Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Lívia
újonc
válasz
peti_s #14977 üzenetére
Nemcsak régebben mondtak róla jót, most is.Persze, nem idős, az én előző, lelkiismeretlen, hozzá nem értő ifjú titán szerelőmhöz képest csak az. Elhoztam az autót, igen precízen átnézte, cserélte a cserélendőket, motort letakarította, stb. Szó szerint suhan most az autó, alig van hangja és gyorsul szépen, fogyasztása ígérete szerint csökken és nem áll le menet közben a motor!
.. Mindezt barátságos árért, elszámolva, felmutatva a cserélt alkatrészeket.Korrekt és hozzáértő szerelő.
Úgyhogy most van autóm. Szegénynek nem tett jót a téli napi 2X4 km, óvodába gyerekért. Katalizátorhoz nem nyúlt, nem tartotta szükségesnek.
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, a segítőkészséget, de jelen helyzetben "szakemberre" volt szükség. Itt maradok továbbra is, tanulok tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest