Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlavik
tag
válasz
Xes750
üzenetére
Azonnali észrevételem a memória freki.Nagyon sokszor írtam már, mivel hónapokig kísérletezgettem én is, hogy semmi értelme a nagyobb frekvenciás beállítgatásoknak, mert:
1. semmit sem veszel észre, max talán szintetikus tesztekben.
2. Instabillá teszi a rendszert.
3. nem tesz jót a cpu-nak.Inkább a CPU legyen valóban finomhangolva az adott órajelre esetedben 4,6 ha jól látom. De a ramok azok szépen menjenek 1600MHZ-n mondjuk 8-9-8-1 es időzítésen.Amit nyersz:
1. Stabilitás.
2. Kevesebb qpi/vtt fesz (nem ölöd meg az imc-t)
3. Magasabb órajelet tudsz kicsikarni a CPU-dból pláne a N dh 14-el
4. Még a cpu feszekből is fogsz tudni faragni.Elsőre nekem ennyi a meglátásom
Nekem, akkor voltak ilyen jellegű anomáliáim, amikor a ramokat buzeráltam. Aztán találtam egy tesztet a neten és megváltozott a ram húzgálásról a véleményem. Ameddig az intel nem szabványoztatja a magasabb ram frekit a cpu-kban, addig értelmetlen vele szórakozni, mert csak hamarabbi CPU degradációt érünk el vele.
remélem segíthettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Horgász topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem, akkor voltak ilyen jellegű anomáliáim, amikor a ramokat buzeráltam. Aztán találtam egy tesztet a neten és megváltozott a ram húzgálásról a véleményem. Ameddig az intel nem szabványoztatja a magasabb ram frekit a cpu-kban, addig értelmetlen vele szórakozni, mert csak hamarabbi CPU degradációt érünk el vele.