Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
A skype a windowssal indul mindig csak az idegesít, hogy mostanába eléggé sűrűn csinálja, hogy amikor rámegyek a windows leállításra akkor a skype miatt nem kapcsol le a gép, mert bejön középen 1 ablak, hogy a skype még fut és csak kényszerített leállítással tudom folytatni a windows leállást ja meg a másik, hogy nem lehet valahogy eltüntetni a tálcáról úgy, hogy csak jobb oldalt legyen ahol az óra is van?
-
spiritex
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
De mi a francért van és mi oldaná meg? Túl erős netem és a kamerám az övéhez képest ugye, az a fő baj?
Ha pl. én is vennék egy gyengébb kamerát az megoldaná? Nem akarom lecserélni, csak elméletben kérdezem? Vagy ha pl. anyukámnak egy 5Mbit/1Mbit-es netet fizetnék elő az 1536k/256k helyett az megoldaná szerinted? -
gaben1000
tag
válasz
fradi81
üzenetére
Úgy értem, valahol van még valami beállítási lehetőség, ahol ezt be lehetne állítani?
Különben mi a magyarázat arra, hogy nálam nincs naplózás. Biztos, hogy a program szabályozza le vagy hogy fejezzem ki, de nem tudom, hogyan, mikor kézi törlésre van állítva, szóval addig meg kéne jegyeznie, míg én nem törlöm ki őket. -
Riddle
tag
válasz
fradi81
üzenetére
Üdv !
Tudnál segíteni ebben (beszélgetések naplózása), vagy bárki

Hmmm... Gomb
mert hogy rákattintani nem lehet, és amint látom max 6 hónapot lehet visszanézni, azokra a linkekre 3 hónap, 6 hónap stb... rá lehet kattintani, de az óra szimbólumra nem, régebbit akkor vissza sem tudok nézni majd 
...vagy csak a Sky History -val, amit itt olvastam valahol a topicban

előre is köszi,
Riddle
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
hát, nem akarok kötekedni, de az én MSN-emben van olyan, hogy videókép küldése. hangot nem küld, nem kell semmit lenémitanom
(2009-es)ellenben a skype ezt nem tudja
.. már, vagy még nem... az mind1. persze, ha a hangszórót/mikrofont tiltogatom, akkor a hanggal buzerál valamit.alapból fejhallgatón zenét hallgatok. vedóhivást kezdeményezek, erre kikapcsolja a fejhallgatót, és elkezd üvölteni a hangszórón. holott, a menüben amit lehetett, kilőttem ez ügyben..
a másik fele meg az, hogy az MSN nem terheli 100%-ra a cput, ha írogatok. mig a skype nem egész 10-25 perc után felpörgeti szerencsétlent. és akkor a "videóról" nem is beszéltem.... lehet az én gépemben a hiba, de akkor jelen esetben ezzel együtt kell élnem a csere idejéig
-
Krystal_s
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
ha a bizalmon múlna ,akkor nem nagyon állnék szóba senkivel...de így nem lehetne élni. és azért néha próbálok esélyt adni, a kivételek miatt
soha nem tudni előre.
főleg ha vki szimpatikus vagy tetszik...
tudom h simán beléphetek, csak az volt a kérdés h mindez mennyire biztonságos olyan esetben, ha nem tudod milyen háttere van az illetőnek.../szélhámos, csaló stb./
azaz hiába vannak ott az ő adatai vagy amit megadott, ha én is használnám, akkor gondolom az is látszana h én is beléptem abba a fiókba és írtam vagy telefonáltam róla...
tudom nem kell mindig rosszra gondolni...ezért én csak rákérdeztem. -
And
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Igen, de erre a nagyjából bruttó 5,3 Ft/perc díjra még rárakódik a hívásonként 4,5 eurócentnyi (~ 12 Ft) kapcsolási díj is. Így például egyetlen perc hívásköltsége sajnos már nem annyira szép. (Előfizetést használva az ahhoz kapcsolódó hívásokhoz természetesen nem számítanak fel kapcsolási díjat sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak annyi van, hogy "hirdetés:", de már nem jelenik meg semmi. Így már annyira nem zavaró, köszönöm! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Am ja.. 

...

soha nem tudni előre.