Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Igen, médiaszervernek hívják az ilyesmit.
A tv-re az app listából felteszed a Plex appot, a pc-re/laptopra pedig a Plex Server-t. Ezen belül tudod megadni hogy mely mappákat szeretnéd megosztani a tévéddel és megannyi más dolgot is.
Léteznek még egyéb megoldások is mint az UMS vagy Serviio, de szerintem ezek elég fapadosak, a másik ami még nagyon elterjedt az a Kodi, de ez tudtommal a Samsungokon továbbra sem támogatott. -
gab1ka
senior tag
A lejátszó mindegy, a lényeg, hogy hogyan van beállítva. Ha engedélyezve van a "passthrough" (hangáteresztés stb) azaz a hangsávot dekódolatlanul (tehát DTS-ként) küldi a tévének, akkor nem lesz hang, hiszen a tévé nem támogatja. Ha ez ki van kapcsolva, azaz a lejátszó (laptop/pc/mediaplayer stb lejátszója) dekódolja a hangot, akkor lesz (ebben az esetben a tévé felé már PCM, azaz támogatott hang kerül küldésre).
-
-
-
ρσгτσ
addikt
Mennyi a keret? Az a baj, hogy az alsó szegmensben egyszerűen nem jó a Samsung. Az LG sem, mert az a másik márka, ami az emberek agyában villog.
Valahol a középső kategóriában kezd el versenyképes készülékeket adni. De ott sem a minőséget fizeted meg, hanem a viszonylag stabil szoftvert, szoftveres supportot, meg a nevet.
Samsung számomra inkább felső kategóriában kezdődik. Mini LED, OLED. Persze ezen is lehet vitázni az ár/érték arány, a garanciális támogatás, és a panel variálások miatt.
A konkurens kínai márkák az alsó- és középső kategóriában olyan kép- és hangminőséget adnak, amivel a Samsung sem tudja felvenni a versenyt. Cserébe ott sem kiemelkedő a garanciális támogatás, és azért akadnak szoftveres problémák is.
Szóval tisztázzuk; hogy mennyi a keret, és mik a felhasználói szokások? Milyen tartalmak, milyen arányban mennének rajta?
-
rainman72
nagyúr
Erre nehéz választ adni mert nem tudom mennyit szánsz az új tv-re.
Alap led tv-t én biztos nem vennék mint a 55DU7172,max akkor ha csak tv adásra kell az alacsony fényerő miatt.
Következő szint a Q60 vagy Q70,itt igazából az utóbbi lenne jobb a 120hz miatt.
Menjünk tovább? -
rainman72
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Csatorna szerkesztésre legjobb a ChanSort. Nem csak itt, több márkán is.
Filmeknél nem mindegy milyen. Pl. AVI -ra kidob pár problémát. De ezzel kapcsolatban más jobban képben van.
YouTube már mindegyik okos TV -n alap alkalmazás.
Böngésző van, de TV -n szerintem nem túl jó élmény. Főleg, hogy az air mouse sem nagyon fog működni 3rd party eszközzel. Vagy max. baromi korlátozott módon.
5GHz -re gondoltál? Az már elég jellemző. Talán a nagyon belépő kategóriában nem. De ez attól függ milyen TV -t akarsz venni.
HDR -rel szintén ez a helyzet. TV függő. Meg ahhoz már kell fényerő is az általános képminőség miatt.
-
ρσгτσ
addikt
Veszel hozzá egy ilyet, mint a jobb oldali. Gyárit vagy utángyártottat. Van rajta egy-két dedikált gomb is. Illetve közvetlen gomb a beállítások menühöz.
Egyébként számtalan lehetőség van. Millió +1 távirányító jó lesz hozzá.
"Egy most vásárolt modell, ugye tudni fogja ugyanezeket, csak a távirányító lesz más?"
Erre nem tudok válaszolni, mert lehetnek olyan funkciók, amik a régebbi modelleknél mennek, az újaknál már nem. Vagy picit variálni kell, hogy működjön. Attól függ mit keresel egy TV -ben. Mik azok az "ezek"? Pl. fájlok lejátszása, PVR, egyebek. Nem tudom annál melyik működik és melyik nem.
-
komzs
tag
Nálam 65ru7102 tvn thome box van
Samsung távirányító val vezérlem a t boxot.
Hol veszi a csatorna jelet, hol nem.
Samsung ugyfelszolgálatnál be akartam jelenteni a hívás távirányítót, de a call center mindenképp az újra tanítást erőltette.
Megpróbáltam és tényleg megjavult
Nálam azóta jó vagy Válts Bluetooth os samsung távirányítóra -
zsocy
őstag
Vicc nélkül, rossz a távirányító. Ha garis akkor nézesd meg, ha nem az, akkor kérj kölcsön vagy vegyél egy univerzális vagy gyári távot.
A TV csak azt csinálja amilyen jelet kap, ha a táv kettőt léptet akkor kettőt lép. Ha a tv lenne a hibás néha magától is elkapcsolna.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest