- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
H.G. Wells Az időgép című könyvét, illetve történetét gondolta tovább Stephen Baxter az Időhajók című művében, mondhatni tovább csiszolva az alapművet.
Én alapvetően nagy rajongója vagyok az időutazásos történeteknek, ezek meg kifejezetten azért tetszenek, mert a 19. szádból indul a történet, onnan kezdi meg utazásait főhősünk, a távoli jövőbe, majd múltba.
Ugyan én H.G. Wells művét nem olvastam, csak filmen láttam, de nagy kedvencemmé vált, így a folytatást nagy kedvvel olvastam, mert Az időgép című művet, - ha lehet ilyet mondani- olyan szintre emelve folytatta tovább Stephen Baxter, hogy megemelem a kalapomat előtte.A paradoxon kérdését, illetőleg azt, hogy minden egyes tettünk mennyiben befolyásolja a történelem menetét, még talán egy regényben sem olvastam ennyire körülírtan és a végén az ember erősen elgondolkodik a kauzalitáson, mi a változások oka, mi vezet egyes történések bekövetkezéséhez, az oksági folyamat honnan indul, illetőleg mi a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest