszelgetopartner nem torli vagy hozzad hasonloan tiltja a tarolast, addig megmarad az elozmeny. Az hogy ez jo vagy rossz, izles es hozzaallas kerdese. -
Met
nagyúr
A skype miért menti a beszélgetés előzményeit? Annak ellenére hogy be van állítva hogy nincs naplózás.
-
Az-X
őstag
Üdv!
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy a gép ventillátora maxon pörög. Feladatkezelő, nézem a proci 70-80%-on, a terhelés nagy részét a Skype okozza. Nézem a skype-ot, látom, hogy egy kekszes reklám fut... gyorsan kikapcsolom, a terhelés meg is szűnt. De a skype újra indítása után megint visszakapcsolt. Ráadásul ha leteszem tálcára a skype-ot, akkor is fogja a gépet. Van valami mód arra, hogy ez a reklám végleg eltűnjön? Egyáltalán mi a túróért csinálnak olyan reklámokat ami így megfogja a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest