Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandin
senior tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy Skype-ban a push-to-talk? A gyorsbillentyűknél megtaláltam a mute gombot, de oda csak alt vagy cntrl+ valamilyen gombot lehet beállítani. Olyant nem lehet, hogy amíg lent tartok egy gombot, addig beszélek?
-
válasz
Rikarda #3197 üzenetére
Ebuddy-n vannak msn partnereid is ezek szerint? És a people.live.com oldalon is mindenki fel van véve, aki eddig is? Csak mert most olvastam egy ilyet. Nézd meg mi történik, ha törlöd azt a leírásban szereplő "eas.db" fájlt a "C:\Felhasználók\<sajátnév>\AppData\Roaming\Skype\<saját-fiók>" mappából, közben ne legyen nyitva a Skype.
Astroman: Akkor sajnos nem tudom, a szövegekből annyit vettem ki, hogy az Internet Explorerhez és a JavaScriptek működéséhez van köze a problémának, a leírt magoldás többeknek ott működött is, nem tudom neked miért nem
-
xrvman
őstag
válasz
Komplikato #3183 üzenetére
Most próbáltuk ki. Logitech C920 esetén teljesen jó a hang 4 méterről is. Automata hangerő funkció be volt kapcsolva.
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Frissítettem msn-ről a legújabb skypre-ra (6.3), és telepítéskor ezt írja ki:
"An error occurred while applying security settings.Users is not a valid user or group.This could be a problem with the package, or a problem connecting to a domain controller on the network. "Utána felugrik a bejelentkező ablak, bejelentkezek, de nem történik semmi. Próbáltam régebbi verzióval is, de úgy sem működik. Mi lehet a probléma?
Köszi a választ! -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok
Egyre gyakoribb eset,hogy mikor bezárom a skype-t,ilyen hibaüzenet jön.Tudja valaki mégis mi baja van ennek? Mert már rohadtul unom.Legyen friss vagy nem friss rendszer,akkor is ezt műveli elég gyakran.
[link] -
fradi81
veterán
Van skype fórum.
-
BullZeye
veterán
Amúgy hol lehet sírni a Skype ellen? Vagy hova érdemes küldeni az anyázós leveleket?
-
válasz
Komplikato #3184 üzenetére
"Mielőtt MSN megszűnt"
Esetleg ez nem jelentheti azt, hogy az msn megszűnésével az egyéb programok is megszűntek?
Amúgy nincs frissebb verzió Trillianból? -
Komplikato
veterán
Megint megkérdezem itt, mert hátha ...
Én TRILLIANT használtam és továbbra is azt akarok használni. DE!
Nem eszi meg az egyesített Skype+MSN accountomat. Azt írja nem tud vele a Skype-ra kapcsolódni!
Mielőtt MSN megszűnt fura módon a már NEM létező MSN belépővel meg tudott.
Ezt hogyan lehet megoldani? Mert a Skype program egy horror és mert nem tudom közben a többi elérhetőségemet használni.
Több klienst meg futtasson akinek hat anyja van és még is árva.Próbáltam már MSN topikokba, ott se kaptam választ. A Trillian topikok meg olyan üresek, mint ha senki nem használná azt a programot, pedig de.
-
fpatrik17
senior tag
Windows XP esetnén telepítésnél: "Problémák léptek fel a szerverhez való kapcsolódásban"
Mi a picsát csináljak? :S Engem nem zavar, de mamámnak nem bírom feltenni, és ha egy mama rád száll, akkor az öngyilkosság pereméig fog kergetni.. Segítsetek plíz
-
válasz
Rikarda #3176 üzenetére
Pontosan úgy néz ki az oldal, csak nem angolul van, hanem magyarul, habár egyszerűbb, ha egyből a people.live.com oldalra mész, ott Kezelés --> Törölt névjegyek visszaállítása... és nem azon van a hangsúly, hogy te töröltél-e bárkit is... ha ezen az oldalon van kit visszaállítani, akkor nyert ügyed van, ha nincs akkor sajnálom, reménykedj hogy javítják a hibát és visszatérnek maguktól a partnerek vagy különben neked kell mindenkit újra felvenned...
-
Rikarda
csendes tag
Az lehet, de ami ott le van írva, az már nem olyan, mint most, másképp néz ki az egész oldal. Idézek:
If you suspect to have lost Messenger contacts, please check:
You are using the correct Microsoft account
That they are shown in your Microsoft account web contact list here:
Open your MSN web page profile at http://profile.live.com
Click the drop down next to "Profile", select "People"
Click the "Manage" drop down, select "Restore deleted contacts", you should see all your previous contacts, select all (or the ones you want back) and press "Restore"Ez nem jó erre, milyen Restore deleted contacts? Semmi nem lehet visszaállítani, nem töröltem senkit, egyik nap voltak msn kontaktok, másiknak nem volt. Meg kéne nézni, hogy egyáltalán ki mit ír, helytálló-e, s utána helyeselni, az a válasz nem jó. Azért nem is reagáltam rá.
-
elodman
aktív tag
Üdv nektek
Úgy láttam e neten, h skype használható okostelcsin - vagy esetleg mobiltelcsin is.
Célom egy wifi-re hangolt telcsiről skype használat - fizetős belföldi korlátlan hívások fiókkal.
Tudtok vmi jót, fontosat javasolni ez ügyben?
köszi üdv.
-
nubreed
veterán
Tegnap még működött, úgy látom, hogy mától nem látom a messenger kontaktokat Skype alatt, csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más is így járt? Természetesen a microsoft accountommal jelentkezek be a Skype-ba és a microsoft és skype fiókom már egyesítve volt. Tehát most bárhogyan is jelentkezem be csak a Skype kontaktokat látom.
Vissza akarom kapni a messenger kontaktokat is!
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Melóhelyen Messengerről váltottam Skype-ra (6.3-as verzió) és két problémára nem találok megoldást.
1. Hogyan lehet beállítani azt, hogy letiltsam a bejövő hívásokat? Csak csetelni kell, nem beszélgetek senkivel, engem se hívogasson senki. (A videó úgy látom letiltható.)
2. Jó lenne valami messengehez hasonló dokumentummegosztó. Behuzigálom a képeket és egyből el is kezdi megjeleníteni a képeket, pdf-eket ,stb.
Köszi: sinick
-
betyarr
veterán
volt egy portable skypom,amit most lecseréltem egy újabb kiadásúra.csak az a baj,hogy az üzenetnaplót nem tudom megnézni,pedig kellene az egyik beszélgetésből egy tracking number.nem lehet ezt valahogy előásni?
-
válasz
Solar_Wind #3164 üzenetére
Sima jack elosztó, vagy hangkari aminek van fejhallgató kimenete amire uazt küldi ki, keverőpult.
Ezek jutottak eszembe. -
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok,
Kicsit bizonytalan vagyok, ez -e a topic, ahova tartozik a kérdésem.
Lényeg: lenne egy Skype hívás egy nagyobb csoport előtt, a kép ki lesz vetítve. Megoldható-e, hogy a hangot kétfelé bontsuk? Tehát megoldható-e vmi kütyüvel, hogy pl. egy valaki fejhallgatón fogja hallgatni, valamint a többi 20 ember erősítéssel egy hangfalon?
Ez lehet, hogy inkább hangkártya kérdés, de hátha valakinek van ötlete. Köszi!!
-
Rikarda
csendes tag
Üdv.
Valamiért a skype partnerlistámról eltűnt az összes live messenger partner, mi lehet a gond? Pedig be van állítva, hogy mutassa mindet.
-
eladohardver
őstag
Üdv Urak!
ezzel a hibával mit lehet kezdeni? Csak az egyik gépen van ez... Másikon be tudok jelentkezni a csempés skype-ba és a skype desktopba is....
-
kordasb
tag
szertenek normalis minösegü webkamerat a TV tetejere csaladi skyepolashoz. A cel az lenne hogy ne kelljen ordibalnom a kanaperol ami ugy 3 meterre van ajanlottak ezt: logitech TV HD cam http://www.logitech.com/de-de/product/tvcam-hd?features&crid=34 ami szerintem egy kicsit overkill tekintve hogy van gep a TV mellett ezt neztem ki magamnak logitech c920 http://www.logitech.com/de-de/product/hd-pro-webcam-c920?crid=34 bar az amazonon eleg nagy a szoras ha visszaolvasom az ertekeleseket
valakinek van estleg ilyen 3 metterre levö kameraval tapasztalata nem ragaszkodok a Logitechhez.
-
válasz
dzsumpika #3156 üzenetére
Skype -> eszközök -> beállítások -> hangbeállítások -> mikrofon -> beállítani a megfelelő felvételi eszközt.
Ha ez nem elég, akkor:
Tálca hangerőikonon jobb klikk -> rögzítőeszközök -> jobb klikk arra az eszközre amit Skype alatt szeretnél használni -> beállítás alapértelmezett kommunikációs eszközként.Ha ez nem segít akkor flex, kalapács, bomba.
-
dzsumpika
tag
Sziasztok! Nekem mikrofonbeli problémám akadt a skype-nál. Mivel nem laptopról van szó, hanem asztali PC-ről, így eleve nincs beépített mikrofon. Egy Logitech webkamerát használok, és rádugtam egy mikrofont a tisztább minőség érdekében (front és hátsó bemeneten is próbálgattam) de egyszerűen semmi. A gép érzékeli, sőt mindenütt máshol megy is , csak itt nem.
(Próbáltam már mikrofonos Apple fülessel is, SGS3-hoz kapott fülessel is és semmi....)
Gőzöm sincs mitől lehet, beállítások "jók"...
Win7 Ultimate
-
Riddle
tag
válasz
fradi81 #3103 üzenetére
Üdv !
Tudnál segíteni ebben (beszélgetések naplózása), vagy bárki
Hmmm... Gomb
mert hogy rákattintani nem lehet, és amint látom max 6 hónapot lehet visszanézni, azokra a linkekre 3 hónap, 6 hónap stb... rá lehet kattintani, de az óra szimbólumra nem, régebbit akkor vissza sem tudok nézni majd
...vagy csak a Sky History -val, amit itt olvastam valahol a topicbanelőre is köszi,
Riddle
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Xp-s asztali gépen, rádugott trust webkamerát nem látja a skype. Az xp látja, a skype nem. Másik usb-be átdugva sem működött. Mi lehet a gond? És hogy lehetne megjavítani? -
Male
nagyúr
-
Ez neked újdonság? És tudod mi a legjobb? Vannak partnerek akikkel csinálja van akikkel nem. A partner mindegy hogy országon belül vagy azon kívül tartózkodik. Ja és ez az ország mizéria rám is vonatkozik. Azaz mindegy honnan tolom. Csak pár taggal szórakozik. Van akitől nem kapom meg a távollétében küldött üzenetet csak akkor mikor bejelentkezik van akitől akkor is mikor bejelentkezem de ő meg sehol. Nyamííí... fő a következetesség.
Ja a legújabb divat, hogy bejelentkezettnek jelzi a tagot, de már nem az. Írok neki és nem kapja meg az üzenetet, majd egy időután rájön hogy azért nem tudja célba juttatni mert már nem is online az illető.
-
Male
nagyúr
Nah, a Skype hozza amiért utáltam: Beszélgetek valakivel, egyszercsak fél órával korábbanra megjelenik egy üzenet a beszélgetésben....
-
doc
nagyúr
valakinek van otlete hogy mit lehetne csinalni hogy a DTMF mukodjon (tehat szamokkal navigalni a telefonos menuben)?
a neten talalt megoldasok (mikrofon/hangszoro elnemitasa) nem mukodtek -
-
Komplikato
veterán
A Trillian topik halott, az MSN meg tobzódik a bezárás témában, ezért ITT KÉRDEZNÉM meg, hogy nem tudja valaki Trillian miért nem megy egyesített accounttal?
Az a helyzet, hogy mióta egyesítettem a Skype/MSN ID belépőmet, azóta a Trillianban az MSN megy a régi jelszóval (miért?) a Skype viszont se a régivel, se az újjal nem megy.
Magában a Skypeban az egyesített login tökéletesen megy, de nem támogatja a tucatnyi egyéb klienst amit használok, meg a Skype program még az MSN-nél is silányabb kezelhetetlenebb cucc, utálom ...
Trillian alatt meg nem lép be Skype-ba se a régi jelszóval, se az egyesített verzióval sem. Valaki tudna segíteni aki már megoldotta? Nem akarok több féle klienst futtatni, ember örül ha egy darab nem nyírja ki a rendszerét, viszont nem kapok facebook értesítéseket, email értesítőket, és sok ember GTalkon beszélne velem.
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3140 üzenetére
Régen, de emlékezetes volt... azóta is vezet nálam a legundorítóbb program kategóriában
Gondolom így biztonságosabb (azok miatt, akik megjegyeztetik a jelszavukat idegen gépen, aztán kijelentkeznek, és azt hiszik így biztonságban vannak), szóval felőlem lehet ez az alap, de lehessen már ezen állítani az ilyesmit...
-
Jaaaj az régen volt, aztán meg jött a realplayer alternative, nomeg szerencsére nem sok ismerősömtől kaptam ilyen formátumú file-okat.
A többi engem is érdekel, de már hozzászoktam ezekhez a szarságokhoz.
Ami pl msn-ben megvolt, hogy felhnevet megjegyezte de a jelszót nem, itt meg automatikusan beléptet, vagy semmi és gépelheted a hosszú msn accountot belépésnél.vicc tényleg
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3138 üzenetére
A RealPlayer-ből kimaradtál?
Nem csak neked: Be lehet valahogy úgy állítani a Skypeot, hogy az ablakát bezárva kilépjen, és ne csak lecsukódjon?
A másik, hogyha kijelentkezést nyomok, akkor egy okéra be tudjon jelentkezni, és ne kelljen újra beírni a jelszót... a jelszó megjegyzése be van pipálva, de annak úgy látom csak addig van hatása, amíg nem nyomok egy kijelentkezést. (két reget szeretnék megjegyeztetni vele)
-
Basszus! Most megyek és kipróbálom hátha megoldja nálunk is a problémát! Köszi a tippet!
Már ott tartok, hogy kap egy qrva winreinstalt a tetű skype miatt, már mindent kipróbáltam amit itt is írtatok. Sőt még azt is amit nem.
Agyrém. A Microsoft általam legjobban gyűlölt terméke a Messenger volt, a másik általam legjobban utált szoftver a Skype volt, most hogy egy tulajdonban van a kettő.... négyzetre emelkedett az anyázások száma.szerk:
nemjöttbe
kap egy win reinstallt, röhej, hogy így kell megoldani egy problémát... -
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy a tálcáról letakarodjon a skype? Mint az msn-nél az x és lement az értesítési területre.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Webkamerám simán rádugás után 33 fps-el működne, de borzasztó képet ad. Ha a képfrissítést visszaveszem 20fpsre, vagy alacsonyabbra, akkor rendben van. Viszont a visszaállítás nem megy a skype-on, ott csak 33 képfrissítés van. Valahl lehet azt állítani? Akár egy plug-innel, vagy külön progival...A baj az, hogy a skype-nál, ha rákattintok a webkamera beállítására, nem az a panel jön be, ahol a képkocka számot lehet beállítani...
Előre is köszi!
-
vzsryl
nagyúr
A jóbüdöskuuuutyamindenit, és jó.
Ott vannak a partnerek is.
Na most gyorsan írjátok meg, hogyan lehet kiiktatni örökre a program frissítőt benne? Meg se merjen nyikkanni nekem. Mert előtte én egy régebbi skype-ot raktam fel, ahol még microsoft-fiókos bejelentkezési lehetőség sem volt, sé azt automatikusan frissítette a 6.3-asra.(#3131) fradi81: Google-ban utánanéztem, és azzal sem mentem volna sokra.... Töröltem az Appdata-nál is a Skype mappán belül mindent, és ugyanúgy kifagyott...
szerk.: Huh, gyorsan megtaláltam az auto frissítés kikapcsolását... már kezdtem fosni, hogy nem lesz meg...
Köszi csako, megtaláltam magam is, csak először máshol kerestem.
-
Belépsz a live névvel a skype.com oldalon szétválasztod a kettőt a Profil részen és mikor legközelebb bejelentkezel a microsoft fiókkal, akkor remélhetőleg felajánlja megint az egyesítést és beírod, amit kell
vzsryl: Szerintem is rosszabb, mint a WLM, de nem tudom miért produkálja a leállást, amikor a microsoft fiókkal akarsz belépni... nekem működik
Pedig azt kell megoldanod, ugyanis az egyesítéskor is azt írta ki, hogy ezentúl mindig azzal jelentkezz be, a live-os címmel.fradi81: Az engem is kicsit összezavart
-
vzsryl
nagyúr
Na, most lefrissített a skype. Mert közben újraraktam stb...
Rámegyek, hogy bejelentkezés microsoft fiókba, és ahogy bejelentkezek, azonnal leáll a skype működése.
Az ilyen hülyeségei miatt sem használtam soha ezt a porgramot, de most muszáj lesz, mert ugyebár a live megszűnik. Viszont úgy tűnik, hogy ez nem akarja a jót. Nagyon szomorú vagyok. Egyébként régről találtam egy felhasználónevet a skype-on. Azzal is megpróbáltam egyesíteni... Bejelentkezek, és nincs egy partnerem sem... Megnéztem a skype honlapján, és azt írja, hogy nincs egyesítve microsoft fiókkal. Pedig egyesítettem, rákattintottam, gratulált is stb...
Na egy ilyenbe belefutna egy egyszeri user, az elküldené melegebb éghajlatra az egész bagázst, akik ezt létrehozták. Én most nekiállok, és mindenen keresztülrágom magam, hátha... -
Male
nagyúr
Továbbra is ott lehet belépni az Live-os accal, ahol először csináltad, és ne írj hozzá semmi extrát. Legalábbis nálam így megy.
Amúgy én is az új vagyokot választottam, mert nem emlékeztem a Skype jelszavamra, amikor csináltam. Mostmár tudom, viszont, többet meg nem kérdezi az összevonást... van még esély ezt megoldani, vagy innentől megszívtam, és csak külön tudok belépni?
-
vzsryl
nagyúr
Nincs skype fiókom, és nem is akarok, ha nem muszáj. Bár nem értem ezt az egész rendszert, az is biztos.
1. Live-t használok közel 10 éve (akkor még ugye messenger volt).
2. Állítólag ezzel a live accounttal be kell tudjak jelentkezni skype-ra, és onnan használhatom tovább.
3. Hogy lehet kivitelezni a 2-es pontot?Egyesíteni egyesítettem. Elfogadtam a szerződési feltételek stb... Azt jelöltem be, hogy kezdő skype-os vagyok, tehát nem is kérte, hogy milyen skype névvel fonom össze. Nincs skype nevem...
Szerk.: Ha simán a "valami"-t írom be, és a jelszavamat, akkor sem tudok belépni skye-ra. Tehát a "live:"-et elhagyom.
-
Hát, ha akarsz egy saját magad által megadott skype nevet, akkor regisztrálhatsz egyet (gondolom ez a "gomb" akkor látszódik, mikor nem vagy bejelentkezve...), ha még nincs és azt társítod hozzá a microsoft fiókodhoz, miután szétvetted ettől a "live:valami"-től. De akkor is a Microsoft fiókkal kell belépned, ha mindkét fiók partnereit látni akarod.
-
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Próbálom egyesíteni a live és a skype accom. Egyszer már be tudtam jelentkezni, de azóta se megy...
A skype kiosztott nekem egy ilyen nevet: live:emailnevem
Beírtam a jelszót, de nem enged be, mert nem jó a felhasználónevem és jelszavam. Ez utóbbi biztos jó, mert most léptem be vele a skype honlapján is. A név is jó kell legyen elvileg.
Ötlet?Szerk.: Most néztem meg a skype nevem. És biztosan az, hogy live:emailnevem.
De nem enged be, hiába próbálom 10x is beírni a jelszót. Kezdem azt hinni, hogy én vagyok a retardált... -
csab2
veterán
Most raktam fel a legújabb Skype-ot. Nem tudom felhívni az Echo/Sound test service-t. Kiírja, hogy hívás, de nem csinál semmit. Win7 Enterprise, 64 bit. Mi lehet a baj?
-
elodman
aktív tag
ave
Skype (és egyben hagyományos) telefont, PC nélkül működőt tudtok-e ajánlani ?
(wifi-s vagy ethernet kábel-router összekötéssel)
köszi.
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Be szeretnék lépni a skype-ba microsoft accounttal, de nem tudok, mikor rákattintok, hogy ezzel szeretnék belépni, csak tölt és tölt...
Újraraktam már a skype-ot is, az se segített... -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Aki Logitech HD Webcam C525 webkamerát használ megy rendesen Win7x64/Win8x64 rendszeren a legújabb Skype-al a HD kép akadozás nélkül és persze tiszta zajmentes a beépített mikrofon? Logitech meghajtókkal nincs gond? -
cellpeti
nagyúr
üdv
W8as Skypenál hol lehet beállításokat eszközölni?
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
olyan gondom lenne, hogy van egy Lenovo Y500-as laptopom. Szeretnék skypen beszélni akkor ugy e ableső mikrofon működik, de ha már rákötök egy rendes mikrofont a hogy a hangminőség jobb legyen egyszerüen nem működik Skype alatt. TS-en teljesen jól működik meg mindenhol, de Skype alatt nem.
Mi lehet a gond?
-
fradi81
veterán
A kamerám tudja az 1280x960-as felbontást, egy másik programmal kipróbáltam, ezt skype-ba hogy lehetne megoldani? Ott nagyon nem akarja, csak a 4:3-as képarányt nyújta ki.
3 éves hír Hol vagy HD?
-
Heló!
Nem tudja valaki, hogy az a retkes asztali Skype miért dobálja mindig le a Facebook partnereket? Kapcsolódok, látom is őket, de kb 2 mp és leszakad a Face fiókom. Amúgy is egy sapka szar az asztali Skype, de mostanában már ez sem megy. -
Iomega
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani azt, hogy amennyiben a Skype to Go lehetőséget használva telefonalok, akkor a mobil szolgáltató is von le pluszba valamennyit, vagy csak a Skype egyenlegem csöken olyankor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest