Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Attól azóta még frissülhetett. Ezt nemtom, mert nem engedem neki, és nem is követem, h mikor követ el ilyeneket.
És nem próbáltál régebbi verziót felrakni?
Task managerben megnézted, elegendő-e a memória? Mert némelyik böngésző egyedül is meg tud zabálni annyit, és akkor a skype-nak már nem marad.
-
dethroner
veterán
Köszi a tippet. Amikor beírtam, ki is tette off-ban ahogy kell. Viszont a következő androidos belépés és kilépés után újra ott maradt. Vagyis ezt minden egyes be-ki lépés esetén el kell játszani?
Megismételve a történetet rájöttem, ha a saját pc-mről lépek be az ismerős skype nickjével, kiadom a parancsot akkor kilép. Ugyanezt megcsinálva az androidos telefonjáról semmi eredményre nem vezet, ugyanúgy bent marad a mátrixban
-
McLaca
őstag
Droidos kütyü hiányában tesztelgetni (pl. ha elveszi a netet az ember a telótól, akkor offline lesz-e) nem tudom, de azt ki merem jelenteni, hogy a doridos alkalmatosságok használóinak 90%-a nem ura a saját készülékének...
Nem hiszem, hogy lesz rá megoldás. Viszont ha egy ősrégi klienssel lépek be Belle alapú telefonról, ahol nincs MS fiók, csak skype névvel lehet, ott csak azokat mutatja online, akik tényleg azok is. De az nem megoldás, hogy mindig egy régi teló régi klienséről nézem meg, hogy ki az, aki fog is válaszolni, ha írok neki. Koncepciós zsákutca a MS részéről...Üdv!
-
-
A Skype is az IE böngésző moduljait használja, ergo Te vagy pl egy mostanában telepített védelmi progi(amit pl paranoid erősségre tettél) az IE biztonsági szintjét/beállításait módosíthatta ill. -mint ahogy a figyelmeztetésen is olvasható- valami "csúnya" add-on is okozhatja, ami IE-hez települt.
Próbáld meg az alapértelmezett beállításokat visszaállítani az IE-ben, talán segít.
IE/Eszközök menü/Internetbeállítások/Biztonság fül/katt a Minden zóna visszaállítása alapértelmezett szintre. Ha meg add-on lehet a bűnös, akkor távolítsd el azt is.Ha ez nem segít, akkor uninstalláld a Skype-t és rakd fel újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mass Effect
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háború Izraelben
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest