Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ha Te tudnád én mire használom a gépet nem mondanád. Tömörítés ezerrel, MP3 és video konvertálás. Szóval jól tudom, hol a határ. Ez itt akkor sem éri meg, legalábbis az én szemszögemből nem. Egy olyan kaliberű P67-es lap, mint ami most X58-ra Maximus IV Extreme áron lenne, ami 80k,esetleg 70k. Ez alatt nem is, Asrock -ot sajnos nem lehet kapni. Szvsz, továbbra is csak annyit mondok, hogy Bulldozer.
De tényleg Te tudod, nálam ez kiütötte magát. Máris félre tettem a 30k-t, amit erre szántam volna. Április eldönti majd, mi éri meg. Addig ilyen elszáll árak lesznek.
(LGA2011 -et azért nem említem, mert más kategória lesz, valszeg legalább dupla ekkora teljesítmény, és egyéb finom extrák. )Motion_Blur: passz, annyira nem ide tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De tényleg Te tudod, nálam ez kiütötte magát. Máris félre tettem a 30k-t, amit erre szántam volna. Április eldönti majd, mi éri meg. Addig ilyen elszáll árak lesznek.