- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashget #93393 üzenetére
Közel sem mindegyik mkv 3D szellemképes! Ráadásul 50GB-os ISO-nál is lehet szellemképes anyag. Igaz, amíg nálam volt a 3D lejátszó én ezt nem tapasztaltam, de itt többen is írták.
A felezett 3D kontra FHD 3D felbontásról meg már a múltkor leírtam az én tapasztalatomat(csalódásomat). Pedig a felbontásra én is érzékeny vagyok és a szemem is jó. Ment is vissza a lejátszó. A számtalan előnyét figyelmem kívül hagyva csak és kizárólag a megnövelt 3D felbontás miatt lett véve amit sajnos nem tudott hozni, legalább is nem olyan szinten amit elvártunk volna.
Benne van a pakliban, hogy egy jobb tévével mást tapasztaltam (tapasztaltunk) volna, de az tény, hogy itt többen is alátámasztották amit írtam.
Persze azt elismerem, és nem is vitatkozom azon, hogy mindenben jobb volt mint a belső lejátszó. Ez nem is kérdés! Csak sajnos pont abban nem hozott akkora változást ami nekünk kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest