Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Én írtam hasonló problémáról, meg is oldódott egy időre, de most megint gáz van vele. A PC-s skype nem frissíti be a Láthatatlan és az Offline állapotokat... Addig nem változik meg, ameddig a delikvens nem restartolja a skype-ját, szóval addig online vagy nála... Tegnap óta szívok ezzel a baromsággal...
-
McLaca
őstag
Arra gondolok, hogy bejelentkezve vagy, de választható offline állapot, vagy csak elrejthető vagy. Legalábbis PC-n. Ha ezek megvannak mobilon is (gondolom, android, én viszont más rendszert használok, ezért kérdem), akkor talán segíthetnek. Bár az sem megoldás, hogy ahhoz, hogy kijelentkezettnek lássanak, bejelentkezve kell maradnod
és vagy offline, vagy invisible...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest