Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
voltam mar nalunk,semmi sci-fi konyv nincs sajnos. Szoltam egy nagyvarosi (Pesti) (
) ismerosomnek, hogy nezzen el antikvariumba. Most voltam Gyorben a plazaban a bizonyos konyvesben (no reklam
) ott lattam Az Alapitvany-t es A Masodik Alapitvany-t kis kotetben is, de nem vettem meg, mert ki tudja lesz e a masodik resz nekik. Inkabb regi konyvben szeretnem, csak hat nem nagyon talalom.
Ja voltam megin konyvtarba, most a Nemezis cimu konyvet hoztam el, meg nem kezdtem el, mert mast olvasok. Az mennyire jo? (egy kis kedvcsinalo gyanant)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ismerosomnek, hogy nezzen el antikvariumba. Most voltam Gyorben a plazaban a bizonyos konyvesben (no reklam
) ott lattam Az Alapitvany-t es A Masodik Alapitvany-t kis kotetben is, de nem vettem meg, mert ki tudja lesz e a masodik resz nekik. Inkabb regi konyvben szeretnem, csak hat nem nagyon talalom.