- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Napokban lefrissült androidon a kliens. Borzalmas. Egyrészt undorító, másrészt használhatatlan. Nem találom a beállításokat, hívás közben nem használja a Proximity sensort, de ez a kisebbik baj.
Ma reggel hívtak, bt headseten ment a hívás. Most meg az istenért nem ad ki hangot a Skype. Se bt-n, se fülhallgatón, se kihangosítva.
Már a csengés se hallatszik. A telefon amúgy természetesen működik, minden hangerő maxon.
Mi a franc ez?
Androidon se lehet már a régi klienst használni?
Tudna valaki egy régebbi verziószámot mondani? Rákeresnék apkmirroron.
Thx. -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Office 365 előfizetéshez kaptam havi 60 perc skype beszélgetést vezetékes valamint mobil irányba. Telefonról használnám (android), ugye vonalas irányba semmi probléma mutatja, hogy mennyit beszéltem le, de mobil irányba ki írja, hogy nem tudok telefonálni és 5 EUR-t fizetnem kell. Első alkalommal ki kell fizetni ezt az 5 EUR-t és utána működni fog vagy nálam nincs jól beállítva valami?
Előre is köszönöm a segítséget! -
RexpecT
addikt
Hihetelen, hogy ez a Skype egyre sz*rabb. Nem elég hogy az új Windows 10-es kliensbe nem lehet keresni az adott beszélgetésben(vagy én nem jöttem rá), de több sort sem lehet kijelölni.
Csak így tovább
-
-
gyulaszu
senior tag
-
gforg78
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Tudja valaki, a desktop verzió miért nem letölthető a hivatalos honlapról? Egy régebbiről pedig a bejelentkezés nem megy, hiába jók a login adatok...
Ja, Win7, SP1
Tűzfal szabályok törölve, Skype újratelepít, futtat, tűzfalon kienged...
G.
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
írok újra, mert kezd "kiakasztani" ez az új verzió erőltetése...
Előzmény: a múltkor rákattintottam a frissítésre és ezután feltelepült 11.16.595.0
Ezzel párhuzamosan fenn van még a gépemen a 7.35.0.103 verzió is.
Jelenleg ezt használom még mindig, mert az újban nem látom a régi beszélgetéseket.
A régi verzió minden indításkor felajánlja, hogy frissítsek az újra
Tényleg lehetnek ennyire amatőrök, hogy nem veszik észre, hogy már fen van a gépemen?
Hol lehet az ügyfélszolgálatnak írni, hogy nem látom a régi beszélgetéseimet az új verzióban?Ja és még valami: ma hajnalban eMail is jött, hogy július 1-től már nem használható a régi verzió.
Kaptatok ilyet Ti is?
Üdv -
deedee
őstag
egyébként az asszonynak vannak benne fontos kontaktjai stb, így felőlem használhatná, csak törölni kellene belőle korábbi üzeneteket
ha feltelepítem a "rendeset", akkor ha belép a felhasználójával, importálódnak a kapcsolatai?
ezt a beépített verziót lehet nullázni, törölni?
-
deedee
őstag
Üdv!
lenne egy kissé talán buta kérdésem.
A laptopomon a skype-ot "rendesen" tudom kezelni. na de az asztali gépen ott a win10-es /beépített, integrált, microsoft-os skype????/ esetén megáll a tudomány. Hogy a rossebbe lehet törölni a beszélgetéseket, a naplót? A laptopon megtaláltam, de ezen a "másik" skype-on nincs ilyen "gomb-fül stb".
Totál más a két kezelőfelület. Vagy ez csak valéami spéci microsoft-os skype akar lenni?
-
Fürkésző
tag
A MS kitalálta, hogyan veszítheti el a Skype-hoz még ragaszkodó felhasználóit is:
Radikálisan megújul a Skype
Lehet tiltani a frissítéseket! Egy évre talán el lehet vele halasztani a majmolós verziót. Aztán mókolás nélkül már úgysem enged belépni a többé-kevésbé normális verziókkal. -
olle
senior tag
Sziasztok.
Nemsokára Amerikába utazok pár hónapra. A munkám a telefonhoz köt. Néztem hogy van Skype egyenleg. Szeretnék kintről Magyar vezetékes illetve mobilszámokat hívni. Vajon ez működhet?
-
csucsotke
aktív tag
Itt egy jó kis videó a skype update kiiktatásáról. Nekem sikerült vele.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen linket kell megadni, hogy ne csak 1 napos vendég fiók legyen? Vagy ez csak erre jó, ha tartós tagságot szeretnék adni a Skype csoport tagjainak, mindenkit egyesével kell felvenni?
-
Fürkésző
tag
válasz
Bal0924 #5970 üzenetére
Szia!
Skype csak az értesítési területen
Beállítás, hogy a Skype ablakát bezárva eltűnjön az ikonja a tálcáról, és csak az értesítési területen (a jobb alsó sarokban, az óra mellett) maradjon egy kis ikon:
Eszközök - Beállítások - Speciális
Bejelentkezett állapotban a Skype megjelenítése a tálcán - pipa törlése -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Hogy lehet rávenni a szkájpot hogy ne maradjon a tálcán mikor becsukom?
Amikor a kompatibilitásnál átállítom..
- vistára akkor kiakad és nem indul be.
- 7 vagy 8-ra ott marad a tálcán -
ph2012
senior tag
Feltörték az outlook fiókomat, Angliából belépett valaki. Kaptam erről egy Microsoft értesítést. Emiatt megváltoztattam a jelszavamat és sorra változtatom meg több (Facebook, Gmail, stb) jelszavamat is. A Skype jelszavamat is meg akarom változtatni.
A Skype weboldalán a jelszó módosításnál ezt látom: [link]. Ha itt továbblépek akkor az outlook jelszómódosítás folyamata kezdődik el.
Ez azt jelenti, hogy ha az outlook jelszómódosítássál a Skype jelszava is megváltozott? Egyforma jelszava van a kettőnek?
Köszi a választ.
-
tempx
tag
Sziasztok!
Asztali Skype telefont szeretnék, fizikai gombokkal (tehát nem régi smartphone), nem Voip / DECT , nem Skype for business.
Csak régi, nem támogatott / nem létező termékeket találtam pl:
[Belkin F1PP010EN-SK]
[RTX4088]Igazából ez a Belkin F1PP010EN-SK tökéletes lenne csak már nem lehet kapni
Annyi lenne a cél, hogy egy asztali(szerű) telefonnal tudjam használni a Skype előfizetésemet (tehát ne kelljen otthoni voip hálózat, voip előfizetés)
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
thx
-
gyulaszu
senior tag
-
válasz
gyulaszu #5961 üzenetére
Elvileg a Win10 verzió automatikusan indul mindig, vagyis kapsz értesítéseket.
Ha beszélgetések eltűntek, akkor nincs igazán mit tenni. A desktop verzióban benne vannak? Esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a Win10-eset (vagy csak ki-be jelentkezni), hátha leszinkronizálja. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
LamerGyuri #5958 üzenetére
Sziasztok,
nekem a múlt héten feltelepült Win10 alatt a 11.14.675.0 verzió.
Ezzel kapcsolatban van tapasztalata valakinek?
Lenne pár kérdésem...
Illetve ha itt nem jutok előrébb, akkor hová lehet írni magyarul az MS ügyfélszolgálatának?
Üdv -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy olyan problémám, hogy ha felhívnak Skype-on akkor elmegy a hang. Nem csak a skype-ot nem hallom hanem semmit. A keverőben nem látszik semmi változás, ugyanúgy jelzi a hangerő mozgását mintha lenne hang, csak éppen semmit nem hallok. A hang már rögtön akkor elmegy amikor hívnak nem csak a hívás felvétele után.
Valaki találkozott már hasonlóval ?
-
nazar
csendes tag
Köszi, lehet, de egy pár dolgot még el tudok mondani. Win 10 fut a gépen, friss rendszer amit nem én raktam föl. Gyári driverek rajta vannak. A upc-s modem 2 méterre van a notitól és a teszt hívás is torz. A net jel erőssége teljes. Próbáltam szórakozni a sztereó keverővel meg kikapcsoltam a javításokat (mert a microsoft azt javasolta) a mikrofonhoz. A net sebességre én is gyanakodtam, de egy ilyen nettel manapság szerintem szaladnia kéne..
-
nazar
csendes tag
Sziasztok!
Skypeolnék de a fogadott hang hihetetlenül torz. A zene viszont szépen szól skype-on kívül. Van valami tipikus probléma ami így jelentkezik? Köszi
-
válasz
Sziszifeca #5950 üzenetére
Rosszabb talán nem lesz, de a Win10 tud izgi dolgokat...
-
ACE-
addikt
válasz
Sziszifeca #5948 üzenetére
Egy másik oprendszertől nem lesz jobb a net, sem erősebb a gép...
-
válasz
Sziszifeca #5946 üzenetére
Pedig az lesz a gond, tipikusan úgy néz ki, hogy nem bírja a net.
Vagy a géppel történt valami, esetleg vírusos lett, ami leterheli a gépet, emiatt a kamerát már nem bírja el. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Szüleimnek Microsoft VX-1000 webkamera + Skype van Windows 8.1-re telepítve.
Tudunk szépen tisztán beszélni, de ahogy ők bekapcsolják a kamerát, hogy lássam is őket, akkor ők még engem tisztán hallanak, de én őket szörnyen akadozva... ki is írja hogy a köztünk lévő hálózat nagyon gyenge.
Az ő netes feltöltési sebességük 1mbit/s..
Eddig nem volt gond, kb 2 hónapja van ez a probléma.Szerintetek?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a PC verzója a skype-nak mennyi adatot használ 1 perc beszélgetés során. Fiamnak mobil internete van nem szeretném ha elfogyna az adatmennyisége. Különben be lehet állítani, hogy alacsonyabb adatmennyiséget használjon? -
G.F.
aktív tag
Hülye skype lekapcsolja a a hangkártyámról az AGC-t, és minden gépindításkor kézzel kell az eszközkezelőben visszakapcsolni, különben a másik fél nem hall. Eddig nem volt ilyen gond.
-
ACE-
addikt
-
Male
nagyúr
Ma este megdöglött a Skype?
Asztali gépről nem lép be (Win7), notiról nem lép be (Win10), tabról nem lép be (Android)... próbáltam másik netről, onnan sem.
Van akinél működik? -
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows 10 appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype app hangjával a Windows 10 frissítése után?
-
McLaca
őstag
Van bármi esély arra, hogy androidon működjön a skype google play nélkül?
Amiért jó lenne: minden "normális" IM program (FB Messenger és Viber, amit próbáltam) működik nélküle,azaz megjönnek az üzenetek mobilneten akkor is, ha a "háttéradatok korlátozása" aktív a google play szolgáltatásokra. Kivéve a Skype üzenetek. Viszont nem szeretem engedélyezni a playnek a háttérben forgalmazást, mert baromi sokat forgalmaz feleslegesen. Mivel melóban is tudok wifit használni, nincs igényem nagy mobilnetcsomagra, és csak a play adatéhsége miatt nem is váltanék nagyobb adatmennyiségre. Bár a skype önmagában is horror pazarló, 5-10 üzenetváltásnál már 1MB-nál jár, míg a fent említett másik kettő 1-200kB-tal beéri. Oké, vehetnék több netet, de minek? Csak ezért nem fogok.(A vicc, hogy egyetlen ismerősöm miatt kell a skype, de nem bírom átnevelni másik IM progira.)
Üdv!
-
törölt tag
No úgy néz ki, hogy megérkezett a Modern UI-s Skype legújabb, már NEM előzetes verziója is
-
ACE-
addikt
Másnál is úgy működik, hogy hiába olvasom el a Skype desktop alkalmazáson az üzeneteket, attól még az Android alkalmazásban az értesítés meg fog jelenni? Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni, hogy az android-os eszközön is olvasottnak jelölje, ezáltal törölje az értesítést?
-
csucsotke
aktív tag
Patchelt Skype verziót használok(4.2.). Annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy állandóan "away" állapotban tartózkodik, de ha nem vagyok belépve, akkor nem tudom felhívni. Most hirtelen azt nem tudom hogyha belépek, akkor megváltozik-e online-ra vagy akkor is away-ban marad. Elképzelhető hogy valamilyen szerveren keresztül megy ez a dolog, ahol esetleg le tudják fordítani az átmenő adatokat, tehát látják a kommunikációmat. Ez azoknak lehet érdekesebb, akik valami olyat osztanak meg, amivel más mehet valamire, de hát nem vagyok miniszter
Persze ez csak a fikcióm, arról hogy a patchelt verzió ugyan kiválóan működik, de nem biztonságos.
-
pimmi
senior tag
nekem egy csoportnál ez van most a legújabb verzióra frissítés után is, megoldás esetleg?
A csoportos csevegést frissíteni kell a hívási és üzenetküldési funkciók megőrzéséhez. A frissítéshez írja be az /update kifejezést a csoportos csevegésbe. További információ
A frissítés nem sikerült, kérjük, próbálkozzon újra később. -
brd
nagyúr
Szia, ezzel működnek a csoportos hanghívások is? Mert én sokáig 6-os verziót használtam és csak emiatt kellett 7-esre cserélnem, mert sajnos elvárás, hogy ezt tudja (szívem szerint én is valami 5.5 körüli verziót használnék, az volt a legkevésbé idióta, azóta csak rosszabb lett).
-
pimmi
senior tag
köszi, de az hogy lehet, hogy ennél újabb régivel nem lehet bejelentkezni? pl. amit fentebb írtam,,,
más,
nekem az újal nincs bajom, de valahogy zabálja a gépet, tegnap tettem fel, egész nap ment de ma bejelentkezés után elég sokáig tatott mire bekérte mondjuk egy csoport beszélgetéseit.
még az jutott eszembe, hogy a réginél volt egy olyan hiba mostanság, hogy ha valakit ismerősnek jeliztem, nem kapta meg a partnerkérést, de ez mostanában kezdődött, kérdés hogy amit belinkeltél ott nincs -e ez a hiab, gyanítom összefüggésben lehet ezzel a kötelező váltás dologgal ez is. -
neo81
senior tag
Aki ragaszkodik a régebbi Skype-hoz, az ezt a változatot használhatja: [link]
(Ez egy 5.5.0.124-es verzió, ennél nem találtam újabbat a régebbi verziók közül, amivel be lehetne jelentkezni.)
-
pimmi
senior tag
sziasztok, eddig régi skype-om volt de a mai nap nem engedett bejelentkezni, szóval kötelező volt a frissítés, ez az új egy ocsmány de ez van, kérdezném a beszélgetések feletti hirdetéssávot hogy lehet kiiktatni? gondolom az hogy ez a verzió SkypeSetup_6.21.0.104 tovább működjön az már nem menne, vagy igen?
köszi -
Bal0924
senior tag
Mégse....
-
Ryder62
őstag
Hali
Hol lehet ezt a két dolgot kikapcsolni?
- Ha hívást kezdeményezek, ne jelenjen meg a kép jobb felső sarkában az a kis ablak ami mindig látható. Unalmas folyton kiikszelni.
- Ha befejeződik a beszélgetés ne ugorjon fel/ne kerüljön előtérbe a Skype ablaka. Munkánál, meg amúgy is bosszantó tud lenni. -
G.F.
aktív tag
Egy különös dologban kérem a segítségeteket. A legutóbbi frissítés után 2 felhasználóval vagyok bejelentkezve a Skype-ba. Az egyik a Win10-es, a másik ugyanolyan néven, de win 8.1-es (ezt írja a /showplaces parancs) 8.1-es win már minimum 1 éve nincs a gépemen, mikor még ingyen lehetett frissíteni, akkor átálltam win 10-re. A /remotelogout-tal kijelentkeztetem, de pár nap múlva újra 2 felhasználóm van. Se win-es másik gépem, se más eszközöm nincs, a Microsoft fiókomban sincs másik eszköz felvéve. Azóta csináltam egy teljes Skype újratelepítést, jelszócserével kombinálva, mégis visszatér a probléma. Mit próbáljak még?
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok. Már mindent elkövettem ezzel a fossal. Egy ideig többé-kevésbé "normálisan" működött, de a legutóbbi frissítés után behányt + megvolt a globális hiba is, de ez a mai napig nem megy.
Képtelen vagyok életrekelteni. A jelszó bekéréséig eljut, onnan már nem pörög, csak áll, majd kivágja az alábbi ablakot.
Az op Win7 professional. Már letöröltem az összes, 2005, 2008, 2010 és 2015 C++ runtime-okat is, újraraktam mindet. Gép újraindítva ezerszer, Skype-ból, hivatalos oldaláról letöltve telepítve a legújabb verzió, az eggyel régebbi, több verzióval régebbi, és nem lép be. A jelszókérésig eljut, megkapja, majd áll, nem is pörög, onnan sajnos nem sikerült csatlakozni ablak. Az idegeimet szétcincálta.Valakinek valami konkrét ötlete, hogy mit tudnék ezzel a rohadékkal még kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest