Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Hát sziasztok ! Sejtelmem sincs hová kell, vagy ide kell-e írnom, de mivel a problémám a skype-al van...

Nos most jutottam el a windows 7 op.rendszerig (Home Premium), hétvégén települt, megy is szépen, de nem új már a vas...

És működik is. Asus p4p800e deluxe alaplap, intel 3ghz proci (dual) 3 giga ram. A webcam: HP HD-3110.

Na mármost: mikor felraktam ez utóbbi driver-ét, akkor ugye nem lehetett csak úgy minden további nélkül 1magában, hanem valami software suite, vagy mit tudom én mi címén települt még különböző kép és videófarigcsáló, feltöltő akármik is....

Ja és KIS 2014, valamint 2,5 Mbit sávszél (ennyi van, nem fogok többet venni, itt ez majd 4 ezer...)

Szóval skype indít, tölt megy...azonban a hangminőség kijelző feketéről sárgára vált zömmel azonnal, ami után azt mondja, hogy nem elég erős a sávszél v.a gép ahhoz h.jó minőségű videót küldjön híváskor....

Hát szóval betölti videóhíváskor a videóképen túl azokat is, amikre nincs szükségem, persze nem akarok változtatni azon, amit látok. De: szentül hiszem, hogy mind a gép, mind a szávszélnek elégnek kell/kellene lennie 1 normál videóhíváshoz, természetesen nem 720-as felbontásra gondolok, csak vga-ra.

Sejtelmem sincs, hogy a KIS 2014-en kell-e bűvészkedni (szabad-e) vagy az op rendszert cseszegetni valahogy h.elég legyen ahhoz, amit szeretnék.

Mielőtt valakiben felmerül a kérdés: win7-es, friss driver-ek vannak fenn, nem azon múlik....

Valami értelmes segítség jól jönne :R :R :R

Talán priviben inkább

Új hozzászólás Aktív témák