Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
ATtIs_80
üzenetére
Igen, ezt a HWMonitort én is letöltöttem, de 4,2 GHz-en ez is csak 1,056 V-ot ír ki terhelés alatt a procinak, holott 1,25V-ot állítottam be biosban. Amúgy bármennyit beállíthatok, 0-tól 1,99-ig (most csak írtam valamit) mindig ugyanannyit mutat a HWMonitor, a CPUZ, az Aida64. Igen, a 12 V-ra nagy hülyeséget ír a HWMonitor, de pl asszem az 5V-ra valami -4 V-ot írnak.
Másoknak van efféle tapasztalata? Esetleg nem UD3-as kollégák is megírhatnák, náluk rendben vannak-e ezek a feszültségekAmúgy én javaslatra és már a 1.57.1-es CPU-Z-t töltöttem le, mert valaki azt javasolta, hogy ez már jól mutatja a procifeszt. SB-nél. Hát nem mutatja jól...
Źşë' : ha neked jól esik, érezd magad hülyén. Ezt nem befolyásolhatom, parancsba sem adhatom, Arra is csak kérhetlek, hogy legközelebb ne csak flegmán belinkelj egy már rég elfeledett (vagy igen, véletlenül szem elöl tévesztett) hsz-t pláne olyan szövegkörnyezetbe (más témák sűrűjébe), hanem tiszteld meg a többi fórumozót, így engem is, hogy legalább annyi kommentet hozzáteszel, hogy mi bánatot kezdjek vele! Akkor nem fogunk felslegesen ennyit vitázni. Amúgy világbéke!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU + hűtő
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon)
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest