- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
sesshou #42097 üzenetére
annyiért nehezen fogsz olyat kapni ami tutira megy,mint pl a logitech ek többsége
itt van pl használtan ,de 4e
[link]hát jó keresgélést
Bár sztem várj vele és később inkább,de végy 1 hama uzzano-t ,mint mondtamjó az a Smart,Én 1re többet használom,(ezért is kéne az uzzano)még a gyorsasága sem gáz,igaz kábelen van és jó a netem is. szóval megvagyok vele
-
Tegla80
addikt
válasz
sesshou #42080 üzenetére
gondoltam megemlítem,hátha nem tudod,h "áramtalanított vagy készenléti üzemmódban" lévő készüléken dugdosd be-ki a HDMI kábelt.
Áram alatt "rosszabb" esetben hazavághatod mind2őt
nekem így néz ki a dolog,és nem érzem,h "késne". (peddig minden játékon direkt figyelgetem ,de ott van a toppon a készülék)
szia -
Tegla80
addikt
válasz
sesshou #41990 üzenetére
szia
kezdjük az elején.
dvb-t esetén külön antennát kell rádugnod a tv re .valami ilyet
[link]
majd "légi" keresést csinálni. és elviekben a mindigtv 7 ingyenesen fogható adóját meg is kellene találnod
országos lefedettség itt
[link]ha esetleg erre gondoltál
beállítást,meg elküldöm priviben (holnap,kifényképezve a menüből,h ne kelljen írogatnom) ami nekem fent van azt eldöntöd tetszik e .(olvastam előrébb,h keresel a tv-dhez)
-
szilacus
tag
válasz
sesshou #15210 üzenetére
Szia nekem ilyen van
Teljesen megvagyok elégedve, a fogyasztása zseniális, kb.35 W-ot fogyaszt.
A saját MindigTv dekóderrel a HD adások tökéletesek, az UPC kábeles már nem annyira.
Hozzá csatoltam egy Samsung Story Station 3,5-ös külső meghajtót, 1 Tb-os, szinte mindent olvas.
A 17 gigás BluRay sem probléma, simán viszi.
Ha kérdésed van írj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN